Εκτός του ότι είστε off topic...
ρε συ Γιάννη, μπαίνεις εδώ μέσα και βρίζεις τον Πειραιά; Και δεν θέλεις να υπάρξουν αντιδράσεις; Ή μήπως το κάνεις για να υπάρξουν; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ωπα ωπα αδερφε..!
Μην μας την χαλας ετσι..Ο πειραιας ειναι μια πολη τιποτα παραπανω μην το ξεφτιλιζουμε το θεμα!
Θυρα 7 μπορει να ειναι ολοι οπως και το εμεις στον πειρΑια που ειπε ο Ακης το πηρες στραβα..εννοει οτι εμεις στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Απο μικρος πηγαινα στην 7 και ηξερα πολυ κοσμο..Χαρος-Edie- Δραμας -λοχιας-Lary-7 -MASKAS -ΥΠΟΒΡΥΧΕΙΟΣ Kαι αλλα ονοματ που δεν τα θυμαμαι..Οργανωμενος στην Νικαια ημουν στα παλια γραφεια για οποιον γνωριζει απο εδω...Ο Τσουκαλας παντα ηταν στον πυρηνα στο καγκελο πανω μαζι με τον Ατιλιο..
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
lefaman72 (25-01-10)
Όπα!
Μα που μπήκα?
Πάλι άφησα ανοικτό το PC και πέτυχα το chat που κάνει ο 10χρονος αδελφός μου?
Κάτσε να αποσυνδεθώ και να μπω κανονικά στο RED-DNA
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
ενταξει.πρεπει πολλοι εκει στο λιμανι να καταλαβουνε οτι ο ολυμπιακος δεν ειναι του πειραια.ειναι της ελλαδας.και ποσο μαλλον σε μερικες περιοχες που τραβανε τα παθη του χριστου.οπως και εγω εδω που ειμαι οπως και αλλοι πολλοι στην αθηνα.αυτα για μερικους που θελουνε και ραντεβου για φαπες.![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Haris1984 (25-01-10)
Nikolaos_Kokkinos (25-01-10)
Καλο βραδυ αδερφια και μην τσακωνεστε!
Ολυμπιακαρα μια ζωη!!!!
Το επίπεδο του φόρουμ το ορίζετε εσείς.
Καλή σας νύχτα.
Bookmarks