Ναι έτσι είναι όπως τα λέει ο eddie8.
Μεταξύ μας όμως και σοβαρά για παλιές γκομενίτσες/συμμαθήτριες- ανεκπλήρωτοι πόθοι έχει γίνει η όλη ιστορία.
Θύμα του Face τις τελευταίες μέρες κι εγώ! Έχει κάποιο ενδιαφέρον, σίγουρα.
Καταρχήν, όντως βρίσκεις παλιούς φίλους και γνωστούς που είχες χάσει. Και επικοινωνείς με πολλούς τρόπους μαζί τους ( φωτό, μηνύματα, κλπ). Συνδέει ανθρώπους που βρίσκονται μακρια.
Μετά, έχει και πολύ καλά παιχνιδάκια, από αυτά που πολύς κόσμος κολλάει στις διάφορες παιχνιδομηχανές. Εγώ έχω κολλήσει με ένα είδος ποδοσφαίρου που υπάρχει (Premier Football, σαν manager κατι) και παίζω ζωντανά πόκερ με χιλιάδες παίκτες από όλο τον κόσμο, με εικονικά χρήματα!
Υπάρχουν κουίζ, γκάλοπ, θέματα αθλητικά, καλλιτεχνικά, κοινωνικά και άλλα να ασχοληθείς και να ανταλλάξεις απόψεις, μπορείς να γνωρίσεις άτομα που δεν ξέρεις.....
Γενικά, μπορείς να φας 2-3 ευχάριστες ωρίτσες την ημέρα άνετα με το φέις (μέχρι προφανώς να το βαρεθείς...)! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον το σκέφτεται!
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Ναι έτσι είναι όπως τα λέει ο eddie8.
Μεταξύ μας όμως και σοβαρά για παλιές γκομενίτσες/συμμαθήτριες- ανεκπλήρωτοι πόθοι έχει γίνει η όλη ιστορία.
.
Εννοείται ότι ο έρωτας και το σεξ μπορούν να προκύψουν ευκολότατα και μέσω φέϊς...
![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Haris1984 (21-01-10)
Ολοι μεσα λοιπον!!!!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για πειτε ποιοι αλλοι εχουν fbook απο εδω μεσα?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
stelios-7- (09-12-09)
ακριβος...οπως τα λεει ο du3list
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Περισσοτερα απο 350.000.000 ατομα παγκοσμιως το χρησιμοποιουν.
—John Lennon
Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν εχουν φεισμπουκ.. Η πλακα ειναι πως οταν με ρωτανε γνωστοι και συναδελφοι στη δουλεια και τους λεω πως δεν εχω , με κοιτανε σαν εξωγηινο
stelios-7- (12-12-09)
ουτε εγω εχω..τι να κανουμε δηλαδη?να φτιαξω μια μαλακια μονο και μονο για να λεω οτι εχω?δεν πανε καλα ρε
Μόλις γράφτηκα και γω στο γκρουπάκι του φόρουμ...![]()
Οτινανισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!
Ρε αυτο το facebook θα μας καταστρεψει!
Δε μπορεί θα ψοφήσουν τα ζαρζαβατικά!![]()
ελενη..καλε ελενη?δεν μειλας στον τακη μας?γιατι βρε?δεν σου εδωσε ελαφακι εσενα?
εχει δωσει σε ολο το φορουμ..![]()
Παιδια εγω μπαινω μονο για να παιζω κανα παιχνιδακι...μου στελνουν προτασεις φιλακια αγαπουλες καποιοι με μισουν αλλοι με λατρεουν...τι να πω !!!!!χαχαχαχαχα![]()
Ρε σεις μου κολαει πολλες φορες το facebook και αργω να μπω το ιδιο συμβαινει και σε εσας??Ειδικα τον τελευταιο καιρο...
Bookmarks