E λογικα μετα το μουντιαλ θα σταματησει την προπονητικη του καριερα.Ειναι σχεδον 70 χρονων ποσο να αντεξει?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Η Εθνική ποτέ δεν ταυτίστηκε ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ με κανένα σύλλογο. Αυτά είναι μπούρδες της Πράσινης που προσπαθεί να αρπάξει καμιά διάκριση, αφού από κούπες στην Ελλάδα δεν...
Θέλω να παίζουν παίκτες όλων των ομάδων στην Εθνική. Η εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύει πλήρως την ποιότητα των Ελλήνων παικτών που έχει ο Ολυμπιακός.
"Τους ξεφορτωθήκαμε" λόγω των χρυσαυγιτών που έκαναν αυτά τα ΑΙΣΧΗ στον αγώνα με τους Τούρκους. Πραγματικά, μακάρι να γυρίσει κάποια στιγμή η Εθνική στην έδρα του Θρύλου...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-11-09)
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
differance (26-11-09), dtakis80 (26-11-09), ffyiannis (26-11-09), IERO (26-11-09), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-11-09)
η εθνική πάντα ήταν ταυτισμένη με τους συλλόγους . σε όλη της την ιστορία από το '50 και μετά ήταν σημείο "ξεκαυκλώματος" των συλλόγων και πολιτικής επιρροής . η μόνη διακοπή σε όλα αυτά ήταν η μισή περίοδος Ιορντανέσκου και η αρχή της θητείας Ρεχάγκελ
απλά οι μορφές επιρροής αλλάζουν
είτε δεν έχε κανέναν δηλωμένο Κουμουνιστή στην σύνθεσή της
είτε είναι προσεκτικά επιλεγμένοι οι παίκτες ώστε να είναι ίσα μοιρασμένοι οι παίκτες του ΠΟΚ
είτε είναι προσεκτικά μοιρασμένοι οι παίκτες στα ανάλογα μπλοκ
είτε συμετέχουν διάφοροι παρατρεχάμενοι κατά το δοκούν και κατά περίσταση
είτε είναι επιλεγμένα τα διάφορα τιμ με βάση το "βόλεμα"
είτε είναι επιλεγμένοι οι παίκτες για να είναι μόνιμα κάποιος σύλλογος ριγμένος
τι διαφορά έχει ; ΚΑΜΙΑ
άλλη μια φωτογραφία της λαμογιάς της ελληνικής κοινωνίας
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
panty (26-11-09)
1, όταν π.χ. ολοι οι κουμουνιστές παίκτες ήταν στην θρυλική αρμάδα του Β' Ταγματος Μακρονύσου (πρόσφατα το έδειξε και το Σκαι , στα αφιερώματα των ομαδων)
2, διαχρονικά αλλά χτυπητά παραδείγματα π.χ. επι ηγεσίας Παναγούλια-Πολυχρονίου
3, τελευταία φορά το αντιολυμπιακό μπλοκ και οι υπόλοιπο , όταν και τσακώθηκε ο Γεωργάτος με τον Ντέμη
4, ο πρώτος που φώναξε ήταν ο Ιορντανέσκου . με την περίφημη ατάκα ότι "στους δημοφιλής προορισμούς η ομάδα είναι η μειοψηφία στο τσάρτερ. στους άγνωστους είναι το αεροπλάνο άδειο.
5-6 , παράδειγμα σήμερα . δες ποσοι παναθηναικοί ή πρώην παναθηναικοί πέρασαν από την ομάδα και κυρίως εις βάρος ποιων
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Αλήθεια έχει ψάξει κανείς τον ρόλο της ADIDAS στις προσκλήσεις στην εθνική;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Στο νοσοκομείο ο Ρεχάγκελ!
Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, φέρεται ότι έχει προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Έσσεν.
Ο ιός της γρίπης χτύπησε την πόρτα της Εθνικής ομάδας και έτσι, έπειτα από τον Γιώργο Καραγκούνη, από την ίδια ασθένεια φαίνεται να πάσχει και ο Ότο Ρεχάγκελ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Έσσεν και φαίνεται ότι είναι το δεύτερο «θύμα» μετά τον «Κάρα», που έχει τον ιό Η1Ν1, μετά το ταξίδι στην Ουκρανία. Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι άνθρωποι της ΕΠΟ και ο Σοφοκλής Πιλάβιος και τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Ρεχάγκελ είναι ενθαρρυντικά.
by Gazzetta.gr
αυριο ερχεται η βαζελο εθνικη ελλαδος στο καραισκακη..για ελατε για περαστε..εχουμε ωραιοτατα παστελια..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
για παρτυ μας εφυγε η εθνικη απο τον ναο και γουσταρω πολυ μαλιστα..
στο παιχνιδι με την ιταλια ειχε ακουσει πολλα μπινελικια ο τζορβας απο το ενα πεταλο...και ακουγονταν και συνθηματα κατα της βαζελας..
γιαυτο κυριως το λογο εφυγαν απο τον ναο και πολυ καλα εκαναν..
το ειχαν πει και οι ιδιοι οι παιχτες οτι δεν θελουν να ξαναπαιξουν εκει
μαρεσει που ο ρεχαγκελ στην αρχη ηθελε το καραισκακι επειδη ηταν και καλα πιο ιδανικη κ καυτη εδρα για την εθνικη![]()
στο καλο και να μας γραφουν
Προσωπικα και μονο απο παικτες του Ολυμπιακου να αποτελειτο η Εθνική δεν επαιζε με την καμία να ειμαι οπαδος της. Οπως δεν ήμουν και τοτε που ο Ολυμπιακος ήταν ο "κορμος" της.
Αλλη φανελα-Αλλη ομαδα.
Τα περι ηρώων και "εθνικής αντιπροσώπευσης" τα εχω ξαναεξηγήσει και αποδειξει γιατι δεν ισχύουν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
συμφωνω και εγω σακη.προσψπικα πρωτα ειμαι ολυμπιακος και μετα εθνικη.μακαρι να παει καλα αλλα και να μην παει δεν θα στεναχωρηθω.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μα αυτό ακριβώς είναι το ωραίο με την εθνική. Χαιρόμαστε με τις επιτυχίες της (ποιος από μας δεν πανηγύρισε το Euro) αλλά δε χαλιόμαστε με τις αποτυχίες της. Δεν είμαστε και καμιά υπερδύναμη άλλωστε
Κάτι που εννοείται δε συμβαίνει με τις ομάδες μας που και η παραμικρή αποτυχία μας χαλάει τη μέρα, τη διάθεση και πολλά άλλα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Galletti97 (05-12-09)
Συμμετείχες κι εσύ στα επεισόδια με την Τουρκία;
Γι' αυτό είναι τόσο μικρός ο Έλληνας οπαδός. Σε αγώνα της Εθνικής ασχολείται με τους εγχώριους συλλόγους.
Δηλαδή δε θα ξαναπαίξουν επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι έβριζαν τον Τζόρβα. LOL!!!
Είπαν ότι δε θα ξαναπαίξουν επειδή είχε λίγο κόσμο.
Κανονικά θα ήταν, αλλά δυστυχώς...
Εύχομαι να ξαναγυρίσουν σύντομα.
Galletti97 (02-01-10)
Galletti97 (02-01-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-12-09)
Bookmarks