και κατι αλλο...Για τον Λετο ειναι ο μονο πραγμα που δεν κατηγορω το Σωκρατη...Εγω 5 μυρια για τον λετο δεν θα τα εδινα..
Οπως και στο παρελθον ειχα πει οτι τα 4 σχεδον που εδωσε ο ζελας για το Σαλπιγγιδη εγω δε θα τα εδινα...Και ας εκανε καλες εμφανισεις με το ζελα ο γιδης...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Giogiannis (13-09-09)
ρε παιδια θα γινουμε λογιστες?τι σημασια εχει ποσο εκανε ο λετο?το θεμα για το φιλαθλο ειναι να εχει στην ομαδα του καλυτερους παικτες-προπονητη απ τον αντιπαλο.τοσα χρονια τους παταγαμε στο λαιμο γιατι ειχαμε καλυτερους παικτες.αυτο ειναι δουλεια της διοικησης που πρεπει να πληρωσει...,αυτα για δουλεια και προπονηση με αμπαλους η τουλαχιστον για καποιους που αποδεδειγμενα ειναι λιγοι(πχ ντομι),ειναι για παιδακια,αν εχεις παικτες αργα η γρηγορα(μαλλον) κανεις ομαδα.δειτε την σιτυ(σε αλλο επιπεδο βεβαια...)
η βαζελινα δυστυχως σε καποιες θεσεις φετος εχει καλυτερους απ τους δικους μας...
Θα το πάρει περίπατο ο λαγός φέτος.Α ρε Κοκκαλη με τις μαλακίες σου.
Fakes (13-09-09)
Γκολ βάζει και ο δικός μας ο Leonardo φέτος, αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε σούπερ αριστερό χαφ !
.
σωστός... ΔΕΝ είναι ο σούπερ εξτρέμ ο Λέτο όπως τον παρουσιάζουν τα βαζελικά ΜΜΕ. Σε καμία περίπτωση. Τουλάχιστον όχι ακόμα, αν είναι να εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο, θα πάρει χρόνια, ας μην ξεχναμε πως είναι ακόμα 23 χρονών... Σε σχέση με Λεονάρντο όμως γεμίζει το μάτι περισσότερο, ποδοσφαιρικά μιλώντας. Εχει πιο μεστή παρουσία στα αριστερα, καλύτερη τεχνική, μεγαλύτερη ικανότητα στο ενας-εναντίον-ενός κι αν σταματήσει τις φλυαρίες με την μπάλλα θα ανέβει κι άλλο... βέβαια είναι νωρίς για όλα αυτά και τα δημοσιογραφάκια γράφουν ότι λένε οι εργοδότες τους. Ας δούμε πως θα εξελιχθούν στην πορεία οι δυό τους...
Δεν με απασχολεί πόσο έκανε ο Λέτο.
Εγώ βλέπω ότι βάζει συνέχεια γκολ και αυτό μου την δίνει αφάνταστα.
Τον είχαμε στα χέρια μας και τον αφήσαμε να φύγει.
Σούπερ δεν είναι,αλλά είναι καλύτερος από το τίποτα που έχουμε εμείς.![]()
Η αποδοση του Λετο δεν ειναι τυχαια.Εχω ξαναπει πως ολοι οι προπονητες εχουν παντα σχεδον προβλημα με καποιους παικτες.Ετσι χαλια οπως παιζουν μερικοι δικοι μας φετος λογω Κετσπαγια οπως ακουγεται , ετσι επαιζε περσυ και ο Λετο λογω σχεσεων με τον Βαλβερδε.Τουλαχιστον ο ανθρωπος ειναι αριστερο χαφ.
5 γκόλ έχει βάλει ο ποα στο πρωτάθλημα και τα 5 από πάικτες που ήρθαν με μεταγραφή.Το χρήμα άρχισε να κάνει τη διαφορά.
ναι και στα δυσκολα ηταν ολοι τους κρυμμενοι και πηραν το τριτο το μακρυτερο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για ποιούς λές?
τραγωδια στην εθνικη για οπαδους του παο που επεστρεφαν
2 νεκροι 6 τραυματιες, 2 απο τους οποιους σοβαρα
ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τους σκεπαζει
μακαρι οι υπολοιποι να γινουν καλα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
DaRkSaGa79 (15-09-09), Dr.Red (14-09-09), Eleni7 (14-09-09), giorgossiderie (14-09-09), karytheod (16-09-09), sirkostas (15-09-09)
aljawn (14-09-09), DaRkSaGa79 (15-09-09), dtakis80 (14-09-09), Eleni7 (14-09-09), Faithful (14-09-09), Galletti97 (15-09-09), giorgossiderie (14-09-09), IERO (18-09-09), karytheod (16-09-09), mpak (14-09-09)
πραγματικα κριμα.ας ειναι αναπαυμενοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
giorgossiderie (14-09-09)
DaRkSaGa79 (15-09-09), Eleni7 (14-09-09), panty (14-09-09)
panty (14-09-09)
κανένα πρωτάθλημα και κανένας τίτλος δεν αξίζει όσο οι ζωές αυτών των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους άδικα ακολουθόντας την αγαπημένη τους ομάδα, αδιάφορο ποιά.
Νάναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει και μακάρι να τηρήσουμε τη τετάρτη ένα λεπτό σιγής, Τιμή στον ανώνυμο φίλαθλο πάνω απ΄όλα που είναι το πιο αγνό κομμάτι, έστω και με παρεκτροπές, αυτού που ονομάζεται σήμερα ποδόσφαιρο....
Χαιρετίσματα στους Αδελφούς μας εκεί ψηλά βαζελάκια. Σας Τιμούν όλοι οι αγνοί φίλαθλοι της Ελλάδας σήμερα....
---------------------
![]()
Bookmarks