sirkostas (02-07-09)
sirkostas (02-07-09)
giorgossiderie (02-07-09), karalamanajic (02-07-09)
Εγώ το πανηγύρισα γιατί σκληρός νόμος αλλά νόμος. Μ'αυτήν την λογική να παίρναμε και εμφανίζαμε και μεις τον Κ.Ρονάλντο σε δύσκολο ματς να κερδίζαμε και μετά να λέγαμε "α, το πήραμε στο γήπεδο". Ρε ο Σωκράτης πέθανε για να μην παραβεί τους νόμους. Πηγαίνετε πείτε του ότι είχε άδικο να δούμε τί θα σας απαντήσει.![]()
giorgossiderie (02-07-09), makis_7 (02-07-09)
....και ένα που άκουσα στο ραδιο το πρωι!
Πως θα λεγόταν ο παο αν έπαιζε Αγγλία?
ΑΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ!!!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Λετο βαζέλα φόρα την φανέλα
Λέτο είσαι τρέλα με την πράσινη Φανέλα
καλέ γιού ... χουυυυ
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
βλεπω τον ζ.σιλβα με την εθνικη βραζιλιας και φαινεται έτσι κάπως ποιοτικος παικτης!
αλλά όταν το βλέπω στον παο είναι ΚΟΥΡΕΛΙ!δεν ξερω τι παθαινω!
Μήπως να μην συμπαθώ τον παο και την φανέλα του;;;λέω μήπως!![]()
Fakes (02-07-09)
Αρχιζω απο το τελευταιο..Ασε τον Τζοφ στην ακρη..Αν εσυ τη φετεινη χρονια ειδες καλυτερο τον Γκαλινοβιτς παω πασο!
Ο Ντιογο εχει βαλει 16 γκολ φετος σε ολες τις επισημες διοργανωσεις (5 στον Ουεφα). Ο Σισε δεκα και αυτα με δυσκολια (απεναντι σε μικρες ομαδες της πρεμιερ).
Οσο για τον Κατσουρανη, σε ολη την ΑΕΚ παιζανε γι'αυτον...Θα τον δουμε τωρα στο βαζελο τι θα κανει...Υπομονη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
makis_7 (02-07-09)
5 χρόνια θα μοιράζει σακούλες????
Μην καταλήξει όπως κάτι Ivanschitz, Λεοντίου, Clayton, Μάντζιος, David,Τζιώλης, Δημούτσος, Malarz, Δάρλας, που προπονούνται μόνοι τους στην Αθήνα, του χρόνου και αυτός.
Join the club Sebastian...
Θα σε παρακαλάνε να φύγεις και εσύ σε λίγο...
ΠΡΙΝ.............................................. ............... ΚΑΙ.............................. ΜΕΤΑ
![]()
.
ετοιμαζουν διαδηλωση διαμαρτυριας για τον ερασιτεχνη
ε ρε γλεντιαααα![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πορεια μαργαριτα μου....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι θα τρωγαμε την τεσσαρα απο την αεκ αν δεν ειχαμε παρει τους 3 βαθμους απο την υποθεση βαλνερ.Απο οτι θυμαμαι οι αεκτζηδες εκλαιγαν για μια ακομα αποτυχημενη χρονια,καθως ειχαν μεινει 5 βαθμους πισω μας μετα την ισοπαλια με τον αρη,και ξαφνικα οταν μας νικησαν εγιναν ηθικοι πρωταθλητες και αρχισαν να διαμαρτυρονται.
Πριν τον αγωνα του οακα ομως δεν ελεγαν τιποτα.
Να διστάσουμε να πανηγυρίσουμε τη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος για να μη μας πούνε βρώμικους οπαδούς λές; δε το κερδίσαμε στα χαρτιά το πήραμε λόγω κακής συμμετοχής ενός ποδοσφαιριστή αντιπάλου ομάδος και απεφάσισε όργανο εκτός Ελλάδος με κύρος και όχι κανένας αθλητικός δικαστής όπως κάποτε επαναλήφθηκε παιχνίδι με το άεκ και έπαιξε και ο μανωλάς που είχε αποβληθεί - να μη τα ξαναλέω-. Με την ίδια λογική στα ντέρμπυ να δανειζόμαστε το κακά για κάνα μεροκάματο
Οι φίλαθλοι μας Κώστα δεν είναι βρώμικοι , ούτε το σωματείο μας. Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα έχει νεκρούς αγωνιστές όσο κανένας. ο Νίκος Γόδας, ο Στέλιος Αναματερός . ο Βασίλης Δουρίδας οι Ιεροί Νεκροί μας. Είναι μεγάλη προσβολή να λέμε τέτοια και άν για κα΄ποιους γίνομαι γραφικός θα βρεθούνε άλλοι τόσοι που θα με καταλάβουνε. Είμαι πολύ περήφανος για την Ιστορία μας για τους ιδρυτές μας για το Λαό μας για τα χρόνια που περάσανε για το Θρύλο μας....
---------------------
![]()
Haris1984 (02-07-09)
Θυμάσαι τον Παπαγιαννοπουλο ως Γκρούεζα που εστριβε τις τριχες στο χερι του για να δειξει στον Κωνστανταρα/Μαυρογιαλούρο πως ανατρίχιασε?
Ετσι στριβω κι εγω τις δικες μου τωρα που διαβαζω αυτα τα εθνικοπατριωτικα κι ετσι τις εστριβαν κι οι οπαδοι της Μελτσεστερ οταν διαβαζαν Αγόρι.
Bookmarks