χριστουλη μου...
παω να βαλώ το κεφαλι μου κατω απο το ντους.........Δεν γινονται αυτα!!!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
χριστουλη μου...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ρε μου'ρχεται να βάλω τα κλάματα...![]()
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panty (05-05-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=NCViVKxL-iw&feature=related[/youtube]
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό
Ρε καταμέτρηση τώρα!!!! Είστε όλοι καλά?????ΣάκηΣμαρούλα Κοσμά έχω ώρα να σας διαβάσω??? Ολα καλά????
![]()
ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!!!!
ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Κανονικα θα επρεπε να γραψω αρθρο και να ανεβασω φασεις και γκολ (δεν ξερω καν τι εγραφα...)
Θα με συγχωρεσετε αλλα αυτο θα γινει αυριο.
Χριστουλη μου....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πως γενεν αυτο ρε μαγκες ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
μεγαλη καυλα να εισαι γαβρος
Αυτόν τον αγώνα θα τον διηγούμαι στα παιδιά μου, στα εγγόνια μου, θα τον μνημονεύουν για δεκάδες χρόνια τα βιβλία του ποδοσφαίρου. Ευλογημένοι όσοι τον παρακολούθησαν από κοντά!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!! ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Τεραστιο ματς,νιωθω τυχερος που το εζησα.
Μπραβο και στους 2.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
ρε τρελάθηκα αυτό ήτανε ήρθε το ντάμπλ και πάλι στον πειραιά a ρε θρύλε "γιαυτο" σε αγαπώ
ηπια 4 μπυρες μονορουφι παω να ξαπλωσω λιγο
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
πωωωωω ...
με πηρε η φιλη μου απο το ΟΑΚΑ
της πουτανας στο γηπεδο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Bookmarks