PAIDIA ...ENA FOREIO.. ....MOLIS PETHANA !!!
αντε γεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
PAIDIA ...ENA FOREIO.. ....MOLIS PETHANA !!!
Phaedra (03-05-09)
αντε γεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παλιόπουστα αντζα προσεχε καλα. Μην ξαναπουλησεις την ομαδα αποψε γιατι θα σε γαμησουμε
red_herring (02-05-09)
Ρε τι γίνεται;;;;;;;;;;;;;;;;; θα τρελαθ'ω απόψε!!!! Μπράβο ρε παλικάρια!!!!!!!!!!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΡΕ ΣΗΜΕΡΑ
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ,
ΠΗΔΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΜΑΤ ΑΓΑΛΜΑ ΤΩΡΑ
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
jiovaner (02-05-09), jonk (02-05-09), red_herring (02-05-09), taitienitsa (04-05-09), tsounis (02-05-09)
Στην Μπλάκμπερν δώστε τον Ντιόγκο
Ο ΝΤΑΡΜΠΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
aljawn (02-05-09), Faithful (02-05-09), giorgossiderie (02-05-09), jonk (02-05-09), red_herring (02-05-09), taitienitsa (04-05-09)
Πάρε τα αρχίδια μας μωρη παλιαδερφή κουλάρα!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
panty (04-05-09)
Πεφτει ξυλο στα επισημα. Ευχομαι τα παιδια να ειναι καλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ας ειναι καλα ο Κυριακος ο μη προκλητικος!!!!
κλαιω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Phaedra (03-05-09)
Αυτά τα πράγματα δε γίνονται ούτε στα παραμύθια!!! Οι σφυγμοί έχουν φτάσει τους 200! Μ-α-τ-σ-ά-ρ-α!! Πάμε ρε Θρύλε γερά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ε ρε γλεντια!!! Αιντε να δουμε...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο καλύτερος πανηγυρισμός που έχω δεί ποτέ!
ρε παιδια τι εγινε?δεν μπορω να ανασανω!
Bookmarks