να κανουμε παρτυ γιαννη μου.
160 !!!!!!!!!!!!
158!!! !!! 16% ...
να κανουμε παρτυ γιαννη μου.
Ελα Σοφοκλή παιδι μου γιατι αρχισανε τις κανεντρεχειες παλι οι απο πανω... Σε βλεπω λιγο κομμένο παρε μερικες βιταμίνες...
ΒΟΔΙ. Ε ΒΟΔΙ.
;
απορια:γιατι δε παιζει στα τελευταια ματς?
δε θα μπορουσε να παρει καποια λεπτα εν οψη Βερολινου?
, ... , ' , , ...
θα ειναι το μυστικο οπλο μας!
Θα τους τον στειλουμε να τους φαει τις προμηθεια...
Βεβαια μετα μπορει η ομαδα του ΠΟΑ να παιξει πεινασμενη....Αλλα εμεις θα εχουμε τον ασυγκριτο Σοφο...![]()
υπολογιζεται απο κανεναν για το βερολινο?
μηπως θα πρεπε να ναι στην αποστολη?
απλα κ μονο σαν λυση αναγκης, αν δουμε τα σκουρα?![]()
, ... , ' , , ...
. .
...
: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
παντως εχει αδυνατισει αρκετα .. μαλλον στους τελικους της Α1 θα ειναι ετοιμος ως ενα βαθμο για να παιζει καλα ενα 10λεπτο.Η τελευταια του ευκαιρια θα ειναι
...
top16, final4 .
? . ...
sirkostas (28-04-09)
. ? ?
όχι και κρέας ο Βουγιούκας.......έχει τρομερές κινήσεις!!!! σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμος , ειδικά για Φ4, αλλά μπορει να γίνει πολύ καλός παίκτης!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
Bertrand Russell
4 , ..' .![]()
Fakes (28-04-09)
συμφωνώ πως δεν είναι έτοιμος για το Φ4, αλλά το "κρέας" μου φαίνεται υπερβολικό.![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
Bertrand Russell
εγώ πάντως λέω να φύγει ο χοντρός αν δεν προσφέρει ούτε στους τελικούς της Α1....αρκετή υπομονή κάναμε.....
Bertrand Russell
Bookmarks