Καφρούλα (30-03-09)
χρονια πολλα .πολυχρονη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καφρούλα (30-03-09)
Χρονια πολλά και καλά Καφρούλα.
Καφρούλα (30-03-09)
Να ζήσεις Καφρούλα και χρόνια πολλά
μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά...
Να τα εκατοστήσεις Καφρούλα, να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη.
![]()
Καφρούλα (30-03-09)
Χρόνια πολλά και από εμένα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Καφρούλα (30-03-09)
Χρονια πολλα Καφρουλα πολυχρονη και ευτυχισμενη να εισαι.
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Καφρούλα (30-03-09)
Χρονια σου πολλα και απο εμενα Καφρουλα!!! Πολυχρονη! Οτι επιθυμεις σου ευχομαι!!!
Καφρούλα (30-03-09)
Χρόνια πολλά Καφρούλα!!!!! Να είσαι πάντα καλά και να πετυχαίνεις τους στόχους σου!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καφρούλα (30-03-09)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΡΟΥΛΑ !!
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΗ
Καφρούλα (30-03-09)
αν και καθυστερημένα , Χρονια πολλά και καλά Καφρούλα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Καφρούλα (30-03-09)
Χρόνια πολλά Καφρούλα! Keep annoying sadi!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Καφρούλα (30-03-09)
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους ...
Αν και είναι μία ώρα δύσκολη (των 29 η ώρα), μαζεύω τα κομμάτια μου και ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία !!!
Στην προχωρημένη αυτή ηλικία πλέον, κουρασμένη, ταλαιπωρημένη από τα βάσανα της ζωής και με μία ελπίδα τσακισμένη ότι το 30 δεν θα με ενοχλήσουν για τα επόμενα 7 χρόνια...πολύ λίγα είναι αυτά που ακόμα με γεμίζουν χαρά και καταφέρνουν να με κάνουν να ξεχαστώ από αυτή την δοκιμασία που μου έστειλε ο Ύψιστος . . .
Κλείνοντας θέλω να πω το εξής : Αν, λέω αν, κάποιος ξέχασε να μου ευχηθεί...καλή καρδιά να' χουμε και no hard feelings !!!!![]()
Ν Υ Σ Τ Α Ζ Ω ! ! !
Πολύχρονη! (Δεν σίτεψες κιόλας...)
... there's no such thing as "too much"...
Καφρούλα (30-03-09)
Χρόνια πολλά Καφρούλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καφρούλα (30-03-09)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καφρούλα (31-03-09)
Χρόνια πολλά κι από μένα Καφρούλα!
Καφρούλα (31-03-09)
Χρονια πολλα, πολυχρονος και ευτυχισμενος να εισαι Γιαννη.
Οτι επιθυμεις να το αποκτησεις.
Πολλες κοκκινες κουπες, για να μην σταματησουν ποτε τα γλεντια!!
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
d.n.a. (01-04-09)
Χρονια σου πολλα φιλε dna!!! Οτι επιθυμεις σου ευχομαι!!! Να εισαι παντα γερος και δυνατος!!! Πολυχρονος!!!
d.n.a. (01-04-09)
Χρόνια πολλά Γιάννη (dna)! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
d.n.a. (01-04-09)
Να τα εκατοστήσεις dna -Γιάννη. Ότι επιθυμείς να το πάθεις.
Πάντα χαρές να έχεις στη ζωή σου.
![]()
d.n.a. (01-04-09)
Χρόνια πολλά Γιάννη!!!!!! Εύχομαι πάντα να σηκώνεις κούπες!!!! Πολύχρονος να είσαι και τα όνειρά σου να γίνονται πάντα πραγματικότητα!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
d.n.a. (01-04-09)
Bookmarks