PrisonBreak-7- (17-03-09)
Εδώ θα γίνεται η συζήτηση και ο σχολιασμός των Uploads του φίλου Red Type-R για ότι αφορά το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Παρατηρήσεις, διορθώσεις, σχόλια αλλά και συζήτηση για τους αγώνες του Ολυμπιακού που θα ανεβάζει ο red type-r
Γιατί τα σχόλια και το feedback είναι σημαντικό τουλάχιστον για τον κόπο του Red Type-R
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pandragon : 05-04-09 στις 20:53
μπραβο φιλαρακο.σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ημουν μεσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ευχαριστουμε τον φιλο red type-r που μοιραζεται μαζι μας την άκρως ενδιαφερουσα και κατατοπιστικη βιντεοθήκη του.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μπράβο του γιατί δεν είναι και απλή υπόθεση να ανεβάζεις στο ραπιδσηαρε τόσα αρχεία.
Μπηκε και το αγαπημενο μου ματς χοχοχο....
ΑΝΤΙΟ ΜΠΟΡΕΛΙ, ΜΕ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ!!!!
Γεωργάτος και Τζόλε με (κάτι από) μαλλιά!!!![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Σ' ευχαριστουμε πολυ φιλε Red Type-R!!! Πραγματικος θησαυρος αυτοι οι αγωνες!!!
Αυτός είναι ο σκοπός φίλε μου να τα έχει τώρα όλος αυτός ο άρρωστος με τον Ολυμπιακό κόσμος του. Αυτός ο κόσμος είναι που έκανε τον Ολυμπιακό τόσο τεράστιο μέγεθος.
Ο Κόκκαλης κι ο κάθε Κόκκαλης δεν θα έδινε τόσα πολλά για τον Ολυμπιακό αν δεν είχε τον κόσμο του.
Θα ακολουθήσουν περίπου 150 τέτοιας εμβέλειας αγώνες σε όλα τα αθλήματα από το 1993 έως σήμερα αρχικά που έχω ήδη μετατρέψει και κάποιοι ακόμα πιο παλιοί που δεν είναι έτοιμοι και θα μπουν πιο μετά. Το project αυτό θα διαρκέσει περίπου 2 χρόνια. Θα μπαίνει ένας αγώνας την ημέρα, εκτός εάν κάτι τύχει. Υγεία να έχουμε να το φέρουμε σε πέρας το τεράστιο αυτό έργο. Επειδή ο σκοπός είναι να κατεβαίνουν σωστά οι αγώνες και να παίζουν, έτσι ώστε να τους πάρει όλος ο κόσμος, θα ήθελα ό,τι προβλήματα παρουσιαστούν, να με ενημερώνετε να τα διορθώνουμε. Είναι μια δουλειά που απαιτεί ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ 10 ώρες ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ
- VHS σε DVD: 2 ώρες
- DVD σε avi: 1 ώρα
- avi σε rar: 1 ώρα
- upload: 5 ώρες
- κατέβασμα από μένα για τεστ, τακτοποίηση των links και δημοσίευση: 1 ώρα.
ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΑ TA UPLOADS KAI EINAI ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ 2-3 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΟΚ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. SERVER ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
μπραβο ρε φιλε.οτι και να πω ειναι λιγο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μπράβο αδερφέ! να είσαι καλά!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Ειναι ευκαιρια για ολους να αποκτησουν ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αρχειο βιντεο 100% Ολυμπιακο.
Respect red type-r! Δεν έχω λόγια!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
το 2-4 που ανεβασες ηταν η απολυτη ηδονη για τους γαβρους τοτε στο οακα.η ανατροπη που εγινε ηταν επικη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καθησα και ειδα το αλησμονητο 2-4 με τον βαζελο σημερα και ειδα κατι που δεν το θυμωμουνα. Μενει στο 2ο ημιχρονο με 10 παιχτες ο βαζελος και τι κανει ο "γιγαντας" ο Μπαγεβιτς??? Βγαζει επιθετικο (Αλεξανδρη) και βαζει αμυντικο (Αμανατιδη)!!!!! Ο Χριστος και η Παναγια!!!Ηταν τυχερος ο "πριγκηψ" που ειχαμε τεραστια διαφορα ποιοτητας απο τους λαγους... Τι εχουν δει τα ματακια μας τοσα χρονια με τον καθε "σωτηρα"...
Εγω πηγα να παθω νιλα με το πρωτο ματς μεχρι που καταλαβα οτι εγραφα το password λάθος![]()
Ωραίος αυτό θέλω για να ξέρω ότι όλα πάνε καλά γιατί ξαναλέω ο σκοπός είναι να τα πάρετε όλοι και να παίζουν σωστά. Ευχαριστώ.Ολα μια χαρα μεχρι τωρα. Εχω κατεβασει μεχρι τωρα τα πρωτα 5 ματς που εχεις ανεβασει. Αυτα με τον βαζελο. Κανενα προβλημα! Ολα ειναι ΟΚ! Και παλι σ' ευχαριστουμε!!!
Κύριε πρόεδρε μη μας κοψοχολιάζεις. Προσοχή ΤΟ PASSWORD ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ. Όταν κάτι κατεβάζει κάποιος και είναι σωστό, μπορούν να βλέπουν και οι υπόλοιποι ότι δεν θαχουν πρόβλημα. Και πάλι εάν κάτι τύχει, πείτε το να το διορθώσουμε. Έχει συμβεί. Δεν το λέω έτσι. Μηχανήματα και αρχεία είναι αυτά. Μπορεί κάτι να στραβώσει. Νάστε καλά και πάλι ευχαριστώ για το feedback.
Τα ματς μπορουμε να τα κατεβασουμε μονο μεσω rapidshare.?Υπαρχει πιο γρηγορος τροπος?
Όχι απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος. Εξάλλου εγώ στον RS τα έχω ανεβάσει. Πώς να τα κατεβάσεις διαφορετικά δηλαδή; Με adsl σύνδεση ένα ματς κατεβαίνει αρκετά γρήγορα από τον RS. Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο, ας το αναφέρει.
Bookmarks