Σελίδα 19 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 9151617181920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 361 έως 380 από 529

Θέμα: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ο δεληκαρης μπορει να ηξερε πολλα κανταρια μπαλα και να αδικηθηκε που επαιξε στην ελλαδα.αλλο αυτο και αλλο το γεγονος οτι μας πουλησε για τον βαζελο.

ο σαργκανης εκανε και υποτιμητικες δηλωσεις εναντιον μας και μαλιστα πηγε στο βαζελο και μαλιστα με μηδενικο μσυμβολαιο για να γλιτωσουν την εφορια.αυτα καλο ειναι να τα θυμομαστε και να μην θεοποιουμε τετοιους ανθρωπους.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

giorgossiderie (14-06-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-08), pandim77 (16-06-08)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ε,ενταξει εγω τα ξερω καπως διαφορετικα... Αλλα δε γαμιετ'... Εσυ θα τους χειροκροτας εγω θα λεω για τα σογια τους
    Οπως σου ειπα μονο για το Γαλακο κανω μωκο γιατι παιζουν αλλα πραγματα εκει. Παντως οσον αφορα το Σαργκανη θα το ξαναπω...

ΣΑΡΓΚΑΝΗ ΒΑΖΕΛΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Επειδη στα γεραματα του τον κλασανε οι βαζελοι ηρθε να ξαναπουλησει (για χιλιοστη φορα) οπαδιλικι "απο την αλλη"; Οοοοχι μαγκα μου. Να πας στον Βαρδιν που του ελεγες οτι "μας τα εβαλες στον κωλο"
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Airness (14-06-08), giorgossiderie (14-06-08), pandim77 (16-06-08)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Οσο για τον γιγαντα Δεληκαρο οσο αγαπησε αυτος το χρημα δεν το αγαπαει ουτε ο Ριβαλντο. Για πεντε φραγκα ήταν ικανος να μην κατεβει σε ματς. Αλλωστε για ενα κομματι ψωμι στην κυριολεξια αφεθηκε να γελοιοποιηθει απο τη φυλλαδα που λεγεται Πρωταθλητης και δεχθηκε να βαζουν στο στομα του λογια που εγραφαν αλλοι και τα "υπεγραφε" αυτος...

Δεν εχει να κανει με την παικτικη του ικανοτητα αλλα με το πως φερθηκε στον Ολυμπιακο. Και ο Μητροπουλος και ο Δεληκαρης και αλλοι φορεσανε τα πρασινα. Ε, λοιπον αυτο για μενα τους διαγραφει. Και μαλιστα σε εποχες που η "φανελα" μετραγε σαν λογος επιλογης ομαδας.

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαφωνώ παίδες, δε σας πειράζει ε;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Μωρε κουβεντα κανουμε, αλλα λογικα δεν θα πρεπει να εχεις και προβλημα με τον Αποστολακη ετσι δεν ειναι;

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν μπορώ να έχω γνώμη για αυτά που λέτε μια και δεν τα έχω ζήσει.
    ΑΛΛΑ, αν ο Ριβάλντο μετά από 15 χρόνια δηλώσει μετανοιωμένος και γαύρος θα τον συγχωρήσουμε;
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

9. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

Airness (14-06-08), giorgossiderie (14-06-08), sadi (13-06-08)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να έχω γνώμη για αυτά που λέτε μια και δεν τα έχω ζήσει.
    ΑΛΛΑ, αν ο Ριβάλντο μετά από 15 χρόνια δηλώσει μετανοιωμένος και γαύρος θα τον συγχωρήσουμε;
    Δε θεωρώ ότι είναι ίδια περίπτωση αλλά εξαρτάται τις εξηγήσεις του.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μωρε κουβεντα κανουμε, αλλα λογικα δεν θα πρεπει να εχεις και προβλημα με τον Αποστολακη ετσι δεν ειναι;
    Μπα όλοι οι Ολυμπιακοί τον αγαπάμε είναι ο προπονητής του 1-4!!!

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θεωρώ ότι είναι ίδια περίπτωση αλλά εξαρτάται τις εξηγήσεις του.
    Συγνώμη αλλά εγώ δεν είμαι τόσο μεγαλόψυχη.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kouzoulo για αυτό το μήνυμα:

giorgossiderie (14-06-08), pandim77 (16-06-08)

Το avatar του χρήστη thor

Περιοχή
    Καματερό City
    Thanks
    41
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 102 φορές σε 49 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαβάζοντας το σχετικό post στο τρομερό blog του peseteiro για τους προδότες, ένα έχω να πω: Κανένας παίκτης δεν πρέπει να αποθεώνεται, τουλάχιστον, εν ενεργεία. Καθώς ο "αθλητισμός" είναι επαγγελματικός, κανείς δεν γνωρίζει, το μέλλον τι θα φέρει. Πλέον πρόσφατη περίπτωση είναι το υ Ριβάλντο.

Οι μόνοι που δεν έχουν οικονομικό όφελος αλλά αγαπάμε την ομάδα, είμαστε εμείς, οι απλοί φίλαθλοι. Και στην τελική, η αγάπη μας στον Ολυμπιακό είναι που τα κινεί όλα, γιατί όλοι, παράγοντες - παίκτες - δημοσιογράφοι, έχουν κάποιου είδος συμφέρον, ενώ εμείς κανένα.

Το avatar του χρήστη giorgossiderie

Thanks
    1.317
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.857 φορές σε 1.119 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για όσους δεν ταζησαν είναι δύσκολο να καταλάβουν. Επίσης όσοι διαμορφώνουν ποδοσφαιρική άποψη με βάση το σημερινό στάτους όπου είναι ευρεία η μετακίνηση των ποδοσφαιριστών ακολουθώντας τους νόμους της ελέυθερης αγοράς, δε θα καταλάβουνε ποτέ.
    Για όσους όμως έζησαν την οργανωμένη προσπάθεια σαλαμοποίησης του Ολυμπιακού αυτά όλα είναι ξεκάθαρα και καταχωρημένα στην ιστορία. Απλά η αναφορά τους έχει σα σκοπό να μεταφέρει το κλίμα εκείνης της εποχής και συμπεριφορές ποδοσφαιριστών που στιγματίστηκαν από το Λαό μας γιατί πράγματι ήταν προδοτικές.
    Οι δηλώσεις που ακολούθησαν, η προσπάθεια αποχαρακτηρισμού από τους ίδιους, η μετα βδελιγμείας αποστροφή σ΄αυτό που υπηρέτησαν ακόμα και η διαγραφή της ίδιας της προσωπικής τους ιστορίας για χατήρι του δυνάστη μιας ολόκληρης εποχής, είναι καταγεγραμμένα και δεν επιδέχονται τη παραμικρή αμφισβήτηση.
    Κάποιοι μας πέταξαν τη πατσαβουροφανέλλα στα μούτρα, κάποιοι άλλοι μας έδειξαν τα ... αμελέτητα τους, άλλοι ζήταγαν δυσανάλογα ποσά προκειμένου να έχουν λόγο φυγής και επιχειρήματα, άλλοι παρουσίαζαν τον Ολυμπιακό ομαδούλα και δήλωναν ευτυχείς που βρήκαν επιτέλους ομάδα αξίας να υπηρετήσουν και άλλοι ότι ποτέ δεν αγάπησαν τον Ολυμπιακό.
    Δεν τους συχωρούμε και το κυριώτερο δε ξεχνάμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και θα είμαστε μπροστά τους πάντα. Εξαγρειωνόμαστε παράφορα όταν τους βλέπουμε και έρχονται σε μας σα παλάιμαχοι, σαν νυν και αεί Ολυμπιακόφρωνες.
    Κάποιο παιδί είπε ότι ο Δεληκάρης είναι πιο Ολυμπιακός από μένα.
    Αδερφέ εγώ είμαι ένας απλός, ο τελευταίος φίλαθλος του Θρύλου, υπηρέτης από παιδάκι- μπολιασμένος από πατέρα και παππού- αυτής της Ιδέας για την οποία σε στιγμές τρέλλας, μικρότερος, ρισκάριζα και τη ζωή μου ακόμα. Θα προτιμούσα όμως να μου κοβόντουσαν σύριζα όλα τα προεξέχοντα παρα να φορέσω το τριφύλλι στο στήθος...
    ---------------------

15. Οι ακόλουθοι 7 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον giorgossiderie για αυτό το μήνυμα:

aljawn (26-06-08), gdk7 (17-06-08), iek (15-06-08), kouzoulo (14-06-08), pandim77 (16-06-08), sadi (14-06-08), sk12072 (15-06-08)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Χρηστο μου οπως το ειπες ειναι δυσκολο για καποιον που δεν τα εζησε να τα κρινει. Λιγοτερο αξιοκατακριτος ειναι ο Ριβαλντο πχ παρα ο Δεληκάρης. Γιατι τοτε ηταν "άλλο" το νοημα της φανελας, πιο "βαρύ" από τώρα...
    Και οι δηλωσεις πολλων πονεσαν περισσοτερο και απο την καταφρονια στην οποια προσπαθουσαν να καταδικασουν τον Ολυμπιακο ορισμένοι.

17. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

giorgossiderie (14-06-08), iek (15-06-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-08)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giorgossiderie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για όσους δεν ταζησαν είναι δύσκολο να καταλάβουν. Επίσης όσοι διαμορφώνουν ποδοσφαιρική άποψη με βάση το σημερινό στάτους όπου είναι ευρεία η μετακίνηση των ποδοσφαιριστών ακολουθώντας τους νόμους της ελέυθερης αγοράς, δε θα καταλάβουνε ποτέ.
    Ισχύει αυτή η σκέψη αλλά και τοτε γίνονταν μετακινήσεις όπως ο Αντωνιάδης ήρθε στο Θρύλο, ο Δομάζος στην ΑΕΚ κλπ. Τότε από όσο μπορώ να καταλάβω έπαιζε πολύ περισσότερο το αίσθημα της εκδίκησης προσώπων. Εις βάρος (κακώς) της πρώην ομάδας τους.

Για όσους όμως έζησαν την οργανωμένη προσπάθεια σαλαμοποίησης του Ολυμπιακού αυτά όλα είναι ξεκάθαρα και καταχωρημένα στην ιστορία. Απλά η αναφορά τους έχει σα σκοπό να μεταφέρει το κλίμα εκείνης της εποχής και συμπεριφορές ποδοσφαιριστών που στιγματίστηκαν από το Λαό μας γιατί πράγματι ήταν προδοτικές.
    Οι δηλώσεις που ακολούθησαν, η προσπάθεια αποχαρακτηρισμού από τους ίδιους, η μετα βδελιγμείας αποστροφή σ΄αυτό που υπηρέτησαν ακόμα και η διαγραφή της ίδιας της προσωπικής τους ιστορίας για χατήρι του δυνάστη μιας ολόκληρης εποχής, είναι καταγεγραμμένα και δεν επιδέχονται τη παραμικρή αμφισβήτηση.
    Και ο πατέρας μου τα έζησε, οπότε προφανώς εκείνον θα ασπαστώ όπως μου τα περιέγραψε. Ίσως έχει άδικο, ίσως έχεις άδικο. Μου αρκεί πάντως που δήλωσε Ολυμπιακός ο Δεληκάρης έστω και μετά τόσα χρόνια αποχής από τις κάμερες.

Κάποιοι μας πέταξαν τη πατσαβουροφανέλλα στα μούτρα, κάποιοι άλλοι μας έδειξαν τα ... αμελέτητα τους, άλλοι ζήταγαν δυσανάλογα ποσά προκειμένου να έχουν λόγο φυγής και επιχειρήματα, άλλοι παρουσίαζαν τον Ολυμπιακό ομαδούλα και δήλωναν ευτυχείς που βρήκαν επιτέλους ομάδα αξίας να υπηρετήσουν και άλλοι ότι ποτέ δεν αγάπησαν τον Ολυμπιακό.
    Ο τύπος της εποχής ήταν θεωρώ κάπως μονοδιάστατος γι' αυτό και θεωρώ ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, ούτε καν στη σημερινή εποχή που πρέπει να ξέρεις τι και πως να διαβάζεις.

Δεν τους συχωρούμε και το κυριώτερο δε ξεχνάμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και θα είμαστε μπροστά τους πάντα. Εξαγρειωνόμαστε παράφορα όταν τους βλέπουμε και έρχονται σε μας σα παλάιμαχοι, σαν νυν και αεί Ολυμπιακόφρωνες.
    Δεν ξεχνάμε, πολύ σωστά, αλλά ξέρουμε και να συγχωρούμε (βλ. Μητρόπουλος). Το να το κάνουμε για εξαιρέσεις μονάχα δε με βρίσκει σύμφωνο.

Κάποιο παιδί είπε ότι ο Δεληκάρης είναι πιο Ολυμπιακός από μένα.
    Αδερφέ εγώ είμαι ένας απλός, ο τελευταίος φίλαθλος του Θρύλου, υπηρέτης από παιδάκι- μπολιασμένος από πατέρα και παππού- αυτής της Ιδέας για την οποία σε στιγμές τρέλλας, μικρότερος, ρισκάριζα και τη ζωή μου ακόμα. Θα προτιμούσα όμως να μου κοβόντουσαν σύριζα όλα τα προεξέχοντα παρα να φορέσω το τριφύλλι στο στήθος...
    Αδερφέ νομίζω ξέρεις πόσο σε εκτιμώ πραγματικά και το έχω εκφράσει επανειλλημένως εδώ μέσα. Αλλά είναι διαφορετική η κατάσταση του οπαδού και άλλη του παίκτη. Άλλες παράμετροι. Άλλες φορές συμπίπτουν και άλλες όχι. (τις περισσότερες)

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Ισχύει αυτή η σκέψη αλλά και τοτε γίνονταν μετακινήσεις όπως ο Αντωνιάδης ήρθε στο Θρύλο, ο Δομάζος στην ΑΕΚ κλπ. Τότε από όσο μπορώ να καταλάβω έπαιζε πολύ περισσότερο το αίσθημα της εκδίκησης προσώπων. Εις βάρος (κακώς) της πρώην ομάδας τους.
    Και ο πατέρας μου τα έζησε, οπότε προφανώς εκείνον θα ασπαστώ όπως μου τα περιέγραψε. Ίσως έχει άδικο, ίσως έχεις άδικο. Μου αρκεί πάντως που δήλωσε Ολυμπιακός ο Δεληκάρης έστω και μετά τόσα χρόνια αποχής από τις κάμερες.
    Ο τύπος της εποχής ήταν θεωρώ κάπως μονοδιάστατος γι' αυτό και θεωρώ ότι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, ούτε καν στη σημερινή εποχή που πρέπει να ξέρεις τι και πως να διαβάζεις.
    Δεν ξεχνάμε, πολύ σωστά, αλλά ξέρουμε και να συγχωρούμε (βλ. Μητρόπουλος). Το να το κάνουμε για εξαιρέσεις μονάχα δε με βρίσκει σύμφωνο.
    Αδερφέ νομίζω ξέρεις πόσο σε εκτιμώ πραγματικά και το έχω εκφράσει επανειλλημένως εδώ μέσα. Αλλά είναι διαφορετική η κατάσταση του οπαδού και άλλη του παίκτη. Άλλες παράμετροι. Άλλες φορές συμπίπτουν και άλλες όχι. (τις περισσότερες)
    Δικαίωμα σου Αδερφέ να πιστευεις οτιδήποτε. Διάλογο κάνουμε και έχει αξία όταν διαφωνούμε γιατι έτσι φτάνουμε σε συμπεράσματα.
    Όταν όμως ένας ποδοσφαιριστής απεθύνεται στους φιλάθλους της πρώην του ομάδος και μας τα δείχνει μη περιμένει να ξεχάσουμε και να τον δεχθούμε πίσω όταν γερασμένος πια ζητάει μια στέγη και μας κτυπά την πόρτα. Ο Δεληκάρης ΠΟΤΕ δε ζήτησε συγγνώμη από το Λαό μας και ΠΟΤΕ δεν μας είπε γιατί έφυγε. Μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά και μεγάλος εκβιαστής όταν έπαιζε. Σίγουρα αδίκησε τον εαυτό του πρώτα.
    Το θέμα το είχαμε εξαντλήσει παλαιότερα σε ιδιαίτερο θρέντ αξίζει να το ψάξουμε γιατί πολλά είχανε υποθεί τότε και είχαμε τις ίδιες διαφωνίες.
    Αφησα το Μητρόπουλο έξω για λόγους συναισθηματικούς περισσότερο.
    Παλαιότερα ο παίχτης και ο οπαδός είχανε περισσότερα κοινά και έτσι θα κρίνουμε ανάλογα τα ήθη της κάθε εποχής. Άλλη η εποχή Μπέση και Συμεωνίδη, Μουράτη και Δαρίβα και άλλη η εποχή Τοροσίδη . Πάντως και ο Γεωργάτος πήγε στη Άεκ αλλά η στάση του και η συμπεριφορά του δεν τον έκαναν ανεπιθύθμητο, το αντίθετο μάλιστα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έιμαστε αδιάκριτα κυνηγοί προδοτών κατ΄επάγγελμα....

ΥΓ Και εγώ σε εκτιμώ αγαπητέ φίλε και οι διαφωνίες μας σημαίνουνε ότι δεν είμαστε αγέλη ανεγκεφάλων με τυποποιημένη σκέψη όπως κατα καιρούς θέλουνε να παρουσιάσουνε το Λαό μας οι διαφοροι ... επιστήμονες
    ---------------------

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-08)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάζω πάντα τις απόψεις σου είτε συμφωνώ (κατά το πλείστον) είτε όχι. Την άποψή μου πάντως την κατέθεσα και φυσικά σέβομαι τη δική σου.

ΥΓ: Θα πρέπει να κοιτάξω το θρεντ (αλήθεια ποιο;) που συζητιόταν παλιότερα το συγκεκριμένο θέμα, πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον!

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάζω πάντα τις απόψεις σου είτε συμφωνώ (κατά το πλείστον) είτε όχι. Την άποψή μου πάντως την κατέθεσα και φυσικά σέβομαι τη δική σου.

ΥΓ: Θα πρέπει να κοιτάξω το θρεντ (αλήθεια ποιο;) που συζητιόταν παλιότερα το συγκεκριμένο θέμα, πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον!
    Τόψαξα πρόχειρα για να στείλω το λίγκ αλλά δεν το βρήκα. είχε τίτλο "προδότες ή όχι" ή κάπως έτσι . Μάλλον θα χρειαστούμε τη βοήθεια του Πάνου πάλι
    ---------------------

ADMIN Το avatar του χρήστη pandragon

Περιοχή
    Red-Dna
    Thanks
    1.164
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.121 φορές σε 1.198 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδώ είμαστε, στις διαταγές σας:
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

giorgossiderie (15-06-08)

Thanks
    1.317
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pandragon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ είμαστε, στις διαταγές σας:
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αυτό λέγεται "διοικητική μέριμνα" και στους πολέμους δίνει Νίκες, στα δε φόρα καταδικνύει το λόγο επιβολής τους. Σε κάθε περίπτωση Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά....
    ---------------------

26. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον giorgossiderie για αυτό το μήνυμα:

ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-08), pandragon (15-06-08)

Το avatar του χρήστη kokkinos110

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 36 φορές σε 13 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

όταν λέει κάποιος "ξέρουμε να συγχωρούμε" προφανώς αναφέρεται στον εαυτό του ή στη διοίκηση των παλαιμαχων οι οποιοι πλέον δέχονται στους κόλπους του οποιον γουστάρει. Εγώ ας πούμε το Δεληκάρη δεν τον έζησα... όσους όμως ξέρω που είναι φόλα Ολυμπιακοί και τον έζησαν λένε ότι γαμιέται άρα δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο.

Μπορεί μετά από κάποια χρονια ας πούμε να έρθει ο Παπανικολαου του μπάσκετ ή ο Τριανταφυλλίδης του βόλεϊ (που είναι και λούγκρα όπως ακούγεται) και να ζητήσουν να γίνουν δεκτοί στον Ολυμπιακό... Τότε εσάς θα σας ενοχλεί αλλα κάποιους άλλους που δεν τα έζησαν δε θα τους νοιάζει...

Δεν πάει έτσι... Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να έχει ανάγκη κάποιο Σαργκάνη η κάποιο Βαμβακούλα... Δίνουν κακό παράδειγμα οι βετεράνοι του Ολυμπιακού στους νεότερους οι οποιοι βλέποντας το Σαργκάνη να ξαναφοράει την ερυθρόλευκη είναι λογικό να πιστεύουν ότι δεν τρέχει τίποτα κι αν πάνε στον παο αφού κάποια στιγμή όλα θα ξεχαστούν...Έχουμε γίνει το χωνί όλων των παλαιμαχων του βάζελου επειδή εκείνοι δεν έχουν... πριν λίγο καιρό θέλανε να φέρουνε και τον Γαλάκο επειδή ήθελε κι αυτός να έρθει, αυτός που όταν σταμάτησε τη μπάλα δούλευε υπάλληλος του Βαρδινογιάννη και φέτος πήγαινε στις εκδηλώσεις της ΠΕΚ...

Ο Ολυμπιακός έχει χιλιάδες αθλητές που τίμησαν τη φανέλα και ήταν περήφανοι γι αυτήν, αυτοί που προτίμησαν τα χρήματα απ τη δόξα και ειδικά οι γελοίες περιπτώσεις που ούτε καν τα χρήματα ήταν αυτά που τους προσέλκυσαν (πχ Μητρόπουλος) δεν έχουν θέση διπλα τους... γι αυτούς κυρίως, για όσα πρεσβεύει ο Υφαντής, ο Γραμματικόπουλος, ο Μπέμπης, ο Καραπιάλης δε θα έπρεπε να πατούσε πόδι στο Ρέντη ποτε ο Σαργκάνης, ο Βαμβακούλας και οι υπόλοιποι...δείχνει έλλειψη σεβασμού προς αυτούς κυρίως και μετά προς εμάς...
    EPXETAI O ΜΕΣΣIΑΣ!

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον kokkinos110 για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (16-06-08), mpak (16-06-08)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kokkinos110 Εμφάνιση μηνυμάτων
    όταν λέει κάποιος "ξέρουμε να συγχωρούμε" προφανώς αναφέρεται στον εαυτό του ή στη διοίκηση των παλαιμαχων οι οποιοι πλέον δέχονται στους κόλπους του οποιον γουστάρει. Εγώ ας πούμε το Δεληκάρη δεν τον έζησα... όσους όμως ξέρω που είναι φόλα Ολυμπιακοί και τον έζησαν λένε ότι γαμιέται άρα δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο.
    Αυτοί που είναι λοιπόν φόλα Ολυμπιακοί και προφανώς πιο Ολυμπιακοί από μένα έχουν εννοείται σωστή άποψη. ΟΚ!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Να το συζητησουμε περεταιρω λοιπον.

Οπως σου ειπα και πριν ο Δεληκαρης εκανε οτι και ο Ριβαλντο σε χειροτερη μορφή όμως. Ενω δηλωνε "για παντα στο λιμανι" και τετοια φαιδρα, τσεπωσε στην απο πισω το χρημα και μια ωραια πρωϊα βγηκε και ειπε οτι "ξερετε ειμαι παικτης του ΠΟΑ" (και ηταν και περηφανος, γιατι επιτελους πηγε σε μεγαλη ομαδα, και γλυτωσε απο τη σαπιλα του λιμανιου και ταλιμπαν και ταλιμπαν). Αυτα ειναι γεγονοτα, δεν αμφισβητούνται. Αλλωστε τα παραδεχθηκε και ο ιδιος οταν "εσπασε τη σιωπη του" (παραδοξως οταν ξεμεινε απο χρημα και ζητιανευε τα λεφτα του Πρωταθλητη)

Η ερωτηση μου ειναι απλη. Εγω συντασσομαι μαζι σου και λεω, αθωος ο Δεληκαρης. Γιατι ομως ειναι ενοχος ο Ριβαλντο , δεν μπορω να το καταλαβω; Ισως μπορεις να μου το εξηγησεις.

Σελίδα 19 από 27 ΠρώτηΠρώτη ... 9151617181920212223 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές