Σελίδα 38 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 818283435363738394041424858687888138 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 741 έως 760 από 4305

Θέμα: ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ασε ρε κωστα με τον μαλακα.επαιξε ενα γυρο και θελει και πριμ ο παπαρας.αν οτυ χρωστανε να μην του τα δωσουνε.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εφοσον ηταν κομματι της ομαδας, τα λεφτα τα δικαιουται. Στο κατω κατω, αυτος εφερε και λεφτα στο ταμειο απο τη μεταγραφη του.

Κοροιδευαμε τους βαζελους για τη περιπτωση Σειταριδη, ε οχι και να κανουμε τα ιδια.

3. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

iek (11-04-08), mpak (11-04-08), nikos7 (11-04-08)

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

να πάει να ... . ...θεί του είπατε ;
    μιά φορά δεν χειροκρότησε τον κόσμο που φώναζε το ονομά του - έτσι μας αγαπά ;;;
    όταν έφτυνε όλη την ομάδα γιατί ήθελε μεταγραφή ήταν καλά ;;; τόσο οπαδός είναι ;;;
    μόνο σε αυτόν χρωστάνε δόσεις ;; που όλος τυχαίως έφυγε όπως έφυγε ;;
    άν ήθελε δορυφορική υπάρχουν τόσα μαγαζιά στην αθήνα με υπαλλήλους που μιλάνε και άλλη γλώσσα εκτός από ελληνικά .

αντε ρε το κωλοπαίδι

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τα πραγματα στο θεμα της πληρωμης ειτε του Τουρε ειτε οποιουδηποτε αλλου ειναι απλα και προβλεπονται στο συμβολαιο. Αν το συμβολαιο λεει πριμ τοτε πρεπει να πληρωθει αυτο. Ο Κων/νου φετος επαιξε μετρημενες στα δακτυλα φορες αλλα το πριμ θα το παρει..Ετσι ειναι και το σωστο..Εξαλλου ο λαος λεει οτι την υπογραφη κλπ πρεπει να ξερουνε τπου την βαζουνε..Εφοσον υπογραψανε συμβολαιο με τον παιχτη πρεπει να το τιμησουνε..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (11-04-08), sirkostas (12-04-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εφοσον ηταν κομματι της ομαδας, τα λεφτα τα δικαιουται. Στο κατω κατω, αυτος εφερε και λεφτα στο ταμειο απο τη μεταγραφη του.

Κοροιδευαμε τους βαζελους για τη περιπτωση Σειταριδη, ε οχι και να κανουμε τα ιδια.
    με τα τερτιπια που εκανε δεν δικαιουται το παραμικρο.διεσυρε τον ολυμπιακο και θελει και χρηματα;αυτος πρεπει να μας πληρωσει οχι εμεις αυτον.
    η περιπτωση του γιουρκα ειναι εντελως διαφορετικη.αυτος ηταν στην ομαδα για χρονια και δεν εκβιασε την φυγη του.
    εγω αν ημουν κοκκαλης θα του κρεμουσα το δελτιο στον τοιχο μεχρι να συνετιστει.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

επιβάλεται να του δώσουν τα λεφτά του ( αν του τα χρωστάνε -γιατί μπορεί να του τα έφαγε ο αλογομούρης ο Σέλουκ) και να τιμήσουν την υπογραφή τους . όπως επέισης και να του κόψουν τη γλώσσα να μην λέει μακακιες περί οπαδού,φίλων κλπ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ναι του χρωσταει ο ... Δουρεκας τα λεφτα απο μια παρτιδα ταβλι. ΟΕΟΕΟΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panty (11-04-08)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

πες τα δδιονυση.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη nikos7

Thanks
    6.465
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.263 φορές σε 647 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να ρωτήσω εγώ κάτι?Αρχικά γιατί να κράζει ΜΟΝΟ τη διοίκηση του Ολυμπιακού κ όχι την ομάδα??Επίσης,οι κουτοπονηριές περι μη καταβολής χρημάτων που προβλέπονται από το συμβόλαιό του τι δείχνει??Οι απειλές που επικαλείται τι λένε??Το μήνυμα ότι του φέρθηκαν άσχημα τι ξαναδείχνει???Ούτε μια τρίχα απ τα παπ..ια του πια είναι τα λεφτά που του χρωστάμε...Είναι τυχαίο πως μιλάει για θέματα σεβασμού κ εγωισμού??ΆΛλος ένας τσιγκούναρος,ψωμολυσσάρης εεε??
    Δεν ξεχνώ τι προβλήθηκε τότε...Οτι κ καλά ο παίχτης πίεσε να φύγει...Αλλά μετά από τοοοοοοοοοοοοοοσες περιπτώσεις "μεγάλων" παιχτών που έφυγαν κ λένε τέτοια πράγματα για την ομάδα επιτρέψτε μου να μην πιστεύω οτιδήποτε προβάλεται από τις κωλοφυλλάδες μας μέσω του ...Πλέον έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό πως η διοίκηση είναι πολυυυυυυυυυυ κατώτερη των προσδοκιών μας κ της ομάδας μας....

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (11-04-08)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ρίχνω 100&#37; άδικο στον Τουρέ. Πρόσφερε ΕΛΑΧΙΣΤΑ, αγαπήθηκε ΠΑΡΑΦΟΡΑ από τον κόσμο, ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ και με αυτή την κίνηση δείχνει ότι ακόμα μας γράφει. (τον κόσμο)

Αφού μας αγαπάει γιατί μας κάνει κακό;

Ένας γαμημένος σκατοφυλάργυρος είναι που δε σεβάστηκε τίποτα. Ούτε ότι τον βγάλαμε από την αφάνεια κλπ κλπ...

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AIIZ για αυτό το μήνυμα:

g10vanni (11-04-08), panty (11-04-08)

Thanks
    6.465
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση ρίχνω 100% άδικο στον Τουρέ. Πρόσφερε ΕΛΑΧΙΣΤΑ, αγαπήθηκε ΠΑΡΑΦΟΡΑ από τον κόσμο, ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ και με αυτή την κίνηση δείχνει ότι ακόμα μας γράφει. (τον κόσμο)

Αφού μας αγαπάει γιατί μας κάνει κακό;

Ένας γαμημένος σκατοφυλάργυρος είναι που δε σεβάστηκε τίποτα. Ούτε ότι τον βγάλαμε από την αφάνεια κλπ κλπ...
    Έχεις σκεφτεί πως αυτό το έντονο συναίσθημα για τον Τουρέ στο δημιούργησαν τα παπαγαλάκια του Σωκ??Πίστεύεις μετά από τόσες περιπτώσεις παιχτών ότι όλοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα κ πόσο μάλλον είσαι σε θέση μετά από τόσες μαλακίες που έχει κάνει η διοίκηση να την εμπιστευτείς????

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (11-04-08)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχεις σκεφτεί πως αυτό το έντονο συναίσθημα για τον Τουρέ στο δημιούργησαν τα παπαγαλάκια του Σωκ??Πίστεύεις μετά από τόσες περιπτώσεις παιχτών ότι όλοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα κ πόσο μάλλον είσαι σε θέση μετά από τόσες μαλακίες που έχει κάνει η διοίκηση να την εμπιστευτείς????
    1. Έχω να αγοράσω εφημερίδα πάνω από 7 χρόνια.

2. Δημιούργησε θέμα για ένα μικροποσό; Γυφτιά και μη χειρότερα... στη Μπάρτσα παίζει ο κύριος, έλεος...

3. Έχω ρίξει 1000 άδικα στη διοίκηση και ακόμα το κάνω αλλά αυτή η περίπτωση διαφέρει.

4. Θυμάσαι ή ξέχασες ο παιχνίδι με την ΑΕΚ μέσα που τον χειροκροτούσε ΟΛΟ το γήπεδο και μας έγραψε στον πούτσο του; Εγώ όχι.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panty (11-04-08)

Thanks
    6.465
    Ignore User

Προεπιλογή

1. Έχω να αγοράσω εφημερίδα πάνω από 7 χρόνια.

2. Δημιούργησε θέμα για ένα μικροποσό; Γυφτιά και μη χειρότερα... στη Μπάρτσα παίζει ο κύριος, έλεος...

3. Έχω ρίξει 1000 άδικα στη διοίκηση και ακόμα το κάνω αλλά αυτή η περίπτωση διαφέρει.

4. Θυμάσαι ή ξέχασες ο παιχνίδι με την ΑΕΚ μέσα που τον χειροκροτούσε ΟΛΟ το γήπεδο και μας έγραψε στον πούτσο του; Εγώ όχι.
    1.Δεν έχει να λέει τπτ αυτό...Όταν παίρνεις πληροφορίες από μια μονο μεριά ,που είναι φερέφωνα του Κοκ,απλά διαμορφώνεις άποψη...Αρχικά θυμήσου ποιά ήταν η κύρια πηγή πληροφόρησής σου τότε κ συνυπολόγισε πώς η μεγάλη μάζα επηρεάζεται απόλυτα μιας κ αυτή διαβάζει εφημερίδες...Δύσκολα ξεφεύγουμε απ τη μάζα...

2.Γυφτιά ή μάλλον κουτοπονηριά είναι να μην δίνεις όσα συμφωνείς επίσημα...Πρέπει να είναι μοναδικό αυτό το χαρακτηριστικό του ΈΛληνα σ όλο τον κόσμο...Ναι μέν χρωστάς, βγαίνεις κ από πάνω...

3.Ο χρόνος δείχνει αν διαφέρει η περίπτωση....Γενικά ναι όλες οι περιπτώσεις διαφέρουν...ΑΛλά το κοινό στοιχείο τους είναι η τραγική συμπεριφορά της διοίκησης κ ο τρόπος που ΤΡΩΜΕ αμάσητα ότι μας προσφέρουν με εύγευστες σάλτσες...Συμπεριφορές που μειώνουν την ομάδα....

4.Αμυδρά το θυμάμαι...Αλλά δν νομίζω γι αυτό το λόγο να έχεις μένος εναντίον του...

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

iek (11-04-08)

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

1.Δεν έχει να λέει τπτ αυτό...Όταν παίρνεις πληροφορίες από μια μονο μεριά ,που είναι φερέφωνα του Κοκ,απλά διαμορφώνεις άποψη...Αρχικά θυμήσου ποιά ήταν η κύρια πηγή πληροφόρησής σου τότε κ συνυπολόγισε πώς η μεγάλη μάζα επηρεάζεται απόλυτα μιας κ αυτή διαβάζει εφημερίδες...Δύσκολα ξεφεύγουμε απ τη μάζα...

2.Γυφτιά ή μάλλον κουτοπονηριά είναι να μην δίνεις όσα συμφωνείς επίσημα...Πρέπει να είναι μοναδικό αυτό το χαρακτηριστικό του ΈΛληνα σ όλο τον κόσμο...Ναι μέν χρωστάς, βγαίνεις κ από πάνω...

3.Ο χρόνος δείχνει αν διαφέρει η περίπτωση....Γενικά ναι όλες οι περιπτώσεις διαφέρουν...ΑΛλά το κοινό στοιχείο τους είναι η τραγική συμπεριφορά της διοίκησης κ ο τρόπος που ΤΡΩΜΕ αμάσητα ότι μας προσφέρουν με εύγευστες σάλτσες...Συμπεριφορές που μειώνουν την ομάδα....

4.Αμυδρά το θυμάμαι...Αλλά δν νομίζω γι αυτό το λόγο να έχεις μένος εναντίον του...
    1. Δηλαδή από που παίρνω πληροφορίες και μάλιστα από μια μεριά;;;
    Λογικέψου Νίκο, τόσο καιρό γράφω εδώ μέσα και δε νομίζω να εχω δώσει την εντύπωση του χάπατου... Ξέρω τι και πως να διαβάζω.

2. Παίζεις στη Μπάρτσα και αμοίβεσαι πλουσιοπάροχα. Γιατί να διεκδικήσεις ένα μικροποσό; Ξέχασες πόσο καιρό έλειψε από τον Ολυμπιακό ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ; Μου φαίνεται πως ναι. Πρόστιμο έφαγε; Όχι. Ας το βουλώσει λοιπόν.

3. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω ένα μένος, μια προκατάληψη κατά της διοίκησης από πλευράς σου αν είναι να το πάμε έτσι. Δεν πρέπει όμως και δε χρειάζεται.

4. Καλό είναι να μην ξεχνάμε σκατοσυμπεριφορές. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ μένος κατά του Τουρέ, ίσα ίσα που ήθελα να μείνει γιατί είναι παιχταράς αλλά όχι να ξηγιέται και πούστικα. Να πάει ν γαμηθεί αυτός κι ο Σέλουκ.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν ειναι μια φορα γυφτια που ο παιχτης διεκδικει ενα μικροποσο απο τη διοικηση ποσες φορες γυφτια ειναι που διοικηση ομαδας που αγωνιζεται στο Τσαμπιονς ληγκ και κανει μεταγραφες πολλων εκατομυριων ευρω αρνειται να πληρωσει μικροποσο;Προφανως πολλες φορες περισσοτερες..

Απο εκει και περα, για τον Τουρε τα εχουμε ξαναπει. Το παληκαρι ητανε αγωνιστικα πολλα επιπεδα πανω απο τους αλλους...Μας φερθηκε σαν υπαναπτυκτους αλλα δεν ητανε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος...

Το θεμα ειναι οτι υπαρχουνε υπαναπτυκτοι με αξιοπρεπεια και υπαναπτυκτοι χωρις αξιοπρεπεια...Κι εμεις στην περπτση του Τουρε ενεργησαμε σαν υπαναπτυκτοι χωρις αξιοπρεπεια τοσο στην περιοδο που ο παιχτης επαιζε στην ομαδα οσο και στη συνεχεια που αρνηθηκανε να του πληρωσουνε τα οφειλομενα...

Αν η διοικηση με τετοιες ενεργειες νομιζει οτι ωφελει την ομαδα μαλλον γελασμενη ειναι...

Υ.Γ.Τουλαχιστον ο Τουρε δν τους πηγε στα δικαστηρια οπως πραξανε (και πολυ σωστα) ο Σολιντ ή ο Ιωαννιδης...Αυτο απο μονο του δειχνει οτι δεν ειναι τουλαχιστον γυφτος ο παιχτης, ενω μας εφερε και λεφτα.
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iek για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (11-04-08), somekindofgrinder (16-04-08), SyMpToM (12-04-08)

Thanks
    6.465
    Ignore User

Προεπιλογή

1. Δηλαδή από που παίρνω πληροφορίες και μάλιστα από μια μεριά;;;
    Λογικέψου Νίκο, τόσο καιρό γράφω εδώ μέσα και δε νομίζω να εχω δώσει την εντύπωση του χάπατου... Ξέρω τι και πως να διαβάζω.

2. Παίζεις στη Μπάρτσα και αμοίβεσαι πλουσιοπάροχα. Γιατί να διεκδικήσεις ένα μικροποσό; Ξέχασες πόσο καιρό έλειψε από τον Ολυμπιακό ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ; Μου φαίνεται πως ναι. Πρόστιμο έφαγε; Όχι. Ας το βουλώσει λοιπόν.

3. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω ένα μένος, μια προκατάληψη κατά της διοίκησης από πλευράς σου αν είναι να το πάμε έτσι. Δεν πρέπει όμως και δε χρειάζεται.

4. Καλό είναι να μην ξεχνάμε σκατοσυμπεριφορές. Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ μένος κατά του Τουρέ, ίσα ίσα που ήθελα να μείνει γιατί είναι παιχταράς αλλά όχι να ξηγιέται και πούστικα. Να πάει ν γαμηθεί αυτός κι ο Σέλουκ.
    Κοίτα δν είχα πρόθεση να σε μειώσω...Όυτε λέω πως είσαι χαπατος..Συζήτηση κάνουμε..Γενικά είμαι της άποψης ότι ο Σωκ όταν θέλει να περάσει κάτι το περνάει κ λέμε κ ευχαριστώ..Ειδικά παλιότερα που η ομάδα είχε επιτυχίες και καλύπτονταν οι μαλακίες κ οι παγαποντιές του...Τώρα ο κόσμος έχει κουραστεί κ είναι πιο συνειδητοποιημένος...Επίσης,σκεψου την έννοια της "δύναμης" του τύπου κ της "δύναμης" της καθοδηγούμενης μάζας...Όσον αφορά στον χρηματικό μέρος της υπόθεσης είμαι κάθετος....Αυτή η συμπεριφορά είναι αφενός αντιεπαγγελματική,αφετέρου "γύφτικη" που είπες κ εσύ..Ανεξάρτητα το πόσα παίρνει κ άν θα πρέπει να παίρνει τόσα..Αυτό είναι άλλο θέμα...
    Η προκατάληψη συνήθως χτίζεται από συμπεριφορές κ ενέργειες...Τα γεγονότα με οδηγούν στο να μην τους πιστεύω αλλά είμαι σε θέση να τους συγχαρώ σε κάποια σωστή κίνηση....Στο τελευταίο μερος συμφωνώ...Πρέπει να έχουμε καλή μνήμη κ να μην θυμόμαστε ότι μας συμφέρει...Όσον αφορά στο Σέλουκ,ο Ολυμπιακός τον έβαλε στο παιχνίδι,ή τουλάχιστον του έδωσε τη δυνατότητα να έχει άποψη ενώ ήξερε(??) ότι ο τύπος είναι μαφία...

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υ.Γ.Τουλαχιστον ο Τουρε δν τους πηγε στα δικαστηρια οπως πραξανε (και πολυ σωστα) ο Σολιντ ή ο Ιωαννιδης...Αυτο απο μονο του δειχνει οτι δεν ειναι τουλαχιστον γυφτος ο παιχτης, ενω μας εφερε και λεφτα.
    Λοιπόν για να τελειώνει το παραμυθάκι, ο Τουρέ είναι φερέφωνο του Σέλουκ. Ο Σέλουκ έχει διαφορές με Ολυμπιακό. Ο Τουρέ μειώνει τον Ολυμπιακό και εκτίθεται στα μάτια μου/μας.

Κι ευχαριστώ να λέει που δεν τον αφήσαμε να σαπίσει στη μέταλουργκ.

Δε θα λείπει 2 μήνες, θα πληρώνεται κανονικά και θα ζητά και πριμ. Δάκτυλος Σέλουκ καθαρά και ξάστερα...
    Κοίτα δν είχα πρόθεση να σε μειώσω...Όυτε λέω πως είσαι χαπατος..Συζήτηση κάνουμε..Γενικά είμαι της άποψης ότι ο Σωκ όταν θέλει να περάσει κάτι το περνάει κ λέμε κ ευχαριστώ..Ειδικά παλιότερα που η ομάδα είχε επιτυχίες και καλύπτονταν οι μαλακίες κ οι παγαποντιές του...Τώρα ο κόσμος έχει κουραστεί κ είναι πιο συνειδητοποιημένος...Επίσης,σκεψου την έννοια της "δύναμης" του τύπου κ της "δύναμης" της καθοδηγούμενης μάζας...Όσον αφορά στον χρηματικό μέρος της υπόθεσης είμαι κάθετος....Αυτή η συμπεριφορά είναι αφενός αντιεπαγγελματική,αφετέρου "γύφτικη" που είπες κ εσύ..Ανεξάρτητα το πόσα παίρνει κ άν θα πρέπει να παίρνει τόσα..Αυτό είναι άλλο θέμα...
    Η προκατάληψη συνήθως χτίζεται από συμπεριφορές κ ενέργειες...Τα γεγονότα με οδηγούν στο να μην τους πιστεύω αλλά είμαι σε θέση να τους συγχαρώ σε κάποια σωστή κίνηση....Στο τελευταίο μερος συμφωνώ...Πρέπει να έχουμε καλή μνήμη κ να μην θυμόμαστε ότι μας συμφέρει...Όσον αφορά στο Σέλουκ,ο Ολυμπιακός τον έβαλε στο παιχνίδι,ή τουλάχιστον του έδωσε τη δυνατότητα να έχει άποψη ενώ ήξερε(??) ότι ο τύπος είναι μαφία...
    Ο Τύπος έχει δύναμη και δε λέγεται τυχαία τέταρτη εξουσία, φυσικά και ισχύει. Αλλά το να με καθοδηγεί το βρίσκω άτοπο, τουλάχιστον όσον αφορά τον Ολυμπιακό.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Λοιπόν για να τελειώνει το παραμυθάκι, ο Τουρέ είναι φερέφωνο του Σέλουκ. Ο Σέλουκ έχει διαφορές με Ολυμπιακό. Ο Τουρέ μειώνει τον Ολυμπιακό και εκτίθεται στα μάτια μου/μας.

Κι ευχαριστώ να λέει που δεν τον αφήσαμε να σαπίσει στη μέταλουργκ.

Δε θα λείπει 2 μήνες, θα πληρώνεται κανονικά και θα ζητά και πριμ. Δάκτυλος Σέλουκ καθαρά και ξάστερα...
    Αν ειχε μεινει στη μεταλουργκ δεν ξερω αν θα εχε καταστραφει ο Τουρε αλλα ξερω οτι εμεις τα 4.5 μυρια δεν θα τα ειχαμε παντελονιασει...

Οσο για το επχειρημα οτι εμεις τον φτιαξαμε που ακουω για μενα λιγη πρακτικη αξια εχει για τον απλουστατο λογο οτι εμεις ειμαστε ανικανοι να αναδειξουμε παιχτες μεγαλης κλασης...Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι διαφημιση καποιων οντως μεγαλων παιχτων...Οχι αναδειξη...Κι αυτο φαινεται απο το οτι εδω και 11 χρονια που παιζουμε στο Τσου Λου μονο 3 παιχτες μας πηγανε σε αξιολογες ευρωπαικες ομαδες (Καστιγιο, Τουρε, Γεωργατος) τους οποιους αμφιβαλω αν αναδειξαμε εμεις ως ομαδα..

Οποτε και με τον Τουρε ακομη κι αν δεν ειμασταν εμεις θα τον προωθουσε και θα τσεπωνε τα λεφτα αλλη ομαδα αφου ο παιχτης ειχε αξια..

Οσο για αυτο που λες για φερεφωνα, εγω ξερω οτι ο καθενας κοιταει τα συμφεροντα του και την τσεπη του..Ο Σωκρατης κοιταζει τα δικα του συμφεροντα και συντασσεται με αυτους που τον εξυπηρετουνε στην προωθηση των συμφεροντων του (βλεπε Λουβαρης) ενω ο Τουρε συνταχτηκε με το Σελουκ που του υποσχεθηκε και τον πηγε στη Μπαρτσα..

Αν ειχε ακουσει το Σαββα και σια θα ητανε ακομη στη Ελλαδα να μετραει θλασεις και να ακουει τον καθε "ειδημονα" της εξεδρας να τον λεει αργο και τεμπελη (οπως τον λεγανε τοτε πολλοι "ειδημονες")..

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Ignore User

Wink

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ειχε μεινει στη μεταλουργκ δεν ξερω αν θα εχε καταστραφει ο Τουρε αλλα ξερω οτι εμεις τα 4.5 μυρια δεν θα τα ειχαμε παντελονιασει...

Οσο για το επχειρημα οτι εμεις τον φτιαξαμε που ακουω για μενα λιγη πρακτικη αξια εχει για τον απλουστατο λογο οτι εμεις ειμαστε ανικανοι να αναδειξουμε παιχτες μεγαλης κλασης...Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι διαφημιση καποιων οντως μεγαλων παιχτων...Οχι αναδειξη...Κι αυτο φαινεται απο το οτι εδω και 11 χρονια που παιζουμε στο Τσου Λου μονο 3 παιχτες μας πηγανε σε αξιολογες ευρωπαικες ομαδες (Καστιγιο, Τουρε, Γεωργατος) τους οποιους αμφιβαλω αν αναδειξαμε εμεις ως ομαδα..

Οποτε και με τον Τουρε ακομη κι αν δεν ειμασταν εμεις θα τον προωθουσε και θα τσεπωνε τα λεφτα αλλη ομαδα αφου ο παιχτης ειχε αξια..

Οσο για αυτο που λες για φερεφωνα, εγω ξερω οτι ο καθενας κοιταει τα συμφεροντα του και την τσεπη του..Ο Σωκρατης κοιταζει τα δικα του συμφεροντα και συντασσεται με αυτους που τον εξυπηρετουνε στην προωθηση των συμφεροντων του (βλεπε Λουβαρης) ενω ο Τουρε συνταχτηκε με το Σελουκ που του υποσχεθηκε και τον πηγε στη Μπαρτσα..

Αν ειχε ακουσει το Σαββα και σια θα ητανε ακομη στη Ελλαδα να μετραει θλασεις και να ακουει τον καθε "ειδημονα" της εξεδρας να τον λεει αργο και τεμπελη (οπως τον λεγανε τοτε πολλοι "ειδημονες")..
    Αυτούς που ανέφερες ποιος τους ανέδειξε; Η κυρά Μαριώ;;;
    Τον Καστίγιο ποιος τον ανέδειξε; Τα Σούρμενα;;;
    Ρε τι ακούω!

Τον Γεωργάτο; Η Παναχαϊκή;

Ο Ολυμπιακός όπως ξέρεις έχει ένα βασικό πλεονέκτημα τόσα χρόνια αν ξέρεις: Τσ.Λ. , και αυτό από μόνο του αποτελεί δέλεαρ. Η Μέτλουργκ που το βρήκε το Τσ.Λ.;;; Αν δεν ερχόταν στον Ολυμπιακό θα έλεγα που θα ήταν τώρα. Δήλωση μάλιστα του δικού σου Σόλιντ που το είχε πει (2006): "Το ότι μιλάμε σήμερα για Τουρέ οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον Ολυμπιακό"

Δεν το λέω μόνο εγώ.

Όσο για τα φερέφωνα που σου λέω, μου φαίνεται αστείο να μην το παραδέχεσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο παίκτης είχε και έχει αξία αλλά αποδείχτηκε ένα μαλακισμένο που κάνει ότι του πει ο Σέλουκ. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα άρχισαν όταν "έσπασαν" οι σχέσεις Ολυμπιακού-Σέλουκ.

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτούς που ανέφερες ποιος τους ανέδειξε; Η κυρά Μαριώ;;;
    Τον Καστίγιο ποιος τον ανέδειξε; Τα Σούρμενα;;;
    Ρε τι ακούω!

Τον Γεωργάτο; Η Παναχαϊκή;

Ο Ολυμπιακός όπως ξέρεις έχει ένα βασικό πλεονέκτημα τόσα χρόνια αν ξέρεις: Τσ.Λ. , και αυτό από μόνο του αποτελεί δέλεαρ. Η Μέτλουργκ που το βρήκε το Τσ.Λ.;;; Αν δεν ερχόταν στον Ολυμπιακό θα έλεγα που θα ήταν τώρα. Δήλωση μάλιστα του δικού σου Σόλιντ που το είχε πει (2006): "Το ότι μιλάμε σήμερα για Τουρέ οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον Ολυμπιακό"

Δεν το λέω μόνο εγώ.

Όσο για τα φερέφωνα που σου λέω, μου φαίνεται αστείο να μην το παραδέχεσαι στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο παίκτης είχε και έχει αξία αλλά αποδείχτηκε ένα μαλακισμένο που κάνει ότι του πει ο Σέλουκ. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα άρχισαν όταν "έσπασαν" οι σχέσεις Ολυμπιακού-Σέλουκ.

Επειδη στο εχω ξαναπει οτι κουβεντες του αερα δεν τις πολυσηκωνω μπορεις να μου πεις τι σημαινει αναδειξη παιχτη;

Σελίδα 38 από 216 ΠρώτηΠρώτη ... 818283435363738394041424858687888138 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές