ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ;
![]()
διαβασα σημερα οτι εχθες κατι πεναλντακια στην περιοχη του 44 δεν τα εδωσε ο ρεφερι;
μαλλον πρεπει να ειναι αληθεια γιατι εχω τρελαθει να διαβαζω τις ανακοινωσεις του κοντου, του Ζηκου και του Δελλα για την ανικανοτητα του διαιτητη να σφυριξει το πεναλντι εναντιον τους που εγινε
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ;
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τιποτα και οι ανικειμενικες φυλλαδες
το παραξενο οτι δινονται πεναλτυ ενατιον μας πολυ ευκολα και τα τελευταια ηταν πετσινα
ενω αυτα που πρεπει να δωσουν ενατιον του αρθρου 44 και ειναι ΚΑΝΙΝΙΚΟΤΑ δεν τα δινουν
αυτο πως εξηγειται?
και το αστειο βγαινει ο αστειος δελλας και το νουνι ο ζηκος και λενε οτι αδικουνται
Θελω να σας επιστησω την προσοχη. Ο μεγαλος Μορετο δεν εφτιαξε την καριερα του εδώ. Οχι. Ιδου η αποδειξη οταν επαιζε ακομα στα υπαναπτυκτα πρωταθληματα του εξωτερικου και ήδη έδειχνε τη μεγαλη του κλαση.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=_MGxoCMSK6U[/youtube]
Διψασμένος για τίτλους με την ΑΕΚ δήλωσε ο Ριβάλντο, ο οποίος βραβεύτηκε ως σκόρερ του ομορφότερου γκολ της 16ης αγωνιστικής (αυτό απέναντι στη Βέροια, με εκτέλεση φάουλ) από τον επιτετραμμένο πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα, Αντενόρ Μπογκέα, σε εκδήλωση που έγινε στη βραζιλιάνικη πρεσβεία, παρουσία του προέδρου του ΠΣΑΠ, Αντώνης Αντωνιάδη.
«Έχω τιμηθεί πολλές φορές στην Ελλάδα, όμως αυτή η βράβευση είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Είναι σημαντικό να σε τιμάει η πατρίδα σου, μέσα σε μια ξένη χώρα. Θα ήθελα να το ξανακάνω και να γίνει κάτι τέτοιο με τον ίδιο τρόπο», είπε ο 35χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ όχι μόνο φέτος, αλλά και του χρόνου. «Το συμβόλαιό μου λήγει του χρόνου και έχω βάλει στόχο δύο τίτλους με την ΑΕΚ. Από κει και πέρα, όπως τα φέρει η ζωή. Ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως, έτσι κι αλλιώς ο γιος μου θα γίνει καλύτερος από εμένα και θα μιλάμε γι` αυτόν, κι όχι για εμένα».
Άσε μας ρε παραμυθά!!!![]()
www.f1rstlap.com
Θρύλος: Η μόνη ομάδα που παίζει την πιο ελκυστική μπάλα στην Ελλάδα (όταν γουστάρει!!!)
Με εμφανίσεις τύπου Καλαμαριάς, Εργοτέλη κι Αστέρα Τρίπολης δεν αξίζουμε τίποτα
Μοχάμεντ Καλόν! Ο 28χρονος πρώην άσος των Ιντερ και Μονακό αναχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ για ιατρικές εξετάσεις, καθώς η συμφωνία (ως το τέλος της σεζόν) επιτεύχθηκε όπως επιβεβαιώνουν και στην ΑΕΚ
Θρύλος: Η μόνη ομάδα που παίζει την πιο ελκυστική μπάλα στην Ελλάδα (όταν γουστάρει!!!)
λενε οτι ειναι καλος... αλλα 2 χρονια στη Σαουδικη Αραβια τι εκανε?!??!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αυτος ηταν στη σαουδικη αραβια ρε παιδια.η καριερα του ειχε παρει την κατιουσα.για να ερχεται στην αεκ θα ειναι απελπισμενος.
Yπηρξε ταλέντο. Ομως δεν ξερω πως και ... προτίμησε τα πετροδόλλαρα. Και παει στο καλο ήτανε για τα ... λεφτα. Και τοτε γιατι ήρθε στους μπατίρηδες του Ντέμη;
ηπηρξε πολυ μεγαλο ταλεντο αλλα ξαφνικα χαθηκε παντως εγω πιστευω οτι θα βοηθησει την Αεκ
Καλα την ΑΕΚ μπορει να τη βοηθησει ακομα και ο Ρομπερτο Μπουρμπος...
Reds (28-01-08)
Μια χρονιά καλή είχε στην Ίντερ και μετά στην Μονακό δεν έκανε τίποτα. Για να πάει στους Άραβες κάτι πρέπει να παίζεται ή με τα πόδια του ή με ντόπες...
Βρέθηκε θετικός σε νανδρολόνη το Σεπτέμβρη του 2003, τιμωρήθηκε με 8 μήνες κι έχασε τη σεζόν:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Kallon tested positive for the banned substance [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] after the [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] match against [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] on 27 September [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] and was banned from football for eight months. Kallon again struggle to get in the starting eleven when he return during 2003-2004 season, primarily due to the rise of young [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] striker [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Έπαιζε σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κι όχι της Αιγύπτου (συνωνυμία) και δε βλέπω τις επιδόσεις του την περίοδο 2006-7.
Έχει ιδρύσει την Kallon FC στην πατρίδα του Sierra Leone.
Η ιστορία με την απαγωγή του έχει αρκετή πλάκα:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Mohamed Kallon's scandal
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] lawyers team reported that Mansour Al-Balawi has offered 16 millions to [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] to move to [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] and play for Al-Ittihad again. Kallon was transported from [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] to Jeddah undercover but Jeddah Airport police have arrested him .
Kallon rejected a one-and-a-half-year deal worth [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] from Al-Hilal and raised a lawsuit against them due to the hostage situation that he was exposed to when he was leaving via [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
The case ended by suspending of Al-Ittihad manager [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
It was later believed that it was all a hoax, to set up Mansour, to get him suspended after a highly successful time spent at the club by [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] which all Ittihad fans believe to be true.
And all of this is a big lie made by [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] manger and other prince to suspend [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Οι διαδοχικές προσπάθειες της κιτρινόμαυρης διοίκησης να επιτύχει την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου φαίνεται ότι πέφτουν στο κενό…
Η ΑΕΚ ανέβασε δύο φορές την προσφορά της (οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι έφτασε στις 700.000 ευρώ), ωστόσο φαίνεται ότι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων δεν συγκινεί τον Ηρακλή.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει σχεδόν όλο το πόσο σε ρευστό και οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα καθώς από πηγές προσκείμενες στον Ηρακλή προκύπτει ότι η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 300.000 ευρώ ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις.
Την ώρα που ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να έχει καταθέσει χαμηλότερη προσφορά, με τη διάθεση και την ευχέρεια όμως να καταβάλει όλα τα χρήματα προκαταβολικά!
Τσαμενο αεκακι...τσαμπα θα παει τοσο σφιξιμο;
Bookmarks