ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο ΠΑΟ και η λεωφόρος
A ρε χαμπο εισαι και ατυχος ρε γμτ.
Btw ο μασουρας που ερχοταν απο πισω πρεπει να του φωναξε: αστη να το χασω εγω😅
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ο ΠΑΟ και η λεωφόρος
Ο μονος που καπως διακρινεται μεχρι τωρα ειναι ο Κοστινια. Νωρις ειναι ακομα αλλα...
Βελντε κανει τσαλιμια στο κορνερ, χανει τη μπαλα και κοιταει. Δε σώζεται αυτος
Ορκίστηκε ο Ρέτσος στον πάγκο της Καλλιθέας λέει ότι δεν ήταν πέναλτι. Φίλησε και σταυρό.
Το αποψινό ενδείκνυται για ανίατες περίπτωσεις με πρόβλημα ύπνου....νομίζω θα έλυνε το θέμα διαπαντός
Γίνεται να τους δώσουμε Στάμενιτς και Ολιβέιρα και να πάρουμε τον Ντιμπα; Ίσως φταίει ότι είμαστε εμείς ανύπαρκτοι στο κέντρο αλλά φαίνεται φέρελπις.
Μαυρο χαλι μεχρι τωρα. Ουτε υποψια ευκαιριας απεναντι σε μια ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας. Αρκετη κατοχη, αλλα απο ουσια μηδεν. Παλι τα ιδια και τα ιδια σημερα, γεμισμα, γιομα, σεντρα...
Υπαρχει αραγε καπου στατιστικη ποσες σεντρες απο τις 2-2500 που εχουνε κανει φετος ειναι ευστοχες?
Πραγματικά ακατανοητη τακτικη
Να βγει ο μπαρμπα-Μάριο να μας πει για τη διαιτησία της κατατρεγμένης προσφυγοπούλας σήμερα.
Μας παιρνει τα μετρα τωρα ο Ιταλος και στο Β' θα μας το σφυριξει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτή η φάση με τον τσικινιο έδειξε πόσο άσχετος τακτικά είναι ο βελντε. Σε αντεπίθεση αντί να δώσει πλάτος πήγε και μπήκε μπροστά του με αποτέλεσμα να υπάρχουν 4 σώματα μπροστά στον πορτογαλο στο σουτ
mankap (30-10-24)
Γυρω γυρω ολοι και στο τελος γιομα. Ωραιο συστημα θειο.
Οταν στηθει μια ομαδα αμυντικα δεν εχουμε τροπο να τους κανουμε ουτε φαση. Τεραστιο προβλημα αυτο για το ελληνικο πρωταθλημα. Αν δε βρουμε τροπο να το λυσουμε προβλεπω κι αλλες γκελες στο επομενο διμηνο, κι αν γινει αυτο δε θα μακροημερευσει ο θειος.
Σε κάποια φάση κοιμήθηκα αλλα πριν λήξει το ημίχρονο πήρε τηλ το μωρό και με ξύπνησε. Που θα βρούμε μετά το ματσάκι; Θέλω να το έχω καβάτζα να το βλέπω σε επανάληψη τις μέρες που δεν θα με παίρνει ο ύπνος.
Κατσε μη βαλει κανενα Βαλμπουενα στο 2ο και μας στειλει για τσαι ετσι οπως ειμαστε.
Καθε μερα που περναει καταλαβαινουμε οτι το συστημα ηταν "πιεστε, κλεψτε ψηλα και δωστε τη μπαλα στο Φορτουνη η ποντενσε να βγαλει μπαλια"
Φυγαν αυτοι οι 2 σχολασε το πανηγυρι
* τι σουταρα τραβηξε ο Γκαρσια ρε μαλακες , βγηκε ΝΟΤΑΜ να δεσμευτει ο εναεριος χωρος..
Ντροπη απλα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
εχει και επαναληπτικο ε?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μιλαμε τωρα για πρωην ποδοσφαιριστες.......... κενταει η ομαδα.......
Bookmarks