Επιβεβαιωση και απο Ρομάνο για Γουιλιαν. περασε ιατρικα και υπογραφει.
Λέτε να πάρει και το «7»;
Επιβεβαιωση και απο Ρομάνο για Γουιλιαν. περασε ιατρικα και υπογραφει.
hang your demons
μακαρι να φερει και ζιγιες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγω δε χανω ακομα τις ελπιδες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχεις κι άδικο. Λέει ότι αυτοί πήραν το 65%. Άρα μπορούμε να πάρουμε το υπόλοιπο 35%
giovanni#10 (02-09-24)
Πέρσι πρώτος απ'όλους είχα προβλέψει την επιστροφή Ποντένσε. Το είχα πει για πλάκα, δεν είχα καμία πληροφορία αλλά ένα νόημα το έβγαζε. Φέτος πάλι πίστευα ότι θα έρθει μέχρι και κάποια στιγμή στα τέλη Ιουλίου, όταν διάβασα κάποια σχόλια οπαδών των Γουλβς που φαίνονταν να ξέρουν κάποια πράγματα ότι η μεταγραφή του στην Αλ-Σαμπάμπ ήταν κατά 99% τελειωμένη και έπρεπε απλά να τακτοποιήσουν κάποιες υποθέσεις τους για να ανακοινωθεί. Το έλεγαν από τότε με μεγάλη σιγουριά και μάλλον είχαν δίκιο τελικά.
Πολυ καλη μεταγραφη μου φαινεται ο Γουλιαν που λογικα ειναι κοντα, αν μας βγει θα ειναι μια εξαιρετικη λυση γιατι εφυγαν σημαντικοι παιχτες απο την επιθεση και ειναι παιχτης μεγαλης κλασης που μπορει να βοηθησει πολυ.
Με μια ακομα προσθηκη στο κεντρο και θα ειμαστε μια χαρα. Για αριστερο μπακ φαινεται δεν θα γινει κινηση, ο Μεντιλιμπαρ θα αποφασισει τι θελει αλλα δεν φαινεται να υπαρχει κινητικοτητα, αν και μεχρι να τελειωσουν επισημα οι μεταγραφες κανεις δεν ξερει.
Οποτε μεχρι στιγμης πηραμε Καρμο και Ελ Καμπι που νομιζω δεν χρειαζονται περαιτερω σχολια για την αξια τους, Βελντε που περυσι ηταν νομιζω ο καλυτερος παιχτης στην Πολωνια όπως και ο Κοστινια το καλυτερο δεξι μπακ στην Πορτογαλια, Σταμενιτς για τον οποιο δοθηκαν 5,5 εκατομμυρια απο την Φορεστ και αυτο θελω να πιστευω οτι μονο τυχαιο δεν ειναι, Γουλιαν με τεραστια καριερα και πολυ καλη χρονια περυσι σε κορυφαιο πρωταθλημα, Πιρολα που ειναι μια υποσχομενη μεταγραφη αμυντικου απο την κορυφαια χωρα στο αμυντικο παιχνιδι και που εδειξε καλα στοιχεια μεχρι σημερα, Γκαρσια που ειναι παιχτης με ποιοτητα και πολλες εμπειριες και τελος Γιαρεμτσουκ που ειναι παιχτης κλασης και ελπιζουμε να βρει τον καλο του εαυτο. Προσωπικα μια χαρα μεταγραφες θεωρω πως καναμε, εφυγαν και αρκετοι που δεν υπολογιζονταν, υπαρχει και ο καταλληλος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στον παγκο, τα υπολοιπα στο γηπεδο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Nikolaos_Kokkinos (02-09-24)
36 χρονών παίχτη το βάφτισαν μπαμ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ποιός τον βάφτισε μπαμ, οι αρδ; Τί μας νοιάζει εμάς;![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
iakov7 (03-09-24)
panahs7 (02-09-24)
Καλησπέρα και καλή βραδιά.
Γύρισε ο Μαρσέλο!![]()
Paneas (02-09-24)
Το τρίτο μεγαλύτερο όνομα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μετά τους Ριβάλντο και Μαρσέλο.
Καλωσηρθες ΠΑΙΚΤΑΡΑ
panahs7 (02-09-24)
Nikolaos_Kokkinos (02-09-24), panahs7 (02-09-24)
317 συμμετοχές
47 γκολ
46 ασσίστ στην Πρέμιερ Λιγκ
67 συμμετοχές
10 γκολ
7 ασσίστ την τελευταία διετία
140 συμμετοχές
20 γκολ
40 ασσίστ στην Ουκρανική Λίγκα με τη Σαχτάρ
70 συμμετοχές
9 γκολ με την ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΊΑΣ
drizzt (02-09-24), Nikolaos_Kokkinos (02-09-24)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks