estai (29-06-24)
Σε καλή ηλικία 37 αν την παλεύει θα είναι οκ στο Περιστέρι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Ένας απ'το χωριό - δεν τον ξέρεις", του είπαν. Γιατί και αυτοί, "το άκουσαν"...
Μόνο καμία Εφές δίνει τέτοιο ποσό...
Ακόμα δεν πήγε και βγήκε ο απίθανος στο Τορόντο και λέει ότι θα τους βοηθήσει στο rotation... Ε, κάθεσαι εσύ στα 28 σου, έχοντας άλλα 3 καλά συμβόλαια μπροστά σου να κοπανηθείς ένα χρόνο τζάμπα σε λιμό της διοργάνωσης;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimitris67 (29-06-24), Nikolaos_Kokkinos (29-06-24)
Δεν πιστεύω με την καμια να δώσουμε εμείς πάνω από 2.5 το χρόνο για το Σάσα.
Κι αυτό υπέρβαση και κατά τη γνώμη μου υπερβολή θα ήταν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν ξέρω αυτό που λες, αλλά το Τορόντο είναι ευρωπαϊκή ομάδα στο στυλ παιχνιδιού και ίσως κολλήσει εκεί. Από την άλλη, κομπάρσος θα είναι. Δεν πάνε για τίποτα. Μπορεί να πέσεις μέσα, όπως τα λες, πολύ πιθανό, και να καεί το πελεκούδι.
Τόσο wide range με φοβίζει και το μυαλό μου φτιάχνει ιστορίες, αφού δεν έχω άλλες πληροφορίες. Έρχεται και στο μυαλό μου η Μαργαρίτα με τα Instagram της, και ιδρώνω ακόμα περισσότερο.
Τότε τράβα της ουρά σου απ' έξω, αν σε παίρνει...
Αλλά τώρα είναι αργά - δώσε 3 και βλέπουμε...
Αν υπήρχε υποβιβασμός, στην Αμερική αυτοί από τη δεκαετία του 60, θα πανηγύριζαν παρουσίες σε τελικούς στο Χόκεϋ και θα μετρούσαν ομαδικούς τίτλους στο ομαδικό εκ του πρηνηδόν ψάρεμα καραβίδας.
Ούτε το φιλικό με το βάζελο δεν θα είχαν κάνει...
Θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν κατεβαίνω εκεί να βανδαλίσω τη συζήτηση, αν και θα το αξίζατε... Αλλά ένεκα που ξέρω τί σας περιμένει...
Για να είναι πρώην του, κάτι θα διέσωσε...
Θα ζητήσουν buy out οι Ράπτορς για να τον αποδεσμεύσουν.
Sasha Vezenkov is close to a four-year deal with Olympiacos in Greece. Vezenkov was recently traded from the Sacramento Kings to the Toronto Raptors in the NBA.
In order to return to Europe, Vezenkov would need to come to an agreement on a contract buyout with the Raptors. The 6-foot-8 forward is owed $6.6 million for the 2024-25 NBA season. Toronto would likely seek to have him reduce that amount through a buyout, before releasing him from his deal.
Απ' το RealGM αυτό.
Θα το ξαναπάω όπως χθες: Άλλη πηγή εκτός από τη συγκεκριμένη, στην οποία παραπέμπουν όλοι οι άλλοι, έχουμε;;;
Bookmarks