Nikolaos_Kokkinos (22-06-24)
Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων βγαίνεις 3 με 1 και το σπαταλάς, είσαι αγρότης.
Τι έχασε ο άλλος ο κατσικοπόδαρος ρε.
Αγρότης γιατί κατάγεται από τη Γεωργία.
voskos_7 (22-06-24)
Αερικό7 (22-06-24)
Ένας σοβαρός λόγος να μην πάτε κόντρα στον Στάθη, γιατί εγώ, ban δεν του κάνω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρούφα Μπαταχτσί.
Ακαϋντίν, λολ.
Χανουμ μπουλκουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όλοι τριγύρω παίζουν μπάλα και το κακομαθημένο ο Κριστιάνο θέλει συνέχεια προσοχή και κλαίει. Ευχή και κατάρα να έχεις τέτοιους παίκτες.
Βγήκε τετ α τετ ο Κριστιάνος και δεν το τέλειωσε μόνος του!! Έρχεται το τέλος, ψάξτε καταφύγιο!
drizzt (22-06-24), Nikolaos_Kokkinos (22-06-24)
Μερικοί έκραζαν κιολας που είχε παρει ο αλαφουζ τον παικταρά τον Ακαϊντίν ενώ εμείς τίποτα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Έδωσε την πάσα και γύρισε πλάτη και λέει, ελάτε, αποθεώστε με.
Είναι τόσο κακή ομάδα η Τουρκία; γιατί η Πορτογαλία μου φαίνεται εκπληκτική στην κυκλοφορία μπάλας και στο επιθετικό τρανζίσιο. Μόνη παραφωνία ο Κριστιάνο
Μου κάνει εντύπωση που τουλάχιστον 5 διαφορετικές εθνικότητες μέχρι τώρα έχουν τέτοιους σκατοπαδούς που πετάνε ποτήρια μέσα στο γήπεδο. Δεν θυμάμαι άλλο Euro που να είναι τόσοι πολλοί. Και μάλιστα μέσα στη Γερμανία.
Με τόσα Βαλκάνια και Γεωργία που στείλαμε και πάλι καλά που δεν έχουν γίνει όλοι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στο ματς ζωής ή θανάτου, που η ισοπαλία δεν ευνοεί κανέναν, Σκωτία και Ουγγαρία είναι στο 0-0 και μένουν έξω αγκαλίτσα. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο κουβά της ιστορίας.
Bookmarks