Αρχική Δημοσίευση από
voskos_7
Βάζελος, σαν να ακούς τον Χρήστο Κοντό ήταν, αλλά τώρα ηρέμησε και αυτός με το πέρασμα του χρόνου...
Είχε τον τρόπο να παίρνει από τον ακροατή και την ατάκα, αλλά γενικότερα, τώρα και αυτοί που έχουν μείνει, όσους δεν τους έχει ισοπεδώσει η ορθότητα και ο καθωσπρεπισμός, έχουν ξεμείνει και από ακροατές της προκοπής. Ολόκληρη Θεσσαλονίκη, έναν Παρασίδη και έναν Ραπτόπουλο είχαν να παίζουν με τους ακροατές, ενώ στην Αθήνα, είχαμε Μπάμπη με Χαραλαμπόπουλο το μεσημέρι και από το βράδυ Μπραουδάκη, Γερασίμου, Μαχαίρα και Νικολαΐδη μέχρι το πρωί να παίζουν μπαλίτσα της προκοπής με το κοινό (έχω πετύχει και καλές έκτακτες εκπομπές βράδυ Σαββατοκύριακου μετά από παιχνίδια με Αντώνηδες). Το πρόβλημα είναι ότι και αυτοί μεγάλωσαν, αλλά και τίποτα νέο μετά τον Αντύπα δεν ήρθε, που και αυτόν, από ένα σκασμό πράγματα που μπορεί να πει, τον απασχολούν με μαλακίες.
Τους έχουν κάνει ζημία βέβαια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τους τρώει πολύ κοινό που θέλει να εκφραστεί και βρίσκει έδαφος εκεί πλέον...
Το μόνο που δείχνει να έχει κρατήσει κάποιο περιεχόμενο ακόμα από το παρελθόν του, είναι το Fight Club, το οποίο όμως δούλευε πάντα με μηνύματα και δεν είχε στο επίκεντρο την Ελληνική επικαιρότητα.
Εγώ πλέον, αντί για ραδιόφωνο, που ακούω λίγες εκπομπές και αυτές στο spotify, προτιμάω να βλέπω διάφορα live στο marmita, ή στο AfterSports Cafe, που ξέρω ότι δεν θα ακούσω πάντα κάτι νορμάλ από λογική, αλλά τουλάχιστον, αν δεν βγει κάποιος ακροατής της προκοπής, που όλο και κάποιος θα βγει, θα ακούσω από συντελεστές κάτι που δεν τολμάνε να πούνε πολλοί στα κανάλια, αλλά θα είναι κάτι αληθινό.
Για Ολυμπιακό ξαναλέμε ότι ο moderator από το κανάλι του Τσουκαλά, τα μιλάει τα Πειραιώτικα και ο Βερβελές, προσπαθεί φιλότιμα, όσο του επιτρέπει η ιδιότητά του.
Bookmarks