Nikolaos_Kokkinos (20-02-24)
Nikolaos_Kokkinos (20-02-24)
Ε καλά επειδή βρήκαμε ένα που φαίνεται μάγος, δεν είναι όλοι. Το πρόβλημα είναι πως και αυτός απλά δείχνει πως με -λίγη- σοβαρότητα και δουλειά μάλλον έπρεπε και οι προηγούμενοι να δείξουν πράγματα με τόσο χαμηλό επίπεδο που έχουν οι άλλοι φέτος, οπότε κερδίζεις το point.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Στην τωρινή ζωή, σε όλες τις δουλειές, ή επαγγελματίες είναι, που βάζουν δύο πράγματα στη σειρά και βλέπεις σε χρόνο - ρεκόρ ότι οι εμπλεκόμενοι ξέρουν τον ρόλο τους και είναι ζήτημα χρόνου να ρολάρει αυτό που βλέπεις (γιατί τώρα, ο Ολυμπιακός επιθετικά, παραμένει σχετικά ασύνδετος και αργός), ή τυχοδιώκτες που θα μοιράσουν πιασάρικους ρόλους, θα αφήσουν τους παίκτες ξέλυτους να κάνουν ό,τι γουστάρουν και θα βλέπεις μία ομάδα που "επιθετικά κεντάει και αμυντικά, αν κάνουμε υπομονή, θα στρώσει με τον καιρό", αλλά μάντεψε τί θα χαλάσει και τί δεν θα βελτιωθεί και θα ψάχνουμε ξανά δύο στόπερ, ένα εξάρι, τρία 8άρια και πέντε εξτρέμ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (20-02-24)
Πρέθλες, από Λευτέρη Πανταζή.
drizzt (20-02-24)
Platanos Production performed it better...
Προχθές αργά στο μπαρ το ναυάγιο, βρέθηκα να τα πίνω με έναν άγιο.
Paneas (20-02-24)
... ... ... (instrumental)
There is a Dude in town
voskos_7 (21-02-24)
Το έβαλα στο shazham και μου έδωσε Στέλιο της Θύρας 7, στο tv magic...
Επειδή συνηθίζεται να λέμε ότι δεν υπάρχουν μάγοι προπονητές, να δηλώσω πως διαφωνώ 100%.
Και μάγοι προπονητές υπάρχουν και υπάρχει ένα γαμημενο ξόρκι με καμία δεκαριά φράσεις που οποίος το πει στους παίκτες του την αλλάζει μέσα σε 3 μέρες.
Ενδεικτικά κάποιες φράσεις από αυτό το ξορκι:
"παίξε γρήγορα και μην κρατάς τη μπάλα χωρίς λόγο. Κάνε ότι θες, πάσα η τριπλα ή σουτ. Όμως πάρε γρήγορα την γαμημένη την απόφαση"
"μην γυρίζετε την μπάλα στον τερματοφυλακα πάρα μονο οι στόπερ αν υπάρχει σοβαρός λόγος."
"κάντε σουτ"
"όταν πηγαίνει η μπάλα στην άκρη μπείτε στην περιοχή όσο περισσότεροι γίνεται"
"δεν θέλω ο ποντενσε και ο φορτουνης να μου καλύπτουν τα μπακ στην άμυνα. Θέλω οι χαφ να βγαίνουν στα ακρα και οι εξτρεμ να κλείνουν στον χώρο των χαφ. Έτσι γλιτώνουμε όλοι άσκοπα χιλιόμετρα. "
Αυτά και μόνο που άλλαξε, λοιπόν ο κόουτς, είδαμε άλλη ομάδα. Φυσικά έπαιξαν τον ρολο τους και οι νέοι παίκτες.
Nikolaos_Kokkinos (21-02-24)
Και τελευταια φραση απο το Ξορκι οταν εχεις Ρετσο Κ Ντοη
"Ενας - κ Ενας δυο, μου τα κανατε πουτανα πισω "
Παντως περα απο την πλακα, πολυ ωραια αναλυση, μεστή απο νόημα και περιεκτικη. Συμφωνω μαζι σου.
Ειδικα αυτο με τις συνεχεις επιστροφες στον τερματοφυλακα , ανεβαζεις τον αντιπαλο συνεχως στα καρε σου και σου ασκει πιεση χωρις λογο (ειδικα οταν αυτος δεν ξερει και μπαλα - βλεπε πασχαλακης.)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτός δεν θα γινόταν προπονητής; Τι απέγινε;
Για εμένα πάντως του Μεντιλίμπαρ δεν θα με πείραζε να του δώσουν από τώρα νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 2 χρόνια αντί να περιμένουμε το καλοκαίρι.
Ο τυπος πήρε μια ομάδα ερρείπιο και ξεκίνησε με νίκη σε Ευρώπη και διασυρμό του πρωτοπόρου της βαθμολογίας. Τυχαίο δε το λες σίγουρα.
Επίσης, τι σου κάνει ρε παιδί μου ένας σοβαρός προπονητής ε; Δουλειά στις προπονήσεις, στοχευμένες αλλαγές κτλ. Σε αντίθεση με τον Καρναβάλ που 2 γαμημένους μήνες δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά κάνανε στις προπονήσεις. Αν μου έλεγες ότι παίζανε όλοι μαζί τάβλι ή τουρνουά στο Playstation θα το πίστευα.
drizzt (21-02-24)
Bookmarks