Nikolaos_Kokkinos (18-08-23), Oberon (18-08-23)
Ο Γκουστάβο Σκάρπα στον Ολυμπιακό
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1994 και αφού έπαιξε σε Guarani, Santos, Paulínia και Desportivo Brasil, το 2012 έγινε παίκτης της Fluminense.
Τον Δεκέμβριο του 2014 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Red Bull Brasil και τον Μάιο του 2015 επέστρεψε στη Fluminense, με τη φανέλα της οποίας έως τον Ιανουάριο του 2018 πραγματοποίησε 111 συμμετοχές, με απολογισμό 16 γκολ και 25 ασίστ. Ακολούθησε η Παλμέιρας, με την οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακά παιχνίδια, κατέκτησε τίτλους και προσωπικές διακρίσεις.
Εκανε 211 συμμετοχές, πέτυχε 37 γκολ, μέτρησε 51 ασίστ και πανηγύρισε δύο Copa Libertadores (2020, 2021), δύο πρωταθλήματα Brasileiro (2018, 2022), δύο Paulista (2020, 2022), ένα Κύπελλο (2020) και ένα Recopa Sudamericana (2022).
Το 2022 αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος της Βραζιλίας και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους υπέγραψε στη Nottingham Forest. Με τους Reds πραγματοποίησε δέκα συμμετοχές, εκ των οποίων τις έξι στην Premier League. Το 2017 στέφθηκε διεθνής με την εθνική Βραζιλίας, αγωνιζόμενος απέναντι στην Κολομβία.
Γκουστάβο, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Du3lisT : 18-08-23 στις 12:05 Αιτία: Αχαχαχαχαχανακοινωση
Nikolaos_Kokkinos (18-08-23), Oberon (18-08-23)
drizzt (18-08-23)
Ενα από τα μεγάλα μας προβλήματα ήταν ότι τα χαφ είναι άγκολα. Και ο Εζέ βάζει, και αυτός και ο Αλεξανδρόπουλος. Δεύτερο φορ καλό και έναν εξτρέμ ακόμα θέλουμε. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ
Πλήρης ανακοίνωση, για ακόμη μια φορά, απ' την κορυφαία ΠΑΕ του πλανήτη.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Καλώς ήρθες παικταρά.
Μόνο το 50% από όσα έχει δείξει / φαίνονται και στα Video θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Να σου κάνει ollie, να πέσεις κάτω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (18-08-23)
Πώς γίνεται να διοικεί ο ίδιος άνθρωπος και τις δύο ομάδες; Ξεκάθαρη ανακοίνωση η Νότιγχαμ.
Gustavo Scarpa has joined Olympiacos on a season-long loan deal.
The Brazilian midfielder joined Forest from Palmeiras last season and made 10 appearances during the 2022/23 campaign.
The 29-year-old now heads to Olympiacos on loan for the 2023/24 season.
We wish Gustavo all the best during his time in Greece.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (18-08-23)
Ε, δεν έχει: Τυχαίο ήταν ότι γράφτηκαν δύο οπαδοί της Νότιγχαμ εδώ μόλις υπέγραψε ο Σκάρπα στην Ελλάδα, πέρυσι;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Απόδειξη ότι ο ένας ήταν ήδη στις ΗΠΑ, όταν γράφτηκε, για να μην έχει να περάσει και τον Ατλαντικό στην κατάσταση που θα είναι...
Τους εκανες Μπαν κ τους 2 επειδη ρωτουσαν πραγματα η εφυγαν απο μονοι τους ?
Ξέρω εγώ; Ο Αντώνης γιατί γράφει ακόμα;;;
o Αντωνης ειναι Εγγλεζος οπαδος της Νοτιγχαμ ?
Τι γινεται ρε μαλακες
Ζιοβάνι και Ντουντού αποθέωσαν τη μεταγραφή του Σκάρπα
Αμφότεροι υποδέχτηκαν με παλαμάκια τη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, ενώ ο Ντουντού με ένα μήνυμα μισό στα βραζιλιάνικα και μισό στα ελληνικά είπε: "Επιτυχία παικταρά".
![]()
Θελω να παρουμε γνωμη και απο Rodney Mullen ομως.
drizzt (18-08-23)
Έχω μεγάλη περιέργεια να τον δω, και ακόμα μεγαλύτερη πώς το σκέφτεται ο προπονητής από τη στιγμή που υπάρχει ο Φορτούνης, καθώς δεν φαίνεται να ψάχναμε για τέτοιου είδους παίκτη.
flessanto (18-08-23)
Bookmarks