Nikolaos_Kokkinos (22-04-23)
Μην ανεβάζεις επίπεδο τη συζήτηση ρε: Για έντεχνο μιλάμε - τί δουλειά έχουν οι τραγουδιστές στην κουβέντα;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (22-04-23)
Για να κρατηθει ο μεσος ορος λιγο ρε, συνεχιστε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Και εγώ θεωρώ πως η καλή πορεία της εφες εχει παραπλανησει πολύ κόσμο. Ποτε δεν ήταν τοπ προπονητής ο Αταμαν και φυσικα δεν προκειται για νεο στη δουλεια. Τουλαχιστον οσο αφορα τις τεχνικές γνώσεις και την προετοιμασία του αγώνα. Μάλιστα θυμάμαι πολλούς δημοσιογράφους που ξέρουν μπάσκετ και τους οποίους εμπιστεύομαι, να τον αποκαλουν λιγο πολυ ταβερνιαρη.
Faithful (23-04-23)
Λες και το πρόβλημα της ζέλας ήταν ο προπονητής.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ελληναρας, ελληναρας ο Τρακης αλλά τον Τούρκο με το φουτερ της Εφες μια χαρα τον καλωσόρισε. Ευγε
Ο Βιλντοσα που λένε ότι έχει κλεισει είναι παιχταρα.
Φυσικά μένουν πολλές θέσεις ακόμα να δουμε πως θα στελεχώσει ο βαζελος.
Πάντως ο Τούρκος μετά από τόσα χρόνια στην εφες φάνηκε φουλ αντί επαγγελματιας. Με ενεργό συμβόλαιο έκανε δηλώσεις για βαζελο.
Επίσης ανακοινώνει προπονητής μέσα στα πλέι οφ με τους παίχτες να ξέρουν ότι οι περισσότεροι θα πάρουν πουλο.
Τρομερή στρατηγική Τρακη
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε γαμωτο. Για καποιο λογο εχω κακο προαισθημα για τη σειρα με τη Φενερ. Αντε να δουμε. Το σιγουρο ειναι οτι τουλαχιστον το 1 απο τα 2 ματς αυτη τη βδομαδα θα κριθει στον ποντο. Εκει θα πρεπει η ομαδα να δειξει μεταλλο και να βρει λυσεις.
Θα είναι δύσκολο κι εγώ αυτό πιστεύω. Πάντα είναι δύσκολο να νικήσεις δύο φορές τον ίδιο αντίπαλο σε 3 μέρες όμως έτσι κι αλλιώς.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Θα ναι πολύ δύσκολα, για μένα έπρεπε να έχουμε αποφύγει τη διασταύρωση
Σαμπως κ περυσι όμως δύσκολα δεν ήταν?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (25-04-23), drizzt (25-04-23), giovanni#10 (25-04-23), SOAD37 (25-04-23)
Tρελη ματσαρα στη Μαδριτη. Διπλο η Παρτιζαν με μπαζερ μπιτερ του Παντερ!
Μπρεικ και η Μακαμπι στο Μονακο. Σαφως πιο ευκολα.
Αυτόν τον Πάντερ γιατί τον διώξαμε?
Θυμάμαι όμως ότι και γενικότερα η εντύπωση που είχαμε οι περισσότεροι ήταν πως δεν ήταν έτοιμος για αυτό που θέλαμε σε επίπεδο Ευρωλίγκας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Du3lisT (26-04-23)
Καλά κάνετε και φοβόσαστε την Φενέρ και η ομάδα πιστεύω ότι κάπου εκεί είναι, αλλά και εγώ θέλω να αισιοδοξώ λίγο περισσότερο επειδή τα μεγάλα κλίσματα τα φάγαμε όταν πήγαμε σαν πουτσαράδες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (26-04-23)
Αρκετά λαγουδάκια ξεπροβαλαν απόψε από τα λαγούμια για να πανηγυρίσουν τις επιτυχιες παλιών (πολυ παλιων) γνωριμων. Θλιβερές καταστάσεις.
Ο Παντερ και ο Μπολντγουιν ειναι παικτες που θελουν να εχουν πολλη ωρα την μπαλα στα χερια, ωστε να αποδωσουν. Παιζουν συνεχεια iso. Τοτε στην ομαδα πρωτο βιολι παρεμενε ο Σπανουλης, παρολο που ηταν στα τελευταια του. Ειδικα σε μια ομαδα που ουσιαστικα δεν ειχε προπονητη και πηγαινε στον αυτοματο. Ο Μπαρτζωκας, ο οποιος ηρθε λιγους μηνες μετα, σιγουρα θα ηθελε να δοκιμασει τον Παντερ, αν ειχε την ευκαιρια. Δεν προλαβε ομως.
Ο Μπολντγουιν επαιρνε 800 χιλιαρικα και προερχοταν απευθειας απο το nba, επομενως θα ηταν ουτως ή αλλως ρισκο το να στηριχθει. Τελοσπαντων, μην ανασυρουμε παλιες ιστοριες. Σημασια εχει οτι φτιαξαμε ομαδαρα επιτελους.
Εντάξει ναι τώρα που να ξέρει κάποιος τι εξέλιξη θα έχει ο Χ παίχτης 4 χρόνια μετά ξέρω γω
Τότε δεν ήταν έτοιμος για επίπεδο ολυμπιακού.
Καλα για Μπολντγουιν ακόμα γελάνε στο οακα , ούτε καν το σκέφτομαι να χε μεινει
Μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία για το βράδυ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Βιλντοζα λένε ότι έχει κλείσει, επειδή ανέβασε τριφύλλια, όταν μας κέρδισε ο Αστέρας. Εν τω μεταξύ, ο Βιλντοζα βάζει τριφύλλια σε κάθε του ποσταρισμα, οσα χρόνια χρησιμοποιεί ινσταγκραμ. Οπως κι ο Καμπατσο, που υποτίθεται έκλεισε κι αυτός...αλλα στη Ρεάλ.
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Bookmarks