flessanto (23-11-22)
Κριστιάνο από τώρα για 2,5 χρόνια και το καλοκαίρι του '24 ο Μέσι και θα παραμιλάει όλος ο πλανήτης για την ομάδα που ένωσε τους 2 GOAT
flessanto (23-11-22)
Σπάει τα κοντέρ φυσικής κατάστασης ο Κασάμι, μετανοείτε.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Από τα επιστρεφόμενα εννοεί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Νικοβλακόπουλος γράφει για Κριστιάνο. Τι του λες τώρα;
drizzt (23-11-22), john syggel (23-11-22), voskos_7 (23-11-22)
Ε καλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο πράγμα. Το κασέ του Κριστιάνο είναι ακόμα πολύ ψηλά, δεν ήταν στα αζήτητα του Κατάρ. Αλλά έστω, ας υποθέσουμε ότι γίνεται, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας βάλει καμιά ταφόπλακα; Ο τύπος τα έκανε ώπα σε ολόκληρη Γιουνάιτεντ, εδώ ποιος θα τον κάνει καλά; Εκτός αν είναι ok να τον έχουμε μέσα και να μη βγαίνει ποτέ αλλαγή και να γαμιέται ο Δίας. Τι θα τον νοιάξει τον Κριστιάνο;
Εγώ λέω να τον έχουν μέσα κι ό,τι γίνει. Θα το αντέξω να έμεναν πάγκο Ουι Τζο και Μακαμπού.
flessanto (24-11-22)
Ναι η αληθεια ειναι οτι εδω εχουμε μεσα τον Ολεγκ "οτι κ να γινει" ο CR7 θα μας πειραζε..
Και αφου πιασαμε κ αυτες τις ηλικιες ας φερει κ Ραδαμελ φαλκαο που ειναι κ πατριωτακι του τζειμς κ γιναμε
flessanto (24-11-22)
Γιατί γελάτε κυρία μου; Σας παρακαλώ, συμμαζευτείτε.
Κι εγώ ανησυχώ πολύ σε περίπτωση που έρθει ο Κριστιάνο αν θα δεχτεί να κάτσει στον πάγκο και αν θα χαλάσουν οι ισορροπίες ή θα διαμαρτυρηθεί ξέρω 'γω ο Ντελαφουέντε με τον Μπόουλερ ή ο Γιωργάκης ο Μασούρας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν έχετε σχολιάσει ακόμα ότι ψάχνουμε και επίσημα πρωτίστως δεξί μπακ, για βασικό με αναπληρωματικούς τον Ανδρούτσο και τον Βρουσάι...
chainsaw (24-11-22)
Λουις Σουαρε ψηνατε ή μπα;
Ακόμα ναι... Αν ήταν πιο σκούρος θα τον βγάζαμε...
drizzt (24-11-22)
Δεν μου απαντάτε τι θέλετε απ' τον γαύρο στη συνέχεια. Θέτε να πάρουμε κάνα παίκτη να καλύψουμε τα κενά μπας και ξαναφτιάξουμε ομάδα, ή θέτε να συνεχίσουμε σε φάση Μαρσέλο με φιέστες παρουσίασης και φανέλες; Αν θέλετε το 1ο, πως γίνεται να θέλετε Κριστιάνο;
Και δεν εννοώ ότι δεν μπορεί να προσφέρει, πλάκα θα κάνει. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα τον ελέγχει κανείς, η ομάδα θα ξεκινά απ' αυτόν και θα κάνει ότι γουστάρει. Το αντέχουμε;
Bookmarks