ΦΕΡΤΕ ΤΣΙΓΚΑΝΚΟΦ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΨΙΟΝ. Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο-Ν-Ε-Ι-Ρ-Ο
Τεραστια ησυχια στα μεταγραφικα τις τελευταιες μερες. Οι αρδ δεν εχουν τπτ καινουργιο να πουν.
Ελπιζω να ειναι επειδη δεν γνωριζουν και οχι επειδη εχουν τραβηξει χειροφρενο προσωρινα στην ΠΑΕ.
Επισης η ιστορια με τον Σκαρπα εχει κουρασει. 2 μηνες κραταει. Η κλειστε τον η αρχιστε το ψαξιμο για αλλο παικτη. Δεν θα περασουμε ολο το καιλοκαιρι στο περιμενε. Ειναι τουλαχιστον εξοργιστικο.
ΦΕΡΤΕ ΤΣΙΓΚΑΝΚΟΦ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΨΙΟΝ. Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο-Ν-Ε-Ι-Ρ-Ο
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
giovanni#10 (07-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-07-22), jorge96 (07-07-22), panahs7 (07-07-22)
καθε καλοκαιρι στο ιδιο εργο θεατες , οργανωση πλανο εκτελεση ανυπαρκτα , αρμενικα παζαρια για να αγορασουμε και νοοτροπια κατοχικου λαδεμπορα για να πουλησουμε , με αυτα κ με αυτα παμε να παιξουμε με τους εβραιους με την περσινη dream team και κανα δυο προσθηκες
Το θεωρείς λογικό να ζητάμε να είναι έτοιμη η ομάδα που θα δούμε μέσα στη σεζόν, απ' τον Ιούνιο; Οι προσθήκες που είχαν πει ότι ήθελαν πριν αρχίσει η προετοιμασία, έγιναν όλες. Τώρα και παίκτης να αποκτηθεί αύριο το πρωί, με τη Μακάμπι δεν θα παίξει και δεν θα έπρεπε να παίξει κιόλας. Εδώ ούτε καν ο Βρσάλικο δεν θα παίξει στο 1ο ματς. Κάθε μέρα κι από μια μεταγραφή περιμένετε; Δηλαδή να πάρουμε όποιον να 'ναι στα γρήγορα μόνο και μόνο να κάνουμε κινήσεις και μετά να λέμε κοίτα τι παλτά μας έφερε πάλι.
κανανε σηριαλ το ρομπ λοου , τον σκραπα κ τον τσιμπουκου
προσωπικα κανεναν απο αυτους δεν ηξερα
υπαρχει ενας που να πιστευει οτι ο καρβαλιο που ειδαμε στα φιλικα και περισυ ειναι καλυτερος απο τον φορτουνη ?
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-07-22)
Δεν είναι παιχνίδι στο playstation οι μεταγραφές. Ο Σκάρπα έχει ήδη την πρόταση στα χέρια του και περιμένουμε απάντηση. Δηλαδή τι άλλο να κάνουν, να στείλουν να τον απαγάγουν;;; Λίγες μέρες έχει που επιτρέπεται να συζητήσει με ομάδα, υπάρχουν και κανονισμοί, ποιο σήριαλ; Το ότι ενδιαφερόμαστε εδώ και 1 μήνα δεν σημαίνει ότι μπορούσαμε να τον κλείσουμε. Ούτε εγώ τον ήξερα και έκατσα και τον είδα.
Όχι χάλια μαύρα είναι ο Καρβάλιο. Τον Σκάρπα τον είδα σε 2 παιχνίδια τώρα πρόσφατα, ούτε εγώ τον ήξερα προφανώς. Έπαθα πλάκα μου άρεσε πάρα πολύ ο καλύτερος παίχτης σε μια πολύ καλή ομάδα που τσουλαει την μπάλα. Στην ήττα που κάνανε 0-2 είπα μακάρι να παίζαμε εμείς τέτοια μπάλα ακόμα και στις νικες. Αλλά δεν τον δίνει η Παλμέιρας από τώρα γιατί θέλει πρωτάθλημα. Εμένα δε με πειράζει που επιμένουν σε αυτόν και ας έρθει το Γενάρη αφού αυτόν έχουν ως πρώτη επιλογή. Αν πάρουν άλλον μετά δε θα ακούγετε ότι πάμε σε 2ες και 3ες επιλογές; Τον Γενάρη που θα έρθει θα έχουμε παίξει μόνο 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα λόγω Μουντιάλ. Τώρα για Ευρώπη εγώ δε συνεχίζω να ονειρεύομαι όπως μας λένε στη διοίκηση. Τουλάχιστον να δούμε κάτι πιο όμορφο από αυτό το χάλι που είδαμε πέρσυ.
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (08-07-22), giovanni#10 (08-07-22), panahs7 (07-07-22)
Θα πάρουμε κάνααν παίχτη;
Δεκάρι δεν έχουμε ακόμα, από ό,τι είδα...
Μπορεί να θέλουμε και δεξί μπακ και τερματοφύλακα, έτσι όπως είμαστε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οχι, ο Τσιγκανκοφ ειναι 2-3 φορες καλυτερος. 24 χρονων για πολλους (και εμενα) ο καλυτερος Ουκρανος ποδοσφαιριστης αυτη τη στιγμη και σιγουρα ενα απο τα καλυτερα νεαρα εξτρεμ στην Ευρωπη. Τα νουμερα του ειναι αρρωστα αφου εχει σε 200κατι συμμετοχες περιπου 86γκολ και 60ασσιστ. Υπερβολικα γρηγορος, καλο υψος και πολυ αθλητικος γενικα. Ντριπλα Ποντενσε στη κλειστη αλλα εχει τεραστιο ρεπερτοριο κινησεων ειδικα οταν προκειται να τελειωσει τη φαση μονος του κατι που κανει πολλες φορες. Η Ντιναμο αρνηθηκε πολλες προτασεις προσφατα πανω απο 20Εκ απο κορυφαιες ομαδες της Πρεμιερ. Μονη μας ελπιδα οτι θα παμε να διαπραγματευτουμε οτι τον θελουμε ξεκαθαρα Δανεικο χωρις οψιον ωστε να μην αναγκαστει η Ντιναμο να χασει ενα τοσο σημαντικο περιουσιακο της στοιχειο στη φθηνια οπως προσπαθουν να τον παρουν τωρα οι αλλες ομαδες.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
jorge96 (08-07-22)
Η ΦΙΦΑ έχει δώσει το δικαίωμα στους παίκτες των Ουκρανικών ομάδων να πάνε οπου θέλουν δανεικοί χωρίς κόστος, όπως πήγε στη Φούλαμ ο Σόλομον. Αν θέλουμε οψιόν τότε μονο πρέπει να διαπραγματευτούμε. Το δύσκολο με τον Τσυγκάνκοφ βέβαια είναι να πείσουμε τον ίδιο.
Στο θέμα των χαφ, οπου πονάει η ομάδα, δυστυχώς μονο μετα απο πωλήσεις θα γίνει κίνηση και δε βλέπω να φεύγει κάποιος σύντομα. Είναι ακόμα ελεύθερος ο Φλόριαν Γκρίλιτς του οποίου η μεταγραφή αρχικα στη Λατσιο, έπειτα στη Φιορεντίνα και τέλος στη Ρόμα χάλασε γιατί ζητάει λεφτά ο πατέρας του. Αν μείνει χωρίς ομάδα και μπούμε ομίλους ίσως μπορούσε να γίνει μια υπέρβαση. Ελεύθεροι είναι και ο Ξέκα που είχε πολλές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια στη Λιλ και ο Βετσίνο που ηταν παραγκωνισμένος στην Ίντερ και υπάρχει και ο Πούλγκαρ που ψάχνει μεταγραφή. Πρέπει οπωσδήποτε να βαλουμε λίγη ποιότητα στα χαφ πάντως.
Αν ο άλλος έχει φτάσει 24 χρονών και έρχεται εδώ, μάλλον δεν είναι όπως περιγράφεται παραπάνω...
Τώρα, δεν ξέρω σαν Ουκρανός, αν μπορεί να φύγει από την χώρα...
Το άλλο, το ψαρικό από τη Σαχτάρ, που πήγε στη Φούλαμ είναι Ισραηλινός και πήγε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks