Πάντως ο προπονητής δήλωσε πως ήταν ικανοποιημένος.
Αυτά.
Πάντως ο προπονητής δήλωσε πως ήταν ικανοποιημένος.
Αυτά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (15-10-20)
Αρχαία ολλανδική σοφία: για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις γκολ και αν δε φας γκολ δε χάνεις.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
BrazHlias (16-10-20)
Ευτυχώς που έλειπαν και οι 3 πιο σημαντικοί παίκτες του Κοσόβου, θα τους είχαν κάνει γιο-γιο τους "αμυντικούς" μας. Να μην ξεκινάει ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό σε κάποια παιχνίδια λόγω του συστήματος, το καταλαβαίνω, αλλά η Εθνική παίζει σύστημα ραμμένο στα μέτρα του. Επίσης αφού δεν θέλει να βάλει κανονικό αριστερό εξτρέμ ας τραβήξει πιο μπροστά τον Γιαννούλη, αριστερά μπακ υπάρχουν ακόμα κι αν δε θέλει τον Τσιμίκα.
drizzt (16-10-20)
Αυτο που λειπει απο την εθνικη ειναι ενας παιχτης σαν τον Λιβαγια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (16-10-20)
Άλλη μια τεράστια επιτυχία της ΕΠΟ που όρισε το παιχνίδι με τη Σλοβενία στην Τούμπα, σε μια πόλη που μόλις λίγες μέρες πριν δεν μπορούσε να γίνει το Άρης-ΑΕΚ και είχε πάρει αναβολή. Τελικά έφαγαν άκυρο απ' την κυβέρνηση και τώρα 6 μέρες πριν, ψάχνουν γήπεδο, με αποτέλεσμα το ματς να είναι στον αέρα(!!!) με κίνδυνο ήττας στα χαρτιά, αφού η Ριζούπολη που μας έλεγαν ότι έχει προδιαγραφές ΤΣΛ (για τον τελικό), δεν μπορεί να πάρει άδεια αν δεν λυθούν κάποια θέματα ασφαλείας. Η Νέα Σμύρνη δεν ξέρουν σε τι κατάσταση είναι από θέμα χόρτου, ενώ τα υπόλοιπα Σουπερλιγκάτα γήπεδα της Αθήνας έχουν προγραμματίσει διαδικασίες συντήρησης τώρα με τη διακοπή. Έπος.
BrazHlias (12-11-20), differance (12-11-20), drizzt (12-11-20)
Μακάρι να μη γίνει να γίνουν παγκοσμίως ρεζίλι.
Το θέμα εν τω μεταξύ δεν βλέπω να παίζει πουθενά στα sites. Προφανώς δεν είναι σημαντική είδηση το να ξεφτιλίζει η Ομοσπονδία την Εθνική ομάδα.
drizzt (12-11-20)
panahs7 (12-11-20)
Aνίκανες διοικήσεις, ανίκανες κυβερνήσεις, ένας λαός όμηρος των ανίκανων και δεν ανοίγει ρουθούνι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
φανταστείτε τι συμβαίνει σε άλλους δημόσιους φορείς. Εδώ τουλάχιστον εμείς που βλέπουμε ποδόσφαιρο τα διαπιστώνουμε...
Όμηρος, όμηρος, τρέχει και τους ξαναψηφίζει όμως.
differance (12-11-20), voskos_7 (12-11-20)
drizzt (12-11-20)
Πρόθεση αυτής της κυβέρνησης (τουλάχιστον) είναι να διαλύσει το δημόσιο και να τα δώσει όλα στους ημετέρους.
Ο νόμος 4674/2020 (ΦΕΚ 53/Α'/11-03-2020) "Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ρύθμιση ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις" προβλέπει τη σύσταση Ανώνυμων Εταιρειών (μαντέψτε ποιους θα προσλάβουν εκεί) που θα αναλάβουν την σύναψη, εποπτεία και επίβλεψη δημοσίων μελετών και έργων & την τεχνική και διοικητική υποστήριξη για θέματα που άπτονται αρμοδιοτήτων τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δόμησης. Δεν προσλαμβάνουμε πλέον μηχανικούς στο δημόσιο, τα δημόσια έργα θα τα επιβλέπουν ιδιώτες. Πάνε αυτά.
Ο νόμος 4653/2020 (ΦΕΚ 12/Α'/24-1-2020) "Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης. Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις" και συγκεκριμένα το άρθρο 50 προβλέπει την εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων κολεγίων με αυτά των αποφοίτων πανεπιστημιακών Τμημάτων. Τι το θέλεις πλέον το πανεπιστήμιο, γράψου σε ένα κολέγιο και καθάρισες. Πάει και η δημόσια παιδεία.
Τι ακολουθεί? Το σύστημα υγείας? Δεν τόλμησαν να το πειράξουν τώρα με τον κορονοϊό, δε φρόντισαν ούτε να το ενισχύσουν όμως. Θα δούμε τι μέλει γενέσθαι.
Για το ασφαλιστικό ας μη μιλήσω, προσπαθήστε να πάρετε μια ασφαλιστική ενημερότητα αυτές τις μέρες και θα δείτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Για συντάξεις κλπ, βλέπουμε πόσο θα πάνε τα όρια ηλικίας.
Δε μακρηγορώ άλλο, νομίζω όμως ότι έρχεται το τέλος του δημοσίου όπως το ξέρουμε. Και αν νομίζετε ότι σκοπός είναι η εξυπηρέτηση και το καλό του πολίτη, πλανάσθε πλάνην οικτρά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Και αν αυτές οι Ανώνυμες Εταιρίες, στη συνέχεια απορροφηθούν από τον κρατικό μηχανισμό, επειδή "δε βγαίνουν" και οι εργαζόμενοί τους "καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες";;;
Το δημόσιο, το μόνο που πρέπει να κάνει σοβαρά, είναι να διαφυλάξει το ρόλο του και να μη καλύπτονται διάφοροι κατσαπλιάδες πίσω από υπαλλήλους που εργάζονται κανονικά και προσφέρουν και κυρίως καταστρατηγώντας την έννοια της μονιμότητας, υποβαθμίζοντας την προσφορά και στο τέλος τη χρησιμότητα του δημόσιου τομέα.
Οι πολιτικοί, δε θέλουν να τα βάλουν με το δημόσιο, καθώς είναι η μόνη τους δεξαμενή ψηφοφόρων. Ό,τι κάνουν με την ιδιωτική πρωτοβουλία, είναι για να μοιράσουν πιο εύκολα κανένα μεροκάματο στους γύρω τους και στο τέλος η δουλειά να γίνει πάλι από το δημόσιο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι, τώρα δεν ξέρω σε ποιους πολιτικούς αναφέρεσαι, οι συγκεκριμένο της παρούσας κυβέρνησης πάντως δεν το έχουν σε τίποτα να τους στείλουν σπίτια τους για τους δικούς τους φυσικά λόγους. Μήπως ξεχάσατε πως επί (προηγούμενης θητείας) της παρούσας κυβέρνησης έκλεισαν εν μια νυκτί η ΕΡΤ, καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία, αλλά και οι σχολικοί φύλακες και πήγαν στα αζήτητα? Μήπως ξεχνάτε τον νόμο των αξιολογήσεων του δημοσίου που ένα 30% έπρεπε υποχρεωτικά να βγουν άχρηστοι και να πάνε σπίτια τους? Προσλήψεις πλέον δε γίνονται γιατί μάλλον δε μας αρέσει το ΑΣΕΠ. Αλλά και πρόσφατες δηλώσεις υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών κάθε άλλο παρά δείχνουν στήριξη στους δημόσιους υπαλλήλους:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Tελος πάντων, εδώ είναι το θέμα της Εθνικής, ας μην το οφοτοπικίζουμε άδικα. Μπορούμε άμα θέλετε να συνεχίσουμε την κουβέντα στο![]()
Τελικά η εθνική έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση με ηγέτη τον Φορτούνη χτες όπως γράφουν οι φυλλάδες; Και αν ναι, γιατί ήρθαμε 2-1 με την Κύπρο;
Bookmarks