Πάρτο αλλιώς με τον Φορτούνη, δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Βαλμπουενά που είναι σε δραματική κατάσταση
Μεταξύ μας, πάντως, του έχει φτιάξει πολύ τα ποσοστά η κούλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάρτο αλλιώς με τον Φορτούνη, δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Βαλμπουενά που είναι σε δραματική κατάσταση
Μάθημα 1ο: Μπουχαλάκης και Μ' Βιλά μαζί, ούτε στην προπόνηση...
Oberon (19-09-20)
Αρχή σεζόν είναι. Έφυγαν και παίκτες κορμού. Τί έπρεπε να κάνει να παίζει jogo bonito;
Πάντα κάτι μας φταίει.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ θα πω και κάτι άλλο. Ο Αστέρας έπεσε μετά το 70, ενώ εμεις φαινεται όπως και πέρσι,γκαζώνουμε προς το τέλος από τη καλή δουλεια που γινεται. Επισης βγήκε αυτός ο Μβιλά που δε μου άρεσε καθόλου και εγινε καλύτερο το κέντρο. Εγώ με Μαρτινς ειμαι.
Αν μετά από αυτά που απέδειξε πέρσι υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν και τον βρίζουν και τον λένε κομπλεξικό, ε τι να πω, δεν υπάρχει σωτηρία.
Έχει εμμονή με τον Φορτούνη. Ζήτησε να φύγουν ο Τσιμικας, ο Γκιγέρμε, ο Ομάρ, ο Ποντένσε, ο Σεμέδο, ο Σα και ο Καμαρά. Ζήτησε επιμονα τον Χολέμπα, τον Ραφινια και τον Πέπε,ενώ έκοψε τον Ζαιντου και τον Λιβάι. Έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο ο άνθρωπος. Πιστεύω πως υπήρξε πρόταση για να φύγει, αρνήθηκε ο Μαρινάκης και ειναι δυσαρεστημένος.
Από όλους αυτούς πιστεύω όντως ζήτησε τον Πέπε. Και τον Ρέις. Δε νομίζω όμως να είπε όχι για τον ραφινια.
Με το φορτούνη είναι γνωστό πως έχει πρόβλημα και βάζει φρένο στην καριέρα του παίχτη. Για αυτό άλλωστε την καλύτερη χρονιά του ο φουρτούνης την έκανε με το Μαρτίνς, από αντίδραση.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
BrazHlias (20-09-20)
drizzt (20-09-20)
Ειναι τσακωμενος με τον Μαρινακη ο Μαρτινς.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για να έχει τόση πολύ ησυχία το θέμα μάλλον καλά το πάει.
Τελικά είναι εμπαθής με το φορτούνη ή όχι έχω μπερδευτεί.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Παίζει και το ρόλο του ότι δε γράφει συχνά ο Στάθης, αλλά και ότι ξεχαρμανιάζουμε στο θέμα των μεταγραφών.
drizzt (24-09-20)
Αν δεν κάνω λάθος προς το τέλος της περσινής σεζόν ψιλοκέρδισε μέχρι και τη συμπάθεια του Στάθη.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Μπα - χρόνο αγόρασε...
BrazHlias (24-09-20)
Ολα εξαρτωνται απο τους αγωνες με βαζελο.
Σπουδαίος προπονητής, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Τον θεωρώ ισάξιο/καλύτερο από τον Βαλβέρδε. Φυσικά βρήκε και το κατάληλο περιβάλλον για να κάνει την δουλειά του.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Bookmarks