Πήρα ένα σκρατς και δε μου έκατσε.
Προφανώς δεν είμαι καλός άνθρωπος και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Οχι ρε τύπε... είναι να μη σου συμβαίνουν τέτοια πράματα στην ρουφιάνα τη ζωή... καργιολάκι σκρατς...
There is a Dude in town
Τις προάλλες την έπεσα σε μια γκόμενα και με γείωσε.
Δεν είμαι καλός άνθρωπος ή η γκόμενα ήταν δαίμονας και με έφτυσε.
flessanto (20-06-19)
Εκανες ψυχοθεραπεία. Πες μας για αυτό. Νιώθεις ότι είσαι καρότο;
There is a Dude in town
Ποιον θα βάλουμε τώρα στην εθνική; Χάβο, Γ.Χ., Μπόλονι;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τον αγγελο πυριοχο.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (25-06-19)
Όχι ρε φίλε απολύθηκε ο Άγγελος έπεσα από τα σύννεφα.
Εννοείται βέβαια δεν υπάρχει αντικαταστάτης σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
1-0 η Φινλανδία μετά απο εξαιρετικό μαρκάρισμα του παιχταρά Κουρμπελη που ηταν καθαρό πεναλντι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γραμμένε, σε γαμάει σα πουτανάκι του ένας Πούκι ρε...
There is a Dude in town
flessanto (05-09-19)
Πουτσα παλι..
3ή σερί ήττα
Λυπάμαι μονο που πήγαν να παίξουν τοροσιδης Μασουρας. Τσάμπα κούραση κ ειδικά για Μασουρα που έχει ήδη αρκετά λεπτά.
Για Μπουχαλακη θα ελπίζω σε θλάση ως τα τελευταία λεπτά
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (05-09-19)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (06-09-19), drizzt (06-09-19), flessanto (05-09-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-09-19)
Υπάρχουν δύο ειδών πουτάνες. Αυτές που το σιχαίνονται αλλά το κάνουν για τα λεφτά... κι αυτές που το γουστάρουν μέσα στο στόμα και κάθε τρύπα τους. Σε αυτή τη κατηγορία είναι ο Γραμμένος, ο Ιβάν και όλοι οι παρατρεχάμενοί τους. Οπως και ο Αλέξης, ο Βασιλειάδης και κάθε συριζανέλος. Πούτσο, γούστο και τσάκι τσαν... θα σας ζμπρώχνει ο Βαγγέλιος σα να μην υπάρχει αύριο, μουνόπανα.
There is a Dude in town
BrazHlias (05-09-19)
μεγάλη επιτυχία για την επο της αναδιάρθρωσης, της εξυγίανσης.
Τα σκατα πάνε στα σκατα και κάθε παπαρας παίρνει ο,τι του αξίζει
Ελπίζω στα επόμενα ματς να μην κατέβει παίχτης μας. Μπορούν να μαγέψουν οι Πελκες, Κουρμπεληδες κλπ
flessanto (05-09-19), giovanni#10 (05-09-19), The Dude (05-09-19)
για το μπουτσο καβαλα ειμαστε...ουτε επιτηδες τετοιο χαλι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κλαρινο παλι;![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
The Dude (06-09-19)
Για να καταλάβετε, ο μπουχα ήταν ο καλύτερος παίκτης δημιουργικά!!!!!
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι αντιλαμβανονται το ποδοσφαιρο στην Θεσσαλονικη. Με μια εβδομαδα με νεο προπονητη γινεσαι απο καφενειο ομαδαρα. Φανταζομαι τι θα ελεγε το 2001 οταν ο Ρεχαγκελ απο την ιδια ομαδα ετρωγε πενταρα.
Μαλακια της ΕΡΤ, που δεν εδωσε τηλεοπτικο συμβολαιο στην φινλανδια για να κατσει να χασει...
Bookmarks