celticfrost (04-03-19)
Όχι τα έχω διαβάσει αυτά τα ποστ. Άλλο να λες ότι φταίει μόνο ο σύριζα και ο Σαββίδης, και άλλο ότι μας έχουν γαμησει αυτοί οι δύο (για μένα ούτε αυτό ισχύει τελικά) αλλά πρώτος υπεύθυνος είμαστε εμείς. (διοίκηση παίκτες προπονητικό τιμ)
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
celticfrost (04-03-19)
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Τραγικά λάθη η διοίκηση Μαρινακη εδώ και 4 χρόνια (λάθη γινόντουσαν ακομα και όταν περνάμε πρωταθληματα), αλλά έχουμε κόντρα και την κυβέρνηση αλλά και τα όργανα του ποδοσφαίρου (επο-κεδ κλπ). Αν ο Μαρινακης βέβαια είχε θωρακισει την ομάδα στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ κομμάτι θα χρειαζόταν να ξεφτιλιστουν για να μας ρίξουν από το θρόνο μας. Αλλά κι αυτός (Μαρινάκης) βάζει πάνω απ όλα άλλες επιδιώξεις του και όχι τον σύλλογο. Μια χαρα κρίση έχουμε σαν άνθρωποι ακόμα. Με λίγα λόγια..."μάθανε πώς γ@μιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι". (βλέπω μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και δεν θα δώσω συνεχεια!!!
).
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ενα πολυ γρηγορο ψαξιμο
Τα παιδια βεβαια μπορουν να απαντησουν αν κανω λαθος
Ξεκάθαρη εύνοια ο ΠΑΟΚ απ' τη διαιτησία, όπως άλλωστε και οι προηγούμενοι πρωταθλητές, σε κάθε άθλημα, σε κάθε χώρα. Μήπως εμείς δεν πέρναμε σφυρίγματα τα προηγούμενα χρόνια; Φυσικά δε χάνουμε το Πρωτάθλημα απ' αυτό, αλλά το οτι ο ΠΑΟΚ ελέγχει το 80% των ΕΠΣ στην Ελλάδα, είναι γνωστό. Ανικανότητα και ηλίθια αποτελέσματα μας έφεραν 2ους.
BrazHlias (04-03-19), chainsaw (04-03-19), Faithful (04-03-19), giovanni#10 (04-03-19), sabar77 (04-03-19)
Εγώ το νομίζω. Δεν φταίει 100% αυτό αλλά φταίει και αυτό.
Αν τα κοζια ήταν εντελώς ανάποδα, θα το έπαιρνε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Με 50-50 τουλάχιστον θα το διεκδικουσα.
Για μένα δεν έχει σημασία όμως αν το παίρνει εξαιτίας του συστήματος, αλλά αν όντως το σύστημα τον ευνοεί. Αν τον ευνοεί είναι από μόνο του καταδικαστέο.
Έχουν γίνει δεκάδες, θα αναφέρω 2-3 περιστατικά μόνο, για να μην κουράζω. 1. Τα κωλοδαχτυλα του Καμμένου στους οπαδούς του Ολυμπιακού. 2. Οι δηλώσεις του Τσίπρα από πέρσι, πως ήρθε η ώρα να πάει ένα πρωτάθλημα και στην Θεσσαλονίκη. 3. Έβγαλαν λάδι τον παοκ για το περσινό περιστατικό με το όπλο. 4. Οι δηλώσεις περί τελικών διαφήμιση του ποδοσφαίρου για τους δυο τελικούς κυπέλλου (τουλάχιστον αισχρό ειδικά το τελευταίο. Μας κοροϊδεύουν και μέσα στη μούρη).
Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός όφειλε να είναι ακόμα καλύτερος και να κέρδιζε και το σύστημα. Επίσης θα έπρεπε να έχει φτάσει τουλάχιστον στους δεκαέξι του ΟΥΕΦΑ. Το κύπελλο σταρχιδια μου, ας είχα κάνει τα υπόλοιπα και ποιος το γαμει το κυπελλάκι.
Airness (04-03-19), fortounis7 (05-03-19), sabar77 (04-03-19), voskos_7 (05-03-19)
Φυσικά και ευνοείται ο παοκ,μόνο και μόνο η συνεχης ατιμωρησία φτάνει.
Στα Γιάννενα σπασμένη πόλη ντου στο γήπεδο,μηδέν τιμωρία.
Διακοπή αγώνα με μας,μηδενισμός του αγώνα μεν,τίποτα άλλο δε,ούτε μια αγωνιστική έτσι για το ξεκάρφωμα.
Ντου Σαββίδη με όπλο,ξεφτίλα σε όλη την Ευρώπη,η ποινή αστεία.
Της πουτανας στον τελικό του ΟΑΚΑ,ποινή γελοία,85.000 ευρώ,γελάει ο κόσμος.
Πάμε στα φετινά.
Φωτοβολίδες στα κεφάλια των Πανιωνιων,μηδέν ποινή.
Χειρονομίες και κωλοδαχτυλα Πασχαλακη στην Κρήτη,μηδέν ποινή.
Καπνογόνα της κακομοίρας στα ντέρμπι,μηδέν ποινή.
Φάπες σε φωτορεπόρτερ στο ματς με τον Άρη,μηδέν ποινή.
Αυτα χωρίς να ψάξω,μόνο από μνήμης.
Αν αρχίσω να γράφω και για φαλτσοσφυρίγματα τελειωμό δεν θα χω.
Ότι εχουμε τα δικά μας δεν σημαίνει ότι θα σφυριζουμε αδιάφορα σε ότι γίνεται γύρω γύρω.
Και γω πρώτα να φτιάξουμε την ομάδα όπως πρέπει θέλω,αλλά δεν θα κλείσω και τα μάτια λόγω περηφάνιας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
flessanto (04-03-19)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το οτι ο μαρινακης περσυ εδιωξε 20 παικτες κ πηρε αλλους 20 ? Το οτι ο ολυμπιακος εχασε κ καλα τα ντερμπυ με δυο παικτες μονο απο την περσινη ομαδα αυτα δεν παιζουν ρολο ?
Πως σε ενα σαιτ που ασχολουμαστε με αθλητισμο πιστευουμε οτι μια ομαδα με 20 καινουριους παικτες μπορει να παρει πρωταθλημα απορω .... κ σε πιο πλανητη σε ολοκληρο το συμπαν μια ομαδα ολοκαινουρια με καινουριο προπονητη εχει παρει πρωταθλημα κ ευρωπαικη πορεια να μου το πειτε.
Ας εχει την μαγκια η διοικηση να πει στους αγανακτησμενους κ καλα οπαδους μας οτι θα φτιαξουμε μια καλη ομαδα με πλανο κ οραμα .... απλα δεν εχει τα κοτσια να το πει . Το γιατι δεν το λεει ειναι τροφη για σκεψη σε ολους
Στην περιπτωση του Σαββιδη εφαρμοστηκε απλα ο κανονισμος. Οποτε το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι οτι ο κανονισμος ειναι υπερβολικα επιεικης. Προσωπικα δε θα μου φαινοταν παραλογη η δια παντος απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο. Και παλι βεβαια θα χρηματοδοτουσε την ομαδα με πλαγιους τροπους, οποτε μικρο το κακο.
Οσο για τη γενικοτερη συζητηση περι ευνοιας της διαιτησιας, εμπιπτει επισης στις αρμοδιοτητες του Μαρινακη. Ειναι ευθυνη του να μην αδικειται η ομαδα, οπως καταφερε ο Μελισσανιδης περυσι. Λογω των αγωνιστικων προβληματων δεν καταφεραμε φετος να διεκδικησουμε τον τιτλο μεχρι τελους, αλλα ολοι ξερουμε οτι για να πιεις τελικα νερο στο Ελλαντα, δε φτανει μονο να εχεις καλη ομαδα.
celticfrost (04-03-19)
flessanto (04-03-19)
Bookmarks