Σελίδα 190 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 90140150160170180186187188189190191192193194200210220230240290390490 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.781 έως 3.800 από 11770

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.361 φορές σε 3.993 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το βράδυ θα σου βγαλω τουλάχιστον 50 ποστ που τους φταίει ο Σαββιδης και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι στα κομμάτια? Άλλο φορουμ διαβάζεις?
    Όχι τα έχω διαβάσει αυτά τα ποστ. Άλλο να λες ότι φταίει μόνο ο σύριζα και ο Σαββίδης, και άλλο ότι μας έχουν γαμησει αυτοί οι δύο (για μένα ούτε αυτό ισχύει τελικά) αλλά πρώτος υπεύθυνος είμαστε εμείς. (διοίκηση παίκτες προπονητικό τιμ)

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-03-19)

Το avatar του χρήστη giannis75

Thanks
    162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 333 φορές σε 193 μηνύματα
    Ignore User

Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Τραγικά λάθη η διοίκηση Μαρινακη εδώ και 4 χρόνια (λάθη γινόντουσαν ακομα και όταν περνάμε πρωταθληματα), αλλά έχουμε κόντρα και την κυβέρνηση αλλά και τα όργανα του ποδοσφαίρου (επο-κεδ κλπ). Αν ο Μαρινακης βέβαια είχε θωρακισει την ομάδα στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ κομμάτι θα χρειαζόταν να ξεφτιλιστουν για να μας ρίξουν από το θρόνο μας. Αλλά κι αυτός (Μαρινάκης) βάζει πάνω απ όλα άλλες επιδιώξεις του και όχι τον σύλλογο. Μια χαρα κρίση έχουμε σαν άνθρωποι ακόμα. Με λίγα λόγια..."μάθανε πώς γ@μιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι" . (βλέπω μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και δεν θα δώσω συνεχεια!!!).

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον giannis75 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (04-03-19), flessanto (04-03-19), voskos_7 (05-03-19)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giannis75 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Τραγικά λάθη η διοίκηση Μαρινακη εδώ και 4 χρόνια (λάθη γινόντουσαν ακομα και όταν περνάμε πρωταθληματα), αλλά έχουμε κόντρα και την κυβέρνηση αλλά και τα όργανα του ποδοσφαίρου (επο-κεδ κλπ). Αν ο Μαρινακης βέβαια είχε θωρακισει την ομάδα στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ κομμάτι θα χρειαζόταν να ξεφτιλιστουν για να μας ρίξουν από το θρόνο μας. Αλλά κι αυτός (Μαρινάκης) βάζει πάνω απ όλα άλλες επιδιώξεις του και όχι τον σύλλογο. Μια χαρα κρίση έχουμε σαν άνθρωποι ακόμα. Με λίγα λόγια..."μάθανε πώς γ@μιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι" . (βλέπω μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και δεν θα δώσω συνεχεια!!!).
    Αυτό είπα και εγώ. Απλά τώρα τελευταία, δεν είμαι και τόσο σίγουρος τελικά ότι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ μας έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ο σύριζα, αλλά και ούτε έχει ευνοηθεί τόσο πολύ ο παοκ

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι τα έχω διαβάσει αυτά τα ποστ. Άλλο να λες ότι φταίει μόνο ο σύριζα και ο Σαββίδης, και άλλο ότι μας έχουν γαμησει αυτοί οι δύο (για μένα ούτε αυτό ισχύει τελικά) αλλά πρώτος υπεύθυνος είμαστε εμείς. (διοίκηση παίκτες προπονητικό τιμ)

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ενα πολυ γρηγορο ψαξιμο

Τα παιδια βεβαια μπορουν να απαντησουν αν κανω λαθος

Thanks
    30.140
    Ignore User

Ενα πολυ γρηγορο ψαξιμο

Τα παιδια βεβαια μπορουν να απαντησουν αν κανω λαθος
    Επειδή είμαι από κινητό ίσως, βλέπω μόνο την φωτογραφία του θέματος παοκ.
    Άσχετα από αυτό όμως θα ήθελα να απαντήσουν τα παιδιά, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.730
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.291 φορές σε 10.834 μηνύματα
    Ignore User

Ξεκάθαρη εύνοια ο ΠΑΟΚ απ' τη διαιτησία, όπως άλλωστε και οι προηγούμενοι πρωταθλητές, σε κάθε άθλημα, σε κάθε χώρα. Μήπως εμείς δεν πέρναμε σφυρίγματα τα προηγούμενα χρόνια; Φυσικά δε χάνουμε το Πρωτάθλημα απ' αυτό, αλλά το οτι ο ΠΑΟΚ ελέγχει το 80% των ΕΠΣ στην Ελλάδα, είναι γνωστό. Ανικανότητα και ηλίθια αποτελέσματα μας έφεραν 2ους.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

9. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (04-03-19), chainsaw (04-03-19), Faithful (04-03-19), giovanni#10 (04-03-19), sabar77 (04-03-19)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

2007- 08: έρχεται ο Λεμονης στον Ολυμπιακό. Φεύγει ενώ είναι ένα βαθμό πρώτος, με την αιτιολογία ότι διαλέγει η ομάδα παιχνίδια και έρχεται ένας Ισπανός. Καταφέρνει και χάνει με 4αρα από την Αεκ και χάνει το πρωτάθλημα (το πηρε στα χαρτιά)

2008- 09: έρχεται ένας προπονητής άγνωστος, με καμία εμπειρία από πρωταθλητισμο. Κάνει διάφορες μαλακιες στο στήσιμο της ομάδας στα παιχνίδια και χάνει πολλά κρίσιμα παιχνίδια, ενώ όμως έχει κάνει και μεγάλες νίκες στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι φεύγει με την αιτιολογία ότι είναι μιζαδωρος, ότι δεν ξέρει από πρωταθλητισμο, και ότι δεν πήρε ντέρμπι (πλην ενός με την αεκ) παρότι ο κόσμος τον θέλει με χίλια να μείνει. (πλην του Στάθη)

2009- 2010 η ομάδα ουσιαστικά διαλειεται, τερματίζει 5η και ο Κόκκαλης φεύγει από τον ολυμπιακό...

Δέκα χρόνια μετά.

2017- 18 ο Ολυμπιακός φέρνει Λεμονη. Είναι με ένα βαθμό πρώτος, όμως φεύγει γιατί έχει χάσει λέει τα αποδυτήρια και δεν μπορεί να ελέγξει τους παίκτες ονόματα δήθεν.
    Έρχεται ένας άγνωστος Ισπανός και χάνει το πρωτάθλημα. (το πήρε στα χαρτιά η αεκ.)

2018 - 19 έρχεται ένας προπονητής άγνωστος, με καμία εμπειρία από πρωταθλητισμο. Κάνει διάφορες μαλακιες στο στήσιμο της ομάδας στα παιχνίδια και χάνει πολλά κρίσιμα παιχνίδια, ενώ όμως έχει κάνει και μεγάλες νίκες στην Ευρώπη. Ο κόσμος (πλην του Στάθη) δεν θέλει με τίποτα να φύγει.
    Όμως... Το καλοκαίρι θα τον δίωξουν; θα επαναληφθεί η ιστορία; ποιος θα έρθει του χρόνου; που θα βρει τον ολυμπιακό η επόμενη χρονιά; τι θα κάνει ο μαρινακης αν παρουσιαστεί χειρότερος ακόμη Ολυμπιακός;
    Πρόεδρε κοίτα την ιστορία και σκέψου το καλά.
    Ο κόσμος είναι διαθετημενος να κάνει υπομονή.... Όταν όμως γίνονται λογικές κινήσεις.

Μην μου πεις πως θα έρθει ο Κετσπάγια θα πηδηχτω από το παράθυρο.

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

drizzt (04-03-19), flessanto (04-03-19)

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.874 φορές σε 2.251 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί έτσι, χολέρα έχει ο άνθρωπος;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

13. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον thelastbaron για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (04-03-19), drizzt (04-03-19), flessanto (04-03-19), voskos_7 (05-03-19)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Βασικά δεν νομίζω οι είναι κάποιος εδώ μέσα που πιστεύει ότι φταίει η κυβέρνηση και ο Σαββίδης.
    Αν είναι ας με διαψεύσει.

Η πλειοψηφία όλων όσων ζητάμε να μεινει ο μαρτινς, λέμε ότι έτσι πουτανα που τα έκανε ο πρόεδρος όλα τα προηγούμενα δύο χρόνια, δεν φταίει τόσο πολύ ο κόουτς. Σίγουρα εχει κάνει λάθη. Σίγουρα δεν είναι ο γκουαρντιολα. Όμως, δουλεύει, πήρε μια ομάδα τελείως ανίκανη και την βελτίωσε πολύ, και έχει ρίξει τα θεμέλια, ώστε Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ του χρόνου, να χτίσει πάνω σε αυτά.

Αν λοιπόν η διοίκηση θέλει να αναλάβει τις ευθύνες της, πρέπει να στηρίξει τον προπονητή, να του πάρει κάποιους παίχτες και να του δώσει το χρόνο και τον χώρο, ώστε να κριθεί σε μια ΜΗ μεταβατικη χρόνια.

Το εύκολο είναι να τον διώξει και αυτόν, και να πει πάλι τα κλασσικά δεν κάνετε ούτε για κωλοχαρτα και να αρχίσει πάλι από την αρχή φέρνοντας παιχταράδες όπως ο τουρε ο βουκοβιτς και ο γκερερο.

Εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Και πότε δεν μας φταίνε οι άλλοι. Δεν ψαχνουμε δικαιολογίες. Και επειδή πρόεδρε και εσύ είσαι γαυρος άρρωστος, πάρε την ευθύνη που σου αναλογεί και στήριξε το πρότζεκτ που ξεκινήσατε φέτος, γιατί με το συνεχόμενο ραβε ξήλωνε και το μας φταίει η κυβέρνηση, όχι ζελας, παοκ θα γίνουμε. Και σε 35 χρόνια από τώρα θα ψάχνουμε να βρούμε ακόμη τι μας φταίει

Εγώ το νομίζω. Δεν φταίει 100% αυτό αλλά φταίει και αυτό.

Αν τα κοζια ήταν εντελώς ανάποδα, θα το έπαιρνε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Με 50-50 τουλάχιστον θα το διεκδικουσα.

Για μένα δεν έχει σημασία όμως αν το παίρνει εξαιτίας του συστήματος, αλλά αν όντως το σύστημα τον ευνοεί. Αν τον ευνοεί είναι από μόνο του καταδικαστέο.

Έχουν γίνει δεκάδες, θα αναφέρω 2-3 περιστατικά μόνο, για να μην κουράζω. 1. Τα κωλοδαχτυλα του Καμμένου στους οπαδούς του Ολυμπιακού. 2. Οι δηλώσεις του Τσίπρα από πέρσι, πως ήρθε η ώρα να πάει ένα πρωτάθλημα και στην Θεσσαλονίκη. 3. Έβγαλαν λάδι τον παοκ για το περσινό περιστατικό με το όπλο. 4. Οι δηλώσεις περί τελικών διαφήμιση του ποδοσφαίρου για τους δυο τελικούς κυπέλλου (τουλάχιστον αισχρό ειδικά το τελευταίο. Μας κοροϊδεύουν και μέσα στη μούρη).

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός όφειλε να είναι ακόμα καλύτερος και να κέρδιζε και το σύστημα. Επίσης θα έπρεπε να έχει φτάσει τουλάχιστον στους δεκαέξι του ΟΥΕΦΑ. Το κύπελλο σταρχιδια μου, ας είχα κάνει τα υπόλοιπα και ποιος το γαμει το κυπελλάκι.

15. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

Airness (04-03-19), fortounis7 (05-03-19), sabar77 (04-03-19), voskos_7 (05-03-19)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Φυσικά και ευνοείται ο παοκ,μόνο και μόνο η συνεχης ατιμωρησία φτάνει.
    Στα Γιάννενα σπασμένη πόλη ντου στο γήπεδο,μηδέν τιμωρία.
    Διακοπή αγώνα με μας,μηδενισμός του αγώνα μεν,τίποτα άλλο δε,ούτε μια αγωνιστική έτσι για το ξεκάρφωμα.
    Ντου Σαββίδη με όπλο,ξεφτίλα σε όλη την Ευρώπη,η ποινή αστεία.
    Της πουτανας στον τελικό του ΟΑΚΑ,ποινή γελοία,85.000 ευρώ,γελάει ο κόσμος.

Πάμε στα φετινά.
    Φωτοβολίδες στα κεφάλια των Πανιωνιων,μηδέν ποινή.
    Χειρονομίες και κωλοδαχτυλα Πασχαλακη στην Κρήτη,μηδέν ποινή.
    Καπνογόνα της κακομοίρας στα ντέρμπι,μηδέν ποινή.
    Φάπες σε φωτορεπόρτερ στο ματς με τον Άρη,μηδέν ποινή.

Αυτα χωρίς να ψάξω,μόνο από μνήμης.
    Αν αρχίσω να γράφω και για φαλτσοσφυρίγματα τελειωμό δεν θα χω.

Ότι εχουμε τα δικά μας δεν σημαίνει ότι θα σφυριζουμε αδιάφορα σε ότι γίνεται γύρω γύρω.
    Και γω πρώτα να φτιάξουμε την ομάδα όπως πρέπει θέλω,αλλά δεν θα κλείσω και τα μάτια λόγω περηφάνιας.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sabar77 για αυτό το μήνυμα:

Airness (04-03-19), BrazHlias (05-03-19)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Συγνώμη αλλά για ποια αστεία ποινή λες βρε Δημήτρη στο θέμα με το όπλο και εσύ αλλά και ο βραζηλιας.
    Εξαιτίας αυτού έχασαν το πρωτάθλημα περυσι και ξεκίνησαν με -2 φέτος.
    Τι έπρεπε δηλαδή να γίνει κατά την άποψή σου?

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Και αν θέλετε ας βάλουμε και τα κουκια κάτω.
    Πόσους βαθμούς πήραν κατά την άποψη σας με αβάντα απο διαιτησία μέχρι σήμερα?

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (04-03-19)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

τον κετσπαγια τον διωξαμε ηλια αν θυμασαι εξαιτιας μιας ισοπαλιας εντος εδρας οταν ο ανθρωπος μας ειχε ηδη περασει στους
    ομιλους του τσ.λ. και ειχαμε παιξει 6 επισημα παιχνιδια χωρις να δεχτουμε γκολ....με μηδεν παθητικο και τον διωξαμε....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    864
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 282 φορές σε 150 μηνύματα
    Ignore User

Το οτι ο μαρινακης περσυ εδιωξε 20 παικτες κ πηρε αλλους 20 ? Το οτι ο ολυμπιακος εχασε κ καλα τα ντερμπυ με δυο παικτες μονο απο την περσινη ομαδα αυτα δεν παιζουν ρολο ?
    Πως σε ενα σαιτ που ασχολουμαστε με αθλητισμο πιστευουμε οτι μια ομαδα με 20 καινουριους παικτες μπορει να παρει πρωταθλημα απορω .... κ σε πιο πλανητη σε ολοκληρο το συμπαν μια ομαδα ολοκαινουρια με καινουριο προπονητη εχει παρει πρωταθλημα κ ευρωπαικη πορεια να μου το πειτε.
    Ας εχει την μαγκια η διοικηση να πει στους αγανακτησμενους κ καλα οπαδους μας οτι θα φτιαξουμε μια καλη ομαδα με πλανο κ οραμα .... απλα δεν εχει τα κοτσια να το πει . Το γιατι δεν το λεει ειναι τροφη για σκεψη σε ολους

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SIRSOULIS για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (05-03-19), flessanto (04-03-19)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.840
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.719 φορές σε 7.203 μηνύματα
    Ignore User

Συγνώμη αλλά για ποια αστεία ποινή λες βρε Δημήτρη στο θέμα με το όπλο και εσύ αλλά και ο βραζηλιας.
    Εξαιτίας αυτού έχασαν το πρωτάθλημα περυσι και ξεκίνησαν με -2 φέτος.
    Τι έπρεπε δηλαδή να γίνει κατά την άποψή σου?
    Στην περιπτωση του Σαββιδη εφαρμοστηκε απλα ο κανονισμος. Οποτε το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι οτι ο κανονισμος ειναι υπερβολικα επιεικης. Προσωπικα δε θα μου φαινοταν παραλογη η δια παντος απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο. Και παλι βεβαια θα χρηματοδοτουσε την ομαδα με πλαγιους τροπους, οποτε μικρο το κακο.

Οσο για τη γενικοτερη συζητηση περι ευνοιας της διαιτησιας, εμπιπτει επισης στις αρμοδιοτητες του Μαρινακη. Ειναι ευθυνη του να μην αδικειται η ομαδα, οπως καταφερε ο Μελισσανιδης περυσι. Λογω των αγωνιστικων προβληματων δεν καταφεραμε φετος να διεκδικησουμε τον τιτλο μεχρι τελους, αλλα ολοι ξερουμε οτι για να πιεις τελικα νερο στο Ελλαντα, δε φτανει μονο να εχεις καλη ομαδα.

Thanks
    30.140
    Ignore User

Εγώ το νομίζω. Δεν φταίει 100% αυτό αλλά φταίει και αυτό.

Αν τα κοζια ήταν εντελώς ανάποδα, θα το έπαιρνε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Με 50-50 τουλάχιστον θα το διεκδικουσα.

Για μένα δεν έχει σημασία όμως αν το παίρνει εξαιτίας του συστήματος, αλλά αν όντως το σύστημα τον ευνοεί. Αν τον ευνοεί είναι από μόνο του καταδικαστέο.

Έχουν γίνει δεκάδες, θα αναφέρω 2-3 περιστατικά μόνο, για να μην κουράζω. 1. Τα κωλοδαχτυλα του Καμμένου στους οπαδούς του Ολυμπιακού. 2. Οι δηλώσεις του Τσίπρα από πέρσι, πως ήρθε η ώρα να πάει ένα πρωτάθλημα και στην Θεσσαλονίκη. 3. Έβγαλαν λάδι τον παοκ για το περσινό περιστατικό με το όπλο. 4. Οι δηλώσεις περί τελικών διαφήμιση του ποδοσφαίρου για τους δυο τελικούς κυπέλλου (τουλάχιστον αισχρό ειδικά το τελευταίο. Μας κοροϊδεύουν και μέσα στη μούρη).

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός όφειλε να είναι ακόμα καλύτερος και να κέρδιζε και το σύστημα. Επίσης θα έπρεπε να έχει φτάσει τουλάχιστον στους δεκαέξι του ΟΥΕΦΑ. Το κύπελλο σταρχιδια μου, ας είχα κάνει τα υπόλοιπα και ποιος το γαμει το κυπελλάκι.
    Βασικά όλα αυτά που λες δεν τον έχουν ευνοήσει αγωνιστικά. Προσωπικά, αγωνιστικά πιστεύω ευνοημένη είναι μόνο η αεκ φέτος

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (04-03-19)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον κετσπαγια τον διωξαμε ηλια αν θυμασαι εξαιτιας μιας ισοπαλιας εντος εδρας οταν ο ανθρωπος μας ειχε ηδη περασει στους
    ομιλους του τσ.λ. και ειχαμε παιξει 6 επισημα παιχνιδια χωρις να δεχτουμε γκολ....με μηδεν παθητικο και τον διωξαμε....
    Τον διώξαμε γιατί έφαγε 5 γκολ από τον εργοτελη σε φιλικό

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην περιπτωση του Σαββιδη εφαρμοστηκε απλα ο κανονισμος. Οποτε το μονο που μπορουμε να πει κανεις ειναι οτι ο κανονισμος ειναι υπερβολικα επιεικης. Προσωπικα δε θα μου φαινοταν παραλογη η δια παντος απαγορευση ενασχολησης με το ποδοσφαιρο. Και παλι βεβαια θα χρηματοδοτουσε την ομαδα με πλαγιους τροπους, οποτε μικρο το κακο.
    Ε ναι.
    Αυτό λέω και εγώ, εφαρμόστηκε ο κανονισμος.
    Αν ο κανονισμός ειναι ανεπαρκής είναι άλλο καπέλο.
    Αυτό ελεγε ο κανονισμος αυτα εφαρμόστηκαν.

Τι? Δηλαδή επρεπε να του κόψουν και το πουλι για να είμαστε εμείς ευχαριστημένοι?

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (04-03-19), flessanto (04-03-19)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Τον διώξαμε γιατί έφαγε 5 γκολ από τον εργοτελη σε φιλικό

Διαφωνώ
    Τον διώξαμε επειδή είχε χολέρα

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (04-03-19)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.840
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.719 φορές σε 7.203 μηνύματα
    Ignore User

Βασικά όλα αυτά που λες δεν τον έχουν ευνοήσει αγωνιστικά. Προσωπικά, αγωνιστικά πιστεύω ευνοημένη είναι μόνο η αεκ φέτος

Εγω θυμαμαι παντως κατι βουτιες του Πριγιοβιτς στην περιοχη αλλο πραγμα. Και μια φοβερη αποκρουση του Βιειρινια με το χερι, η οποια αγνοηθηκε. Εχει ευνοηθει και ο Παοκ, απλα δεν το εχει χρειαστει τοσο οσο η Αεκ.

33. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον chainsaw για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (05-03-19), drizzt (04-03-19)

Σελίδα 190 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 90140150160170180186187188189190191192193194200210220230240290390490 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές