Πάντως πολύ καλύτερες προϋποθέσεις είχε (πιο εύκολο) το σουτ του Φορτούνη παρά οι φάσεις του Χασάν για μένα, εκτός και αν θυμάμαι κάτι λάθος μέσα στον εκνευρισμό μου.
Για Απόλλωνα και πολύ του είναι. Ερασιτέχνης.
Πάντως πολύ καλύτερες προϋποθέσεις είχε (πιο εύκολο) το σουτ του Φορτούνη παρά οι φάσεις του Χασάν για μένα, εκτός και αν θυμάμαι κάτι λάθος μέσα στον εκνευρισμό μου.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πρέπει να συμφωνεί και ο Χασάν, για αυτό τα πήρε και το έκοψε ο ίδιος...
Η μεγάλη του ατυχία είναι ότι δε σκοράρει και κανένας άλλος...
Η μεγάλη μας μαλακία είναι, πλην Λάζαρου (λιγότερο) και Φορτούνη (περισσότερο), κανείς δε το έκανε ποτέ μέχρι φέτος...
Εξ ου και αναφέραμε από το καλοκαίρι ότι αν δε σκοράρουν τα φορ, τον έχουμε πιει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η δεύτερη, ήταν πολύ καλύτερη... αν θυμάμαι καλά... (αν και η πρώτη είχε το χαμένο πέναλτι στο κύπελλο και το τάκλιν στο Μπατίστα στο Βελοντρόμ) και η αρχή της τρίτης, με την ευκαιρία κόντρα στη Φερεντσβάρος, ήταν λίγο επεισοδιακή...
Αν και ο Αλέκος, τότε, δεξί χαφ δήλωνε... (τουλάχιστον αυτός, ξεκίνησε από εκεί)
Το τάκλιν στον Μπατίστα... ω ρε τύπε τι μου θύμισες... ακόμη με στοιχειώνει... και στο τέλος, καλώς τα παιδιά, 3-0...
There is a Dude in town
consigliere (02-10-18)
Ακομα δεν εχω καταλαβει που κολλαει η συζητηση για τον Αλεξανδρη. Επειδη αρχισε να σκοραρει αυτος, θα αρχισει και ο Χασαν;
BrazHlias (02-10-18)
Επισήμανση - ο Αλέκος, είχε ήδη περισσότερα τέρματα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα...
Βασικά, ναι...
Ακου λιγάκι τύπε από τον παλιό... ένας σκόρερ μπορεί να έχει ένα δυο πέντε άτυχα παιχνίδια. Δε σημαίνει πως είναι κακός ή άσχετος. Εδώ ήρθε κοτζάμ Καρντόσο που μόλις το ακούσαμε, την βγάλαμε και την βαρούσαμε ΟΛΟΙ κάτω από την γκάβλα, ήρθε και δεν έκανε τίποτα. Δεν ήταν σεντραφόρης ο Καρντόσος; Δεν ήταν παγκοσμίου φήμης κίλερ;
There is a Dude in town
Αλήστου μνήμης ήταν, αλλά εμείς που το επισημαίναμε, πάλι ήμασταν γκρινιάρηδες...
Προς το παρον δεν εχει πεισει πως ειναι κιλλερ. Μπορει και να μην ειναι. Θα παρει χρονο και θα τον δουμε, ετσι κι αλλιως φετος δεν υπαρχει γκρινια. Θα δουμε στα επομενα 4-5 παιχνιδια τι θα κανει και θα εχουμε ακομα πιο ασφαλες δειγμα.
chainsaw (02-10-18)
drizzt (02-10-18)
Θέλω να είμαι τίμιος στις συναλλαγές μου: Αν μου φέρεις το Λεβαντόφσκι και δε μου σκοράρει, θα φταίει αυτός. Αν μου φέρεις Χασάν, Γκερέρο και τα ρέστα και δε σκοράρουν φταις εσύ, γιατί αυτοί, ποτέ δε σκοράρανε και δεν είναι 20 χρονών, να δεις μήπως κάτσει η μπίλια στο 7 κόκκινο.
Να μας γράφετε και κανένα νέο του Ιράν, τί κάνει στη Νόττιγχαμ...
chainsaw (02-10-18)
Bεβαια το προβλημα του Ολυμπιακου τα τελευταια χρονια δεν ειναι αν θα σκοραρει καποια στιγμη ο παικτης. Αλλα το οτι οταν θα παρει μπρος και θα αρχισει να βαζει γκολ θα παει σε αλλη ομαδα. Ειμαστε κατι σαν ακαδημια ή προπονητηριο. Τους ετοιμαζουμε για τις αλλες ομαδες.![]()
giovanni#10 (02-10-18)
Τύπε, εγώ δε φταιω ποτέ και πουθενά γιατί έχω το ακαταλόγιστο, είμαι λοξός.
Μου αρέσει πάντως που δε γουστάρουμε τον Κόκα Κόλα γιατί... είναι ο Αιγύπτιος αδελφός του Μήτρογλα, είναι άσχημος και περίεργος, έπαιξε στις Πορτογαλίες και ήρθε να μπει στα παπούτσια του μέγιστου Ιράν από τη ποδοσφαιρομάνα Τεχεράνη και με θητεία στον Νιόνιο... Δώστε χώρο, τύποι. Ο τύπος θα σπείρει... δεν ξέρω γιατί έχω πάθει κόλλημα με την πάρτη του, αλλά θα με δικαιώσει. Παίξτε Αστραχάν Χασσάν... 23 γκόλια φέτο.
There is a Dude in town
drizzt (02-10-18)
Κι εγώ αυτό πιστεύω, τα γκολ του Καρίμ νομίζω θα τα βάλει άνετα.
... there's no such thing as "too much"...
drizzt (02-10-18)
The Dude (02-10-18)
Bookmarks