drizzt (08-09-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (08-09-18)
Ε, δε δηλωσατε ελδυκ να κανετε ζωαρα! Καλα να παθετε![]()
flessanto (08-09-18)
Εγώ παιδιά ήμουν και σε λέσχη. Πέρασα δύσκολες στιγμές με τον αυδμ, όταν βλέπαμε τσόντες την ώρα της σκοπιάς μου, με νόβα, να βλέπουμε νάνο να παίζει μπάλα ξανθιά δίμετρη.
Ηρωικές στιγμές και συνάμα δύσκολες στιγμές για έναν οπλίτη.
Εγώ Ρίζια Έβρου. Πυροβολικό. Πολύ πούτσα. Μια μέσα δύο έξω. Δεν φταναν τα λεφτά με τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (09-09-18), panahs7 (09-09-18), Red&White-Nick-7 (09-09-18), The Dude (12-09-18)
Προεδρική φρουρα.
There is a Dude in town
Gtakis (17-09-18)
Μετράτε τις πoύτσες που φάγατε στο στρατό... Είμαστε σε καλό δρόμο, ως κλουπ, βεβαίως - βεβαίως...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (09-09-18)
Δεν ξέρω για εσάς εγω παρόλο που δεν γουσταρα ποτέ ούτε γουστάρω το στρατό, πρέπει να παραδεχτώ πως τότε ήταν οι τελευταίες μου διακοπές.
Από τότε που απολύθηκα έχει φτάσει η πουτσα στο γόνατο.
Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα αλλά σίγουρα δεν ήταν τόσο χάλια όσο νόμιζα τότε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είχα από όλα τα καλά και τα άσχημα - ευτυχώς, τα καλύτερα, κατά λάθος φυσικά, πέσανε στο τέλος. Στο σύνολο, θα ξαναπήγαινα - αλλά γενικότερα, δε θέλω να μιλάω για το στρατό. Όλοι το περνάνε, περίπου αν και ορισμένοι το κάνουν πολύ δράμα, ενώ σίγουρα δεν είναι. Περαστικοί είμαστε και από εκεί και σαν κάτι τέτοιο το αντιμετωπίζω.
The Dude (10-09-18)
τι τραγουδατε ρε;οποιος δεν εχει παει τεθωρακισμενα δεν εχει καταλαβει τιποτα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Είναι απλώς περιγραφικός.
There is a Dude in town
Μην είσαι τόσο χειμαρρώδης...
BrazHlias (10-09-18), consigliere (13-09-18), Dr.Red (21-10-18), drizzt (12-09-18), flessanto (10-09-18), giovanni#10 (10-09-18), Gtakis (17-09-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-09-18), patrickdrd (10-09-18), Red Sting (10-09-18), Red&White-Nick-7 (10-09-18), The Dude (10-09-18), ttg_red (14-09-18), voskos_7 (10-09-18)
Περναω το πρωι εξω απο φουρνο με την ονομασια "Κουλουραδες". Προφανως (για εμενα), διαβαζω "κουραδες". Λεω στον φιλο μου:
- Καλα ρε μαλακα, αυτοι ονομασαν τον φουρνο τους "κουραδες".
- Ελα ρε μαλακα, σοβαρα μιλας;
- Ναι ρε.
- Τι μαλακες ειναι αυτοι ρε; χαχαχα
Ο φιλος δεν εκανε καν τον κοπο να κοιταξει την ταμπελα.
Γυρνωντας, εχοντας πιει πλεον καφε, ξαναβλεπω την ταμπελα και εγραφε "κουλουραδες". Ενταξει, ο φιλος μου θα συνεχισει να ζει την ματαιη ζωη του, πιστευοντας πως υπαρχει φουρνος στην αθηνα που ονομαζεται "κουραδες", δεν υπαρχει περιπτωση να του το πω.
Bookmarks