consigliere (29-01-18), vasilis-thrylos7 (29-01-18)
Από αυτά που βλέπω όπως εκτυλίσσεται η σαιζόν στην ατομική απόδοση παίζει πολύ δυνατά η καλοκαιρινή να ήταν η χειρότερη προετοιμασία που έχει γίνει στην ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια.
Μιλάω και για φυσική κατάσταση αλλα και κυρίως για δούλεμα της ομάδας και των παικτών ξεχωριστά τακτικά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
consigliere (29-01-18), vasilis-thrylos7 (29-01-18)
αυτά συμβαίνουν όταν κατηγοριοποιείς τους αθλητές σου ως αναλώσιμα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Να μαντέψω. Έχουμε ισπανό προπονητή;;
..Που θα φύγει για να ακολουθήσει πορτογαλος και να ξαναερθει ισπανός και να ξαναφύγει και να αντικατασταθεί απο πορτογάλο και αναλάβει ο βουζας - ο πυροβολώ καθίκια - και να ξαναέρθει ισπανός;
Ποιος άκαρδος έδιωξε τον Λεμονή που δεν ήταν απλά προπονητής, αλλά και άντρας;;;![]()
Αληθεια τωρα δε γνωριζεις τιποτα απο Ολυμπιακο απ' το καλοκαιρι και μετα;;;;;;;;![]()
Θεε μου πόση δουλειά έχω να κάνω και πόσο κενό να καλύψω. Έχουμε αλβανόκοσοβάρο προπονητή με ινδική υπηκοοτητα και γαλλίδα γυναίκα με γονείς εσκιμώους;;; Και τον λένε και χάσι;;
Last year!!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (01-02-18), giovanni#10 (01-02-18), Rena (01-02-18)
giovanni#10 (01-02-18), Rena (01-02-18)
Το κάνει και μόνη της, από ότι βλέπεις...
Θα γίνουμε ρατσιστές και με τους Ισπανούς, στο τέλος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (01-02-18)
Πρόταση. Από δω και πέρα να κλείνουμε έναν από μας σε απομόνωση για κανα χρόνο και μετά να κόβουμε αντιδράσεις για τα μαζεμένα νέα που θα μαθαίνει...
Μην αρνείστε, θα έχει μάσα...
There is a Dude in town
giovanni#10 (02-02-18), Rena (02-02-18), voskos_7 (02-02-18)
Μέσα...
Πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα που αλλάζει τόσους προπονητές σε διάστημα λίγων μηνών.![]()
Hταν που ηταν κανα μηνα πισω η Ρενα, εμεινε και σε απομονωση τοσο καιρο, λογικα τωρα θα νομιζει οτι εχουμε προπονητη τον Μελετη Περσια.
Rena (02-02-18)
Τύπισσα μην τους ακούς, υπερβολικοί είναι... και ναι, μόλις έφυγε ο Μπούκοβι...
There is a Dude in town
Rena (02-02-18)
Ας φέρουν όποιον προπονητη θέλουν. Οι ανδριανόπουλοι να μη φύγουν.![]()
BrazHlias (02-02-18)
Δε νομίζω ο Καμπέρος να κάνει τέτοιο λάθος - άσε που έχουν και προστάτη τον Μανούσκο στη διοίκηση...
Rena (03-02-18)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
celticfrost (04-02-18), Rena (04-02-18)
Ηρθε η ωρα για Λεμονη και μετα Αλβανο και μετα παλι λαλακα Ισπανο.![]()
Οοοοοοοολη τη χρονιά, το μοναδικό δίδυμο που έχει δείξει κάποια σταθερότητα στα σέντερ μπακ είναι το Ενχελς Σισέ. Για ποιο λογο βάζει τον Αλμπέρτο-κινούμενο-λάθος-Μποτία να παίξει αυτό το ματς; Ποσα λάθη πρέπει να κανει αυτός ο παίκτης για να καταλάβουν οτι επειδή καμια φορά κλωτσάει στο ψαχνό δεν είναι αυτόματα καλός στόπερ;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μην ανησυχείς, σε φέραμε από τώρα για να φτιάξεις ομάδα για το τσάμπιονς λιγκ το καλοκαίρι
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (04-02-18)
Πουλοοοοοο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
celticfrost (04-02-18)
Bookmarks