consigliere (11-10-17), Paneas (11-10-17)
Πολύ καλός ο Μήτρογλου. Το έγραψα και πριν από λίγο και δικαιώθηκα.
consigliere (11-10-17), Paneas (11-10-17)
2-0 η Πορτογαλία και από ό,τι φαίνεται την αποφεύγουμε (αλλά φορτωνόμαστε την Ελβετία)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν άλλαξε κάτι. Πρώτη η Πορτογαλία και έτσι οι 4 πιθανοί αντίπαλοί μας είναι:
- Ελβετία
- Ιταλία
- Κροατία
- Δανία
Ενδιαφέρον πάντως αυτό με την Ελβετία. Μέχρι σήμερα είχε 9 νίκες σε 9 αγώνες και τελικά δεν κατάφερε να προκριθεί - τουλάχιστον απ' ευθείας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
panahs7 (10-10-17)
estai (11-10-17)
Ο αλλος πηγε με φανελα της αλογοτροφης στο Καραισκακη στο πεταλο κιολαε (προφανως για να προκαλεσει, να βγαλει καμια σελφι στο πεταλλο) κι οι αρδ εχουν μεινει αναυδοι που τις εφαγε.
Λογικα αν η εθνικη επαιζε στη τπυμπα κ πηγαινε καποιος με φανελα τζορτζεβιτς θα του εστρωναν χαλι.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (11-10-17), differance (11-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-10-17), sabar77 (11-10-17)
Ε ξέρεις τώρα, θα μας πουν απολίτιστους, τριτοκοσμικούς, σκοταδιστές κτλ. Τι να κάνουμε, εμείς δε γουστάρουμε αλλαγές φύλου, ταυτότητας και άλλα προοδευτικά.
ΥΓ. πάντως πρέπει να μιλάμε για πολύ μαλάκα. Να στείλει τη σέλφι στον Μπαμπινιώτη να τη βάλει δίπλα στο σχετικό λήμμα.
Faithful (11-10-17), patrickdrd (11-10-17), sabar77 (11-10-17)
Πήε ο άλλος με φανέλι ζελεδένιο μέσα στην 7. Το ότι ζει είναι θαύμα θαυμάτων, πολύ φλώρεψε η 7...
There is a Dude in town
Οι πουστηδες οι ευρωπαιοι, οι ανωμαλοι, που οταν εμεις χτιζαμε παρθενωνες, αυτοι πηδουσαν απο δεντρο σε δεντρο, επαιξαν στα ισια και κερδισαν ενα οριακο παιχνιδι, σε συνθηκες ακραιες, ενω θα μπορουσαν να πανε "σβηστοι" για να μην εχουν τραυματισμους.
Σε εμας η κυπρος εβαλε ενα γκολ, ισοφαριστηκε σε ελαχιστα λεπτα, τοσα λιγα, οσα χρειαζοταν η προοδευτικη το 2001 ωστε να ισοφαρισει το αιγαλεω, το οποιο ειχε βαλει γκολ κατα λαθος, ενω το ματς ειχε παιχτει "χ" απο τον Θωμα.
Γιατι εμεις παιζουμε με ψυχη, με φιλοτιμο, εχουμε ελληνικο ντι εν εϊ, μας κυνηγαει το συστημα και τα λοιπα.
Σε καποιο φορουμ στο σαραγεβο, οι βοσνιοι σκουζουν για την "νεα ταξη πραγματων" που τους εχει στοχοποιησει και θελει να τους αφανισει απο τον χαρτη, ξεκινωντας απο το ποδοσφαιρο.
The Dude (11-10-17)
Εγώ πάντως θα πάω κόντρα στο ρεύμα (?!) και θα πω ότι εύχομαι να βρουν αυτά τα κωλόπαιδα που πλάκωσαν τον βάζελο και το λιγότερο που πρέπει να γίνει, είναι να μην ξαναπατήσουν ποτέ, όχι στο γήπεδο, αλλά σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Το ότι προκάλεσε δεν δικαιολογεί την πράξη και απογοητεύομαι αν το διαβάζω κι εδώ στο φόρουμ. Αν ήταν έτσι ρε παίδες όποιος δεν μας γουστάρει λίγο να τον πλακώναμε στο ξύλο. Μη χειρότερα.
Και τελευταίο και σημαντικότερο, αυτά τα άτομα δεν έχουν καμιά άμεση σχέση ούτε με τον αθλητισμό, ούτε με τον Ολυμπιακό και δεν γουστάρω να με χαρακτηρίζουν και να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με αυτούς. Πούλο απ' το γήπεδο να μην ξαναπατήσουν ποτέ, από εκεί και πέρα ας κάνουν ότι θέλουν και ας επιληφθεί άλλος.
estai (11-10-17), patrickdrd (11-10-17), Red Sting (11-10-17), Red&White-Nick-7 (11-10-17), The Dude (11-10-17)
Νάτος ο Μέσι της αρχαίας Έλλαδας. Εμείς παίζουμε 2500 χρόνια μπαλίτσα.
Όλα εδώ ξεκίνησαν. Και οι μπαλαδόροι και οι φιλόσοφοι και οι κωλομπαράδες. Όλα εδώ.
Τύπε πανάχς, εννοείται πως μαζί σου, να τους βρουν και να τους πεταξουν έξω... άλλο σχολιάζω, όχι τη δολοφονική επίθεση...
Πας στο Καραϊσκάκη με φανέλι βαζέλα. Και πας και στην 8. Γιατι; Για να βγάλει σέλφι ότι είναι γαμιάς και μπήκε στο ναό με φανέλι και δεν τον πείραξε κανείς. Ή είνια τελείως στόκος. Ή έχει κάνει διαθήκη και ψοφάει να εκτελεστεί άμεσα... γιατί σώφρων τύπος τέτοια ΔΕΝ κάνει. Καλώς η κακώς, δεν είμαστε Σουηδία η γιού ες έι. Είμαστε στην Ελλάδα των μπαχαλάκηδων, των χουλιγκάνων και των απάιδευτων. Είναι δυνατό να πάει ο άλλος στη Λεωφόρο με φανέλι Ολυμπιακού διπλα στη 13 και να μείνει ανέγγιχτος; Να πάει ο ίδιος τύπος στην 4 στη Τούμπα και να μην τον κόψουν κομμάτια; Ακόμα και σε αγώνες της εθνικής, οι πύρινοι είναι στην εξέδρα τους...
Και πάει ο μαλάκας και προκαλεί. Γιατί είναι μαλάκας. Ε, τις έφαγε και νομίζω πως θα σκεφτεί να το ξανακάνει. Ο μαλάκας...
There is a Dude in town
differance (11-10-17), Faithful (11-10-17), sabar77 (11-10-17)
Το οτι αυτοι ηταν καφροι δε σημαινει οτι κι αυτος δεν ηταν τριμαλακας.
Υπαρχει μια φραση που λεει "πας γυρευοντας".
Κατακριτεο αυτο που εκαναν αυτοι, αλλα τα ηθελε ο κωλος του.
Πριν λιγα χρονια ειχε παει γαυρος στο οακα μπασκετ. Και βαραει το κιν του με τον υμνο μας... προφανως το ξεχασε, τον επιασαν τον πηγαν στις τουαλετες και του ανοιξαν το κεφαλι.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
The Dude (11-10-17)
Αυτούς που τον χτύπησαν να τους πιάσουν και να τους γαμήσουν. Εννοείται πως ο τύπος ήταν χαζός αλλά δε δικαιολογείται να βαράνε πέντε έναν.
Με το να λέμε όμως τύπε "έτσι έχει η κατάσταση και αυτός είναι βλάκας" δεν βγαίνει κάτι. Να το αλλάξουμε. Ας κάνει τον έξυπνο ότι έβγαλε σέλφι, τι έγινε; Μας θίγει τον ανδρισμό ξέρω γω; Άσε που έτσι του δίνεις πραγματική αξία και την προβολή που ζητάει. Πούλο σε όλους τους... πύρινους λοιπόν και τους φανατικούς μπετόβλακες. Και δεν ζητάω να γίνει εκκλησία, αντιθέτως, αλλά στο γήπεδο να πηγαίνουν άτομα που έχουν την στοιχειώδη κριτική σκέψη και δεν συμπεριφέρονται σαν μπαμπουίνοι. Ή τουλάχιστον να τους επιβληθεί αυτό, αν δεν γίνεται να το κάνουν από μόνοι τους. Δεν θα γίνει τίποτα το ξέρω, αλλά τέτοια περιστατικά προσφέρουν ένα μικρό πάτημα ως μέτρο πίεσης στους υπεύθυνους, να αλλάξει κάτι στο ελάχιστο. Ας μην χάνουμε την ουσία εστιάζοντας στο πόσο βλάκας ήταν αυτός και αν προκάλεσε, αλλά στο πραγματικό πρόβλημα.
Red Sting (11-10-17)
To ό,τι εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να γίνουμε Σουηδία δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτός είναι μαλάκας. Και αυτό σχολιάσαμε, την αδυσώπητη μαλακία του.
Κανείς δεν είπε "καλά του έκαναν του μαλάκα".
The Dude (11-10-17)
Και ξαναρωτάω, το πρόβλημα είναι αν είναι αυτός μαλάκας ή ότι τον πλάκωσαν; Και δεν είπε κανείς να γίνουμε Σουηδία, υπάρχουν και νοήμονες φίλαθλοι που μια χαρά υγιή αντιπαλότητα έχουν με άλλους και στο γήπεδο μπορούν να φέρουν τον "καλό φανατισμό" να σπρώχνει την ομάδα. Και να κάνω και μια ερώτηση στον καθένα από σας που λέτε για αυτόν με τη φανέλα; Εσάς δεν σας έχουν προκαλέσει ποτέ; Όχι για τις ομάδες, γενικώς. Φαντάζομαι πως ναι. Είχατε την ίδια αντίδραση; Και αν όχι, γιατί, αφού ο άλλος ήταν προκλητικός μαλάκας.
ε τα θελε ο κωλος του.Νομισε εδω ειναι αγγλια και μπορεις να τα κανεις αυτα.Και με φανελα ολυμπιακου να πηγαινες στην τουμπα ή στο γηπεδο του παο το ιδιο θα γινοτανε.Αφου ειναι πιθηκια τι στον πουτσο και αυτος μυαλο κουκουτσι.Μακαρι να βρουν και να συλλαβουν τα ορκ που το εκαναν,αλλα το ζηταγε ο οργανισμος του.Λιγο μυαλο δεν βλαπτει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω, πως ο παναης εχει δικιο αυτη τη φορα.
panahs7 (11-10-17)
Bookmarks