Παρτα μωρη τουρκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ρε παππου Καμπιασο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
γκοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Παρτα μωρη τουρκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ρε παππου Καμπιασο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Μπέντο το βλέπεις;;;;
Ο Καμπιάσο το 'βαλε, ο κωλόγερος που δεν αξίζει να παίζει
Faithful (09-03-17)
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (09-03-17), Red&White-Nick-7 (09-03-17)
Nai mori ppouytana kampiασοοοο
edit: Καλα οι ισπανοι εκφωνητες στο λινκ γιατι ξετρελαθηκαν τοσο? χοροπηδανε λες και παιζει η εθνικη τουθ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τι να πεις τώρα.. δεν έχω λόγια. Απλά πράγματα είναι.
Μεγάλη προσοχή στην άμυνα τώρα. Μην δεχτούμε γκολ. Αν και δεν απειλούμαστε ιδιαίτερα.
ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΥΛΙΑΡΗ Σ' ΑΓΑΠΩ!
Gtakis (09-03-17)
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΠΕΝΤΟΟΟΟΟΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΠΑΙΧΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gtakis (09-03-17)
Και βαζω ενα τραγουδακι που ακουγε ο πατερας μου και γελαγαμε.Αφιερωμενο στον σκατογερο.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Red&White-Nick-7 (09-03-17)
Δε θα αφησουν περδικα για περδικα αυτοι.
Αντε αλλο ενα και κλεινουμε για το πρωτο ημιχρονο.![]()
Α ρε μπεντο. Μέσα σε μια μέρα από την φυγή σου ο καμπιασο σε δικαίωσε...
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και που να ενσωματωθούν Μαριν και Τσορι.
Παμε γερά!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μόνο το άλογο ο Ταλίσκα είναι κίνδυνος θάνατος, οι υπόλοιποι παιχταράδες τους ευτυχώς προς το παρόν συμπεριφέρονται ως μισθοφόροι σταρχιδιστές.
σε κρατος πανικου τα τουρκακια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
μακαρι να τους βαλουμε κανα 2 γκολακια ακομα.Και το 1-0 ομως δε θα ειναι ασχημο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
η πουτσα του παππου με τα λιγα μαλια ειναι σλκηρη και με φλεβες
Καταπληκτική ενέργεια του Καρίμ στο γκολ. Η σέντρα του ειναι η τέλεια σέντρα! Ωραιος ο παππούς ο καραφλός! Ηρθε και το κάρφωσε! Κανει καλο ημίχρονο!
Η ολη ενέργεια του Καρίμ μου θύμισε τον Ζαϊρι! (Μην βαράτε, ηταν ταλενταρα)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Rena (09-03-17)
Bookmarks