giovanni#10 (21-02-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-02-17)
Καλό πράμα καπνίζουν και οι Κινέζοι πάντως. Ήθελα να 'ξερα, σηκώθηκε ο τεχνικός διευθυντής τους ένα πρωί μεσ' τη ντάγκλα, ανοίγει τυχαία ένα βίντεο και πέφτει πάνω στον Ιντέγε. Και λέει, ΝΑ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ! Και του σκάνε και 10εκ για 3 χρόνια! What the fucking fuck?![]()
giovanni#10 (21-02-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-02-17)
εχει λεφτα για πεταμα ο κοσμος.Εκτος απο μας![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (22-02-17)
Αν έχεις τρόπο να κρατήσεις τον παίχτη, ώστε να κερδίσεις απ' τη παρουσία του. Μη παίζεις με τις λέξεις.
Με τον ίδιο τρόπο υποχρεώθηκε πρόπερσι ο μπάουγκς να δώσει τον Λούκας στη Λα Κορούνια. Αν ο παίχτης θέλει, η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Εκτός αν θες να τον κρατήσεις με το στανιό και να έχεις ένα παίχτη που δεν θα προσφέρει το παραμικρό.
Τον είδες προχθές με τη Μάνα τον Ιντέγε; Δεν ακούμπησε μπάλα. Κάνει κρα ότι τον είχαν ειδοποιήσει οι ατζέντηδές του πως έρχονται με σούπερ πρόταση. Κι αυτός φυλάχθηκε, μη φάει καμία στο καλάμι απ' τον Κοκορέτσιο και μείνει μπουκάλα.
Όλο οι παίχτες θέλουν να φύγουνε....μια ο ένας έχει ψυχολογικά, μια τον αλλο τον θέλει η οικογένεια του, μια θέλει το βήμα παραπάνω... και ως καλός Σαμαρείτης ο βαγγελας δε τους κλείνει το δρόμο!
Η ομάδα όποτε τωρα μένει με έναν επιθετικό κι αυτος ερωτηματικό. Ε κι έναν σακάτη που δεν υπολογίζεται.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ολοι; Ποιοι όλοι; Μήπως μόνο αυτοί για τους οποίους έρχονται πολύ μεγάλες προτάσεις;
Ο Μαρινάκης είχε και παλιότερα δεχτεί μεγάλη πρόταση για Ιντέγε. Και την απέρριψε, γιατί ήθελε να κρατήσει τον παίχτη. Αλλά εφόσον ο ίδιος ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ επιλέγει να φύγει, η ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν είδες τον προχθεσινό αγώνα με τη Μάνα, καταλαβαίνεις τι εννοώ ότι είχε ήδη επιλέξει να μας χαιρετήσει.
ttg_red (21-02-17)
Ρε παιδια τον μαρινακη τωρα τι τον μπλεκετε στην κουβεντα...!!! Του'χε ερθει προταση περυσι 15-20 μυρια παλι απο Κινα για Ιντεγιε και ειχε πει οχι, τον κρατησε...!!! Φετος μπορει να ηρθε λιγο μικροτερη προταση, κι ο παικτης εχει σκυλιασει να φυγει, τι να του πει? Να τον δεσει πισω απ'το τερμα..?? Εμεις τα λεφτα απο εναν παικτη που βαζει 1 χανει 10 δεν θα τα παρουμε??? Μην το ζαλιζουμε πολυ....!!!
Σιγά τον παίχτη μωρέ που θα κλάψουμε κιόλας που φεύγει. Στο καλό και να μη μας γράφει, ένας μούτσος λιγότερος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Red&White-Nick-7 (22-02-17), ttg_red (21-02-17)
ας δουμε και κατι ακομα θετικο θα μπαινει ο ανσιφαριντ εντος αποστολης να μην γκρινιαζουμε αλλο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Red&White-Nick-7 (22-02-17), sirkostas (21-02-17), thelastbaron (22-02-17), voskos_7 (21-02-17)
Παικτικά ήθελα να μείνει.
Αυτό που με σοκάρει πραγματικά όμως, είναι το πόσους φαν αποκτάει ο κάθε παίχτης όταν φεύγει, τη στιγμη που όταν είναι στην ομάδα κράζεται, σαν να μην υπάρχει αύριο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Άμα είδε αυτό που είδαμε εμείς, όταν τον πήραμε, διανθισμένο με τα κατορθώματα των πρώτων εξαμήνων της χρονιάς, στη θητεία του εδώ και λίγα έδωσε...
Ειδικά αν του δώσανε να δει σαν πλήρες παιχνίδι, το εκτός με τη Μπάγερν, που έπαιζε μόνος του, τελείως, μπροστά.
Όποιος θέλει να παίζει Κίνες και κάνει κρα η σούφρα του, μόνο για τα λεφτά, από εμάς, περισσεύει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Red&White-Nick-7 (22-02-17)
giovanni#10 (21-02-17)
Πάμε στοίχημα ότι θα βλέπουμε Ανδρούτσο, στα ρεπό του επιτάφιου;;;
Ανδρούτσο όχι, αλλά Σεμπά μπορεί. Αλλωστε, παίζει και στο κέντρο της επίθεσης ο τύπος.
consigliere (22-02-17)
Μη πας και τόσο στοίχημα, με την έννοια ότι στο κέντρο έχει λύσεις δίπλα από το εξάρι (Μάρτινς, Μπουχαλάκη), ενώ με τον Ιρανό, δε ψήνεται και κατά πάσα πιθανότητα, δε θα αλλάξει τροπάριο, αφού δεν είναι από αυτούς...
Μεταξύ μας, δε κατάλαβα, αν ήταν στο χέρι του και δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο εμείς δεν είναι σκόπιμο να ξέρουμε, γιατί δε κράτησε το Βέργο για τρίτο από την αρχή της χρονιάς...
Bookmarks