sabar77 (17-09-16)
Εγώ πάντως το ευχαριστηθηκα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sabar77 (17-09-16)
Η κατάταξη της Ευρώπης (για να μην ξεχνιόμαστε)
Α. 26 Ολυμπιακός
Β. 61 μπαοκ
Γ. 113 Αστέρας
Δ. 121 βάζελος
Ε. 147 Ατρόμητος
ΣΤ. 215 Πας, κλαψομνα, Ξάνθη
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Α ρε ευρωπαιε panathinaikos. Σε πέρασε ο αστέρας... Κι όμως ακόμη χρησιμοποιείτε την καραμέλα διαιτησία... Ποσό χαμηλά πρέπει να πέσετε και εσείς και το πρωτάθλημα μας για να ξυπνησετε;;;
Υ.γ. σε αυτήν την κατάταξη φαινετε γτ παίρνουμε τα πρωταθλήματα. 5 χρόνια σταθερά κοντά στην 25 θέση στην Ευρώπη. Οι άλλοι 3 που είστε; Και μην ακούσω την καραμέλα ότι παίζω τσάμπιονς λιγκ κάθε χρόνο λόγω διαιτησίας στην Ελλάδα γτ είναι πολύ πιο δύσκολο να μαζέψεις βαθμούς εκεί. Δεν έχει καμπαλες και Αικ κλπ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ποςο έπος το σκηνικό στο ΟΑΚΑ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Λες για την ανεπαναληπτη εκδηλωση "δυο μερες τσιμπουκια στον Διαμαντιδη";;;
Βολες εκτελεσε ή το κρατανε για μεγαλο φιναλε;
με τις αναμνησεις θα ζειτε απο εδω και περα και στο μπασκετακι σερβιετες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BrazHlias : 18-09-16 στις 17:21
voskos_7 (19-09-16)
"..σερβιετες?""![]()
Προσπαθούσα να καταλάβω τι τρολιά είναι πάλι αυτή!!!
Βρε Ηλια μη βριζεις ρε.Ε μη βρίζεις.Ε αν βριζεις θα σηκωθω να φύγω.![]()
BrazHlias (18-09-16)
Εγω παλι δεν χαρηκα απο την ήττα με Άγιαξ. Θελω να παίρνουμε βαθμούς στην ευρωπη. Αν ειναι να χάσουν θελω να φάνε 4-5 να το χαρούμε. Τωρα με 1-2 σιγα τα ωά...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δυστυχώς θα κάνουμε δύο ήττες από αυτούς φέτος και ποιος τους ακούει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε λουγκρες, 2 παιχνιδια εχουν παιχτει και βγαζετε ανακοινωσεις; Δεν εχετε βαρεθει; Αμαν πια. Λετε για Ισπανικο μοντελο διαιτησιας. Ποιο; Aυτο που σφυραει 70-30 υπερ Μπαρτσελονα και Ρεαλ; Aυτο, που αμα γινοντουσαν εδω, τα λαθη που γινονται στην Ισπανια, θα ειχατε βγει στο Συνταγμα.
Σταματηστε να υποβαθμιζετε το πρωταθλημα ρε γαμημενοι. Δεν μπορειτε να πεσετε Δ τοπικο να ησυχασουμε ολοι απο την λασπη σας. Σκουπιδια.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
captain-cook (19-09-16), Faithful (19-09-16), Gtakis (19-09-16), panahs7 (19-09-16), Paneas (19-09-16), Rena (19-09-16), thelastbaron (19-09-16)
Βγει ο τουιτερακιας πάλι με νέες ανακοινώσεις βλεπω...
Ποσο μικρή ομαδιτσα εχει καταντήσει αυτος ο βαζελος πια....
Σκουπίδια τι να πεις...
thelastbaron (19-09-16)
Μια χαρά το πάνε τώρα σου λένε τελευταία 20 χρόνια κλέβετε τα πρωταθλήματα.
Οταν τους ρωτάς σε ποιο πρωτάθλημα, δεν ξέρουν και λένε κάτι γενικά. Προκαλούν μια σκόνη
Και σιγά σιγά θα προσπαθήσουν να κάνουν μια μεγάλη φασαρία με μπροστάρη αυτήν την σκόνη για να σταματήσουν το άθλημα ή να φτιάξουν μια κατάσταση υπέρ τους... Εχουν σχέδιο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Τι διαλο; Μονο εγω δεν καθομαι να διαβαζω τις γελοιες ανακοινωσεις τους; Τωρα απο εσας το μαθαινω. Αξια τους δινετε που ασχολειστε... Καταλαβετε το...
Ρε σεις η Βραχάλη μήπως είναι ο Κόλκας με περούκα;
Ούτε γυναίκα ντυμένος δεν κατεβαίνει ο Κολκας στον Πειραιά.
Έβγαλε ανακοίνωση παλι ο ζέλας.. Αρχίσαμε το γαϊτανάκι τον ανακοινώσεων.
Τι λένε ρε φιλε πάλι αυτοί έβγαλαν και δεύτερη ανακοίνωση και λένε οτι η δική μας απάντηση στην πρωτη τους ανακοίνωση εχει να κανει γιατι λεει απομακρυνομαστε απο τον στόχο μας... Και ρωτάω εγω τωρα απο ποιον στόχο απομακρυνομαστε ρε παιδιά; Είμαστε μόλις στην 2 αγωνιστική με 2/2 και απομακρυνομαστε απο τον στόχο μας; Χάσαμε χθες και δεν το κατάλαβα; Καλα εκει στην λαγοφλωρο πόση μ@λ@κι@ βαράτε; Φαντάσου ποσο εν βρασμω βρίσκονται και τα έχουν χάσει....
Κοιτάξτε το μπουρ...λο σας βρε σιχαματα γτ σας βλεπω να μας ξεφτιλίζετε πάλι στην Ευρώπη, με κανά βαθμό θα την βγάλετε πάλι.... Αλλά δεν πειράζει εσείς κερδίσατε τον άλλο Αγίαξ, αυτόν της....ηπείρου....
Περαστικά σας!!!
consigliere (22-09-16)
Bookmarks