pandragon (24-09-14)
Τέλεια! Thanks Πάνο!
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
www.f1rstlap.com
pandragon (24-09-14)
να ρωτησω κατι τους mod δεν θυμαμαι τον κωδικο μου στο φορουμ, και δεν μπορω να μπω απο αλλον H/Y περαν ενως στον οποιο τον εχω αποθηκευση επισης δεν εχω στο μαιλ το αρχικο μυνημα που ειχα για την επιβεβεωση της εγγραφης μου, τι πορω να κανω?
Θα πας Forum Actions ---> Edit Profile από την κεντρική σελίδα και θα πατήσεις Edit Email & Password. Κανονικά και εφόσον έχεις αποθηκεύσει τον κωδικό σου στον τρέχοντα υπολογιστή θα δεις την παρακάτω εικόνα:
Δώσε νέο κωδικό πρόσβασης και φρόντισε να τον σημειώσεις αυτήν τη φορά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ok φιλε ευχαριστω πολυ! νασαι καλα![]()
Εδω και μια μερα μου τρεμοπαιζει η οθονη με αποτελεσμα να μη μπορω να διαβαζω με την ησυχια μου τα ποστ..
Tι εννοείς τρεμοπαίζει? Αναβοσβήνει ή κουνιέται πάνω κάτω?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Κουνιεται πανω κατω. Εκει που τελειωνει η σελιδα μπαινοβγαινει συνεχεια (αυτη η μαλακια :p με τα βελακια που την πανε αριστερα και δεξια οταν δεν χωραει η οθονη)
Mπορεί να φταίει το μπάνερ με το χιόνι, εμένα όμως δε μου κάνει κανένα πρόβλημα σε όσους υπολογιστές έχω δοκιμάσει. Μπορεί πάλι να φταίει ο υπολογιστής σου. Δοκίμασε με άλλον υπολογιστή ή έστω με άλλον browser να δούμε εάν θα το ξανακάνει.
Σημερα δεν το εχει παθει. Και με αλλο browser παντως το ιδιο εκανε,αλλον υπολογιστη ευκαιρο δεν εχω. Μαλλον εφταιγε το χιονι.Στον οπερα απο τοτε που του αλλαξα στυλ μπας και σταματησει να να τρεμοπαιζει αρνιεται πεισματικα να μπει.. Εμφανιζει μονο μια λευκη σελιδα
Μια χαρά είναι βρε: Ας τρεμοπαίζει όσο θέλει!
Φτάνει να μην το στρώσει και αποκλειστούμε...
Καλή ιδέα, πάντως.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-12-14)
voskos_7 (24-12-14)
Σταμάτησε το χιόνι, αφού όπως λένε θα έρθει και το αληθινό σε λίγες μέρες.
Καλή χρόνια να έχουμε και Χρόνια Πολλά σε όλους
Bill_K (14-02-15)
Ήρθε.
voskos_7 (27-12-14)
Καλοέξοδο...
δεν ξέρω αν το έχει προτείνει άλλος αλλά θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργηθεί ένα ακόμα υποφόρουμ στο ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τίτλο "ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" έτσι ώστε να διευκολυνόμαστε όλοι περισσότερο. και ο κάθε δανεικός να έχει εικόνα τη φανέλα της τωρινής του ομάδας, θα βόλευε γενικώς. λογικά είναι παίδεμα απλώς τροφή για σκέψη!
differance (01-03-15)
Προσπαθώ να στείλω προσωπικό μήνυμα εδώ και 2 μέρες και μου βγάζει σφάλμα. Έχω κάνει εκκαθάριση των cookies, έχω δοκιμάσει με 3 browsers, τίποτα.
![]()
BrazHlias (28-10-15), captain-cook (28-10-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-10-15), panahs7 (28-10-15), Rena (28-10-15), vasilis-thrylos7 (11-11-15), voskos_7 (28-10-15)
Κάτι δεν πάει καλά με τον σέρβερ: Δεν γίνεται να θέλω reset στο router, μόνο για να μπαίνω εδώ...
Επίσης, δεν γίνεται να το παθαίνουν και άλλοι, εκτός από εμένα και να ευθύνεται κάτι από το δικό μου εξοπλισμό...
Εχει παλι προβλημα το site.Δε μπορω να μπω ουτε εγω αυτη τη φορα και επειδη βαριεμαι να κανω reset μπηκα με proxy.Ο Πανος κι αλλα παιδια εχουν παλι προβλημα,γι αυτο δε γραφουν σημερα.
Bookmarks