Σελίδα 477 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 77177277377427437447457467473474475476477478479480481487497507517527577 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.521 έως 9.540 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν μπορω να καταλαβω, δε το χωρα ο νους μου, καποιοι τυποι μεσα στο φορουμ να ειρωνευονται μετα απο νικες!
    Η Εθνικη του Τσανα απεδειξε πως εχει μελλον επιθετικα, οπως υπερθεματισε και ο ρεπορτερ της νετ και το μονο που απομενει ειναι να διορθωσει και την αμυνα. Η Ρωμη δε χτιστηκε σε μια μερα και ο Τσανας δεν ειναι θαυματοποιος να διορθωσει τα κακως κειμενα σε ενα μηνα. Ηδη, αρχισε να φαινεται η δουλεια του μετα την αποψινη νικη και περιμενω απο ''καποιους'' που ειρωνευονται να το κοψουν.

Το avatar του χρήστη Apache

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 789 φορές σε 389 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορω να καταλαβω, δε το χωρα ο νους μου, καποιοι τυποι μεσα στο φορουμ να ειρωνευονται μετα απο νικες!
    Η Εθνικη του Τσανα απεδειξε πως εχει μελλον επιθετικα, οπως υπερθεματισε και ο ρεπορτερ της νετ και το μονο που απομενει ειναι να διορθωσει και την αμυνα. Η Ρωμη δε χτιστηκε σε μια μερα και ο Τσανας δεν ειναι θαυματοποιος να διορθωσει τα κακως κειμενα σε ενα μηνα. Ηδη, αρχισε να φαινεται η δουλεια του μετα την αποψινη νικη και περιμενω απο ''καποιους'' που ειρωνευονται να το κοψουν.
    Έκαναν απλά το αυτονόητο (με τα χίλια ζόρια), έστω και στον τελευταίο αγώνα ενός αστείου ομίλου με αδιάφορο στην ουσία αντίπαλο. Τίποτα παραπάνω από αυτό.

Η συγκεκριμένη "Ρώμη" που διαλύθηκε μέσα σε λίγους μήνες, χτιζόταν επιμελώς για 10 ολόκληρα χρόνια. Δεν μιλάμε για την Εθνική του Γιβραλτάρ εδώ πέρα.
    Kingdoms Rise and Kingdoms Fall

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Apache για αυτό το μήνυμα:

estai (11-10-15), kwtsios (12-10-15)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Apache Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκαναν απλά το αυτονόητο (με τα χίλια ζόρια), έστω και στον τελευταίο αγώνα ενός αστείου ομίλου με αδιάφορο στην ουσία αντίπαλο. Τίποτα παραπάνω από αυτό.

Η συγκεκριμένη "Ρώμη" που διαλύθηκε μέσα σε λίγους μήνες, χτιζόταν επιμελώς για 10 ολόκληρα χρόνια. Δεν μιλάμε για την Εθνική του Γιβραλτάρ εδώ πέρα.
    Ψαρωσες!!!

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

Apache (11-10-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-10-15)

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ψαρωσες!!!
    Νόμιζα πως στράβωσες και τα έγραφες στα σοβαρά

Εγώ φταίω που στο ραντεβού σου με το "μωρό" σου ευχήθηκα μεγαλειώδη στύση!

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (11-10-15)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Εγώ φταίω που στο ραντεβού σου με το "μωρό" σου ευχήθηκα μεγαλειώδη στύση!
    Πρεπει ολοι να στηριξουμε Τσανα!

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Apache (11-10-15)

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, τόσα ποιοτικά (για τα Ελληνικά δεδομένα, μην παρεξηγούμαστε) χαφ μαζεμένα δεν είχαμε ποτέ στην Εθνική. Τώρα γιατί δεν παίζουν μπάλα είναι άλλο ζήτημα.
    Μας λείπουν βέβαια αμυντικά χαφ με προσωπικότητα.

Τη δικαιολογία πάντως που προβάλουν πολλοί δημοσιογράφοι, πως δεν μιλιούνται δηλαδή οι "Ολυμπιακοί" με τους "Παοκτσήδες" και τους "Παναθηναϊκούς" κλπ στην Εθνική τη βρίσκω εντελώς γελοία.

Αν όντως συμβαίνει κάτι τόσο αρρωστημένο και δυσκολεύονται τα αγόρια να παίξουν όλοι μαζί για τη χώρα τους, μια σοβαρή Ομοσπονδία τους στέλνει όλους στα σπίτια τους και τελειώνει η υπόθεση.

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Apache για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (12-10-15), panahs7 (12-10-15)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.675
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

αυτοι που πηγανε στο γηπεδο σημερα ποσα να πηρανε?
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Εμείς δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα, τα είπε...όλα στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος (ο οποίος νόμιζε τόσο καιρό πως παίζουμε προκριματικά για κάποιο Μουντιάλ, ενώ μας προειδοποιεί να... μη δένουμε κόμπο τα όσα λέει - γιατί μπορεί να είναι και μαλακίες). Θεούλης...

[YOUTUBE]216&v=t37z1MNhMSg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Vm2oyynssEQ[/YOUTUBE]

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, τόσα ποιοτικά (για τα Ελληνικά δεδομένα, μην παρεξηγούμαστε) χαφ μαζεμένα δεν είχαμε ποτέ στην Εθνική. Τώρα γιατί δεν παίζουν μπάλα είναι άλλο ζήτημα.
    Μας λείπουν βέβαια αμυντικά χαφ με προσωπικότητα.

Τη δικαιολογία πάντως που προβάλουν πολλοί δημοσιογράφοι, πως δεν μιλιούνται δηλαδή οι "Ολυμπιακοί" με τους "Παοκτσήδες" και τους "Παναθηναϊκούς" κλπ στην Εθνική τη βρίσκω εντελώς γελοία.

Αν όντως συμβαίνει κάτι τόσο αρρωστημένο και δυσκολεύονται τα αγόρια να παίξουν όλοι μαζί για τη χώρα τους, μια σοβαρή Ομοσπονδία τους στέλνει όλους στα σπίτια τους και τελειώνει η υπόθεση.
    Καμια σχεση με το παρελθον Γιωργο.
    Το 2004 υπηρχαν: Τσαρτας, Γιαννακοπουλος,Ζαγορακης, Καραγκουνης, Κατσουρανης στα καλα του, Μπασινας και δε χωρουσαν Στολτιδης και Ζηκος....Ακομα και ο Γεωργιαδης και ο Λακης που δεν ειχαν τοσο ενεργο ρολο, ανετα θα ξεχωριζαν στην τωρινη ομαδα.

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Οι παλιοί που αναφέρεις Σταύρο ήταν πιο "brutal" τύποι και ότι έχαναν σε τεχνική, το κέρδιζαν σε δύναμη και τσαγανό. Οι σημερινοί είναι πιο "δαντελένιοι" (ας πούμε) και μάλλον χρειάζονται το χορτάρι του Μπερναμπέου για να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. Άσε που στην παραμικρή υποψία κλοτσιάς λιποθυμάνε και τους τρέχουν στα νοσοκομεία.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (11-10-15)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.105
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.375 φορές σε 20.655 μηνύματα
    Ignore User

Μου άρεσε σήμερα η Εθνική (kinda που λεν' και στο χωριό μου). Έβγαλε φρεσκάδα και ποιότητα, ειδικά στα χαφ, με εκπληκτικό Ταχτσίδη man of the match (τρομερές κάθετες το παλικάρι). Όμως η Εθνική ήταν πάντα ομάδα άμυνας. Και η αμυντική γραμμή είναι η μόνη που δεν έχει δεχτεί τόσες αλλεπάλληλες αλλαγές παικτών, οπότε δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μας γλεντάει ο κάθε πικραμένος πίσω.

Βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης σ' αυτό έχουν και τα χαφ που δεν μαρκάρουν, δεν έχουμε παίκτες να κόβουν, παρά μόνο να δημιουργούν. Αυτό πιστεύω να λυθεί με επιστροφή Μανιάτη, ενώ φυσικά κάτι Τζιόληδες πρέπει να πάνε σπίτι τους και να παίζουν τα παιδιά που αξίζουν, μαζί με τον Μπουχαλάκη. Στο τέρμα ο Καρνέζης πρέπει να φάει πάγκο κι απ' τους άλλους δύο προτιμώ τον Βελίδη, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και μετά τον Καπίνο.

Όσον αφορά τον Χολέμπα.. απ' ότι φαίνεται η ιστορία με τη φανέλα ήταν παραμύθι (δεν αποκλείω να το διέδωσε το αρχίδι ο Τζαβέλας, που υποτίθεται ήταν αυτός που τον τράβαγε να πάει στον κόσμο και να το έκανε για ευνόητους λόγους και όχι μόνο. Καλό θα ήταν όλα τα μεγάλα αθλητικά μέσα που το αναπαρήγαγαν χωρίς να το επιβεβαιώσουν, να φάνε μερικές αγωγές να στρώσουν, γιατί παραπληροφορούν επικίνδυνα τον κόσμο, σε δύσκολες εποχές.

Αγωνιστικά για να κλείσω, από τότε που έπαιζε σε μας το έλεγα, ότι πιστεύω ότι σαν χαφ-εξτρέμ ο Χοσές θα ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, καθώς τη σέντρα που έχει, λίγοι παίκτες στη θέση τη διαθέτουν. Αφού δεν κόβει το παιδί, γιατί κανένας δεν τολμάει να του αλλάξει θέση και να παίξει εκεί που αποδίδει πολύ καλύτερα;

Ολοκληρώνοντας, πιστεύω με τις επιστροφές παικτών, Μανωλά στην άμυνα, Μανιάτη στα χαφ, μια αλλαγή στο τέρμα και ένα ροτέισον με τα πολλά ταλαντούχα παιδιά που διαθέτουμε απ' τη μέση και μπροστά, ο νέος προπονητής, που απ' ότι φαίνεται θα έχει βαρύ βιογραφικό και νοοτροπία κατάλληλη, μπορεί να ζωντανέψει και πάλι την Εθνική και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΥΓ. Μ' αυτόν τον Τζαννετόπουλο έπαθα deja-vu Παπάζογλου.. ίδιος μιλάμε.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως που δεν είμαι διάσημος ( ) όταν μου μιλάει κάποιος στο δρόμο για κάτι άκυρο σπάζομαι, πχ μια φορά με σταμάτησε μια γιαγιά στο δρόμο που περπάταγα για τη στάση του λεωφορίου, για να με ρωτήσει πώς ζω χωρίς να φοράω ρολόι (γουάτ;) χωρίς να ξέρει λογικά ότι και το κάθε πικραμένο κινητό πλέον γράφει την ώρα πάνω... Τελοσπάντων μου έχει τύχει πολλές φορές να μου μιλήσουν άγνωστοι και μερικές φορές δεν γουστάρω. Πείτε με αντικοινωνικό, πείτε με μαλάκα. Έτσι είμαι, τι να κάνουμε. Φαντάσου λοιπόν να είσαι ο Παπασταθό, να έχεις φάει την πούτσα από τον κάθε ψαρά της Ευρώπης, λογικά θα έχει δεχθεί και ειρωνία από κάποιους (δε νομίζω να τον προσεγγίζουν όλοι καλοπροέραιτα) οπότε λογικό είναι να μην είναι μες την τρελή χαρά ρε παιδιά. Άνθρωποι είναι ρε μάγκες. Και για τον Χολέμπας που δεν χαιρέτησε την κερκίδα το ίδιο λέω. Έχει φάει ΦΑΠΑ ο άλλος και είναι με τα μούτρα κάτω και ξυνίσανε οι άλλοι που δεν πήγε μαζί τους να βγει σέλφι να έχουν να λένε; Για την φανέλα που πέταξε δεν ξέρω αν ισχύει, ο ίδιος πάντως το διέψευσε, αλλά και πάλι, εγώ τον βλέπω να είναι απ' τους λίγους που ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο, και νομίζω ότι έτσι την τιμάς την εθνική. Όχι στις δηλώσεις. Προσωπική μου άποψη έτσι; Μπορεί να είμαι λάθος.
    Με τη διαφορά ότι εσύ κι εγώ δεν έχουμε καμιά σχέση με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν σε μια κατηγορία επαγγελμάτων που ναι μεν πληρώνονται από αλλού, έμμεσα όμως το αφεντικό τους είναι ο κόσμος. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές κτλ υπάρχουν για να διασκεδάζουν και να ικανοποιούν το εκάστοτε κοινό, συνεπώς να κόψει το λαιμό του και να βρει την όρεξη να μιλάει με τους θαυμαστές και μη, ειδικά δε όταν τον πλησιάζουν καλοπροαίρετα.

18. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Apache (12-10-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-10-15), kwtsios (12-10-15), Rena (12-10-15)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.643
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.446 φορές σε 4.502 μηνύματα
    Ignore User

Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, πλάγια Ειδικά για τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες γενικότερα. Θα βγω οφφτοπικ τώρα αλλά δεν πιστεύω ότι ο ηθοποιός υπάρχει για να σε διασκεδάζει, πιστεύω ότι ο καλλιτέχνης είναι για να σε προβληματίζει γενικότερα (με την τέχνη του, όχι με την προσωπική ζωή του ). Ο ποδοσφαιριστής ναι, πιθανότατα βρίσκεται εκεί για να σε δασκεδάσει (αν κι έχω την εντύπωση ότι το κοιτάμε κάπως επιφανειακά, γιατί υπάρχει κόσμος που θεωρεί το ποδόσφαιρο τρόπο ζωής, και για να πω την αλήθεια, τεράστιες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχουν περάσει απ' τα γήπεδα δε μπορώ να τα χαρακτηρίσω απλά διασκεδαστές), μπορεί να έχεις δίκιο και να παραπαίρνω το ποδόσφαιρο (και γενικά τον αθλητισμό) στα σοβαρά, το θέμα είναι ότι πληρώνω εισητήριο για να δω τον Φορτούνη (πχ μιας και είναι και της μόδας) να βάζει ωραία γκολ, όχι για να βγει φωτογραφία μετά μαζί μου. Το τί κάνουν στην ζωή τους εκτός γηπέδων δε με ενδιαφέρει (εκτός αν κάνουν κάτι ακραίο, λέμε τώρα). Στη Γλυφάδα πετυχαίνω συνέχεια ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν. Όπως έγραψα και πάνω είναι άνθρωποι, μπορεί να έχουν θέματα που σαν άγνωστοι που είμαστε να μην τα γνωρίζουμε γι' αυτό σε καμία περίπτωση δεν έχω απαίτηση να "κόψουν το λαιμό τους" και να μου μιλήσουν με χαμόγελο. Να φέρω κι ένα παράδειγμα; Ο Μόρας έχασε έναν αδερφό πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος. Φαντάσου να τον είχες πετύχει στο δρόμο τότε που ο αδερφός του ήταν άρρωστος και δεν είχε γίνει γνωστό στα media. Και να σου μίλαγε απότομα ή και καθόλου. Λογικά θα τον έβριζες. Θα ήταν σωστό όμως;
    Και κάτι τελευταίο, και στο χώρο μου (ζωγράφος) παίζουν πολύ οι δημόσιες σχέσεις, το σωστότερο είναι όμως να αγοράσεις από κάποιον που σου αρέσουν οι πίνακές του ή από κάποιον χαμογελαστό που τα λέει ωραία;
    Ολόκληρο σεντόνι έγραψα και αισθάνομαι σα να κάνω κήρυγμα, που δεν είναι η πρόθεσή μου, απλά λέω την αποψή μου να γίνει κουβέντα... Καλή ανάγνωση

Thanks
    20.105
    Ignore User

Μέσα στο όλο πακέτο της δουλειάς τους, υπάρχει και αυτό το "εξω-αγωνιστικό" κομμάτι και τους αρέσει ή όχι, πρέπει να επικοινωνούν με τον κόσμο, πως να το κάνουμε. Δεν διαφωνώ ότι είναι άνθρωποι και μπορεί να έχουν τα προβλήματά τους, είναι μέρος της δουλειάς τους όμως, για την οποία πληρώνονται αδρά. Για τους ηθοποιούς που λες, το κοινό είναι το παν γι' αυτούς, υπάρχουν αρκετοί που πέθαναν συγγενικά τους πρόσωπα και το βράδυ βγήκαν να παίξουν σε παράσταση και έπρεπε να χαμογελάνε. Οι τραγουδιστές άλλο παράδειγμα, Χριστούγεννα και Πάσχα είναι πάνω στην πίστα και όχι στο σπίτι με τις οικογένειές τους.

Άρα το να μιλήσουν οι αθλητές στους θαυμαστές, όταν αυτοί είναι που τους κάνουν θεούς, είναι το λιγότερο. Και φυσικά, δεν μιλάω προσωπικά για τον Παπασταθό, αλλά γενικά. Είχε έρθει Βόλο ο Σωκράτης πριν το καλοκαίρι, για εγκαίνια μαγαζιού ενός φίλου του και ήταν δεκτικός με όλους και όσοι τον είδανε (εγώ δεν ήμουν παρόν), τον χαρακτήρισαν πολύ συμπαθή και καλό παιδί, τώρα εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω τι τον ενοχλούσε, πάντως ήταν φάουλ.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Apache (12-10-15)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.643
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.446 φορές σε 4.502 μηνύματα
    Ignore User

Συμφωνούμε σ' αυτό που λες για τους ηθοποιούς και για τους τραγουδιστές. Είχα ακούσει για κάποιον Έλληνα ηθοποιό που είχε πεθάνει ο πατέρας του και το ίδιο βράδυ βγήκε να παίξει. Στη σκηνή γελάνε. Εγώ μιλάω για τα παρασκήνια όμως. Εκεί πέφτει κλάμα και δε μπορείς να του ζητήσεις αυτόγραφο και να περιμένεις να σου κάνει τα χορευτικά και τις γκριμάτσες που σου έκανε στη σκηνή. Γενικά νομίζω επειδή αγαπάμε κάποια πρόσωπα που δεν τα γνωρίζουμε στην καθημερινότητά μας περιμένουμε πολλά από αυτούς ξεχνώντας ότι είναι σαν κι εμάς.
    Πάντως μεγάλε είσαι γρήγορο πιστόλι, έλεγα να μπω άυριο να δω την απάντηση και με ένα refresh που έκανα στη σελίδα είχες ήδη απαντήσει.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-10-15)

Thanks
    20.105
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως μεγάλε είσαι γρήγορο πιστόλι, έλεγα να μπω άυριο να δω την απάντηση και με ένα refresh που έκανα στη σελίδα είχες ήδη απαντήσει.

Αναλόγως πως παρακολουθείς τα θέματα. Υπάρχει το RedSpy που σου βγάζει live τα posts και ξέρεις πότε υπάρχει απάντηση σε κάποιο θέμα. Και σε δύο εκδόσεις μάλιστα.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Paneas (12-10-15)

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Ignore User

Συμφωνώ με τον Παναή πως η ιστορία με το Χολέμπας είναι μούφα κι εγώ εξακολουθώ να θέλω τον παίκτη στην Εθνική. Αποκλείεται από πίσω όμως να κρύβεται ο ίδιος ο Τζαβέλας, δεν πιστεύω πως έχει τόσο δυνατούς δημοσιογράφους να τον υποστηρίζουν. Άλλος παράγοντας πρέπει να την έστησε τη δουλειά. Ίσως κάποιος μάνατζερ που να έχει σχέση με τα μπακ του Μπαοκ και προσπαθεί να τα προωθήσει στην Εθνική ώστε να μοσχοπουληθούν.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (12-10-15)

Thanks
    20.105
    Ignore User

Συμφωνώ με τον Παναή πως η ιστορία με το Χολέμπας είναι μούφα κι εγώ εξακολουθώ να θέλω τον παίκτη στην Εθνική. Αποκλείεται από πίσω όμως να κρύβεται ο ίδιος ο Τζαβέλας, δεν πιστεύω πως έχει τόσο δυνατούς δημοσιογράφους να τον υποστηρίζουν. Άλλος παράγοντας πρέπει να την έστησε τη δουλειά. Ίσως κάποιος μάνατζερ που να έχει σχέση με τα μπακ του Μπαοκ και προσπαθεί να τα προωθήσει στην Εθνική ώστε να μοσχοπουληθούν.
    Δεν χρειάζεσαι κονέ για να πεις ψέματα ότι έκανε κάτι. Και δεν υπάρχει και λόγος να μη σε πιστέψουν, όταν είσαι συμπαίκτης του και -υποτίθεται- ήσουν παρόν.

Thanks
    20.105
    Ignore User

Σύμφωνα με ΑΡΔ του Contra.gr λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Ουγγαρία, εθεάθη παίκτης της Εθνικής σε καφετέρια της Βουλιαγμένης, όπου είχε καταλύσει η αποστολή, να ανάβει και να καπνίζει πούρο, σαν να μην τρέχει τίποτα κι όπως λέει χαρακτηριστικά, οι γονείς πήραν τα παιδιά τους και έφυγαν, ενώ υπήρχαν και άλλοι αθλητές (πολίστες) στον χώρο που είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα. Το όνομα δεν το αναφέρει και δεν θα το πει, για να μην θεωρηθεί λέει προσωπική επίθεση πάλι, όπως η ιστορία με τον Χολέμπας.

Ακούγεται ότι είναι πολύ κοντά να κλείσει ο Μάγκατ. Όσο δεν τον ήθελα, επειδή εκτός ότι δεν τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο προπονητικά, είναι και ακραίος ως χαρακτήρας σε πειθαρχικά θέματα, τόσο μου μοιάζει ο καταλληλότερος μέρα με τη μέρα, όταν ακούω τέτοια περιστατικά. Θα πέσει πολύ ξύλο μαλακισμένα..

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (13-10-15)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.837
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.718 φορές σε 7.202 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σύμφωνα με ΑΡΔ του Contra.gr λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Ουγγαρία, εθεάθη παίκτης της Εθνικής σε καφετέρια της Βουλιαγμένης, όπου είχε καταλύσει η αποστολή, να ανάβει και να καπνίζει πούρο, σαν να μην τρέχει τίποτα κι όπως λέει χαρακτηριστικά, οι γονείς πήραν τα παιδιά τους και έφυγαν, ενώ υπήρχαν και άλλοι αθλητές (πολίστες) στον χώρο που είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα. Το όνομα δεν το αναφέρει και δεν θα το πει, για να μην θεωρηθεί λέει προσωπική επίθεση πάλι, όπως η ιστορία με τον Χολέμπας.

Ακούγεται ότι είναι πολύ κοντά να κλείσει ο Μάγκατ. Όσο δεν τον ήθελα, επειδή εκτός ότι δεν τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο προπονητικά, είναι και ακραίος ως χαρακτήρας σε πειθαρχικά θέματα, τόσο μου μοιάζει ο καταλληλότερος μέρα με τη μέρα, όταν ακούω τέτοια περιστατικά. Θα πέσει πολύ ξύλο μαλακισμένα..
    Αν τον αφησουν οι καρεκλοκενταυροι και οι μανατζαραιοι να ριξει ξυλο και δεν φυγει αρον αρον.

Thanks
    20.105
    Ignore User

Όταν μένει έξω η Σουηδία από την Αλβανία και το μεγαθήριο Ολλανδία από την Ισλανδία, όπως και άλλες παραδοσιακές δυνάμεις, Δανία και Σερβία για παράδειγμα και όταν οι Τούρκοι που είναι υπολογίσιμοι κλαίνε σαν μικρά παιδιά για την πρόκριση στα τελικά του Euro, αν μη τι άλλο αρχίζεις να συνειδητοποιείς πόσο σημαντικές ήταν οι συμμετοχές της Εθνικής Ελλάδας στις κορυφαίες διοργανώσεις τα τελευταία 10 χρόνια. Και πως το κλισέ "δεν έχει σημασία αν πέσεις, αλλά αν σηκωθείς" μετράει. Ανασύνταξη, σοβαρότητα και να ξαναβρούμε αυτό το κάτι που μας οδηγούσε σε επιτυχίες, τις οποίες νομίζω υποτιμήσαμε από ένα σημείο και μετά...

33. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (14-10-15)

Σελίδα 477 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 77177277377427437447457467473474475476477478479480481487497507517527577 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές