Μου άρεσε σήμερα η Εθνική (kinda που λεν' και στο χωριό μου). Έβγαλε φρεσκάδα και ποιότητα, ειδικά στα χαφ, με εκπληκτικό Ταχτσίδη man of the match (τρομερές κάθετες το παλικάρι). Όμως η Εθνική ήταν πάντα ομάδα άμυνας. Και η αμυντική γραμμή είναι η μόνη που δεν έχει δεχτεί τόσες αλλεπάλληλες αλλαγές παικτών, οπότε δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μας γλεντάει ο κάθε πικραμένος πίσω.
Βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης σ' αυτό έχουν και τα χαφ που δεν μαρκάρουν, δεν έχουμε παίκτες να κόβουν, παρά μόνο να δημιουργούν. Αυτό πιστεύω να λυθεί με επιστροφή Μανιάτη, ενώ φυσικά κάτι Τζιόληδες πρέπει να πάνε σπίτι τους και να παίζουν τα παιδιά που αξίζουν, μαζί με τον Μπουχαλάκη. Στο τέρμα ο Καρνέζης πρέπει να φάει πάγκο κι απ' τους άλλους δύο προτιμώ τον Βελίδη, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και μετά τον Καπίνο.
Όσον αφορά τον Χολέμπα.. απ' ότι φαίνεται η ιστορία με τη φανέλα ήταν παραμύθι (δεν αποκλείω να το διέδωσε το αρχίδι ο Τζαβέλας, που υποτίθεται ήταν αυτός που τον τράβαγε να πάει στον κόσμο και να το έκανε για ευνόητους λόγους και όχι μόνο. Καλό θα ήταν όλα τα μεγάλα αθλητικά μέσα που το αναπαρήγαγαν χωρίς να το επιβεβαιώσουν, να φάνε μερικές αγωγές να στρώσουν, γιατί παραπληροφορούν επικίνδυνα τον κόσμο, σε δύσκολες εποχές.
Αγωνιστικά για να κλείσω, από τότε που έπαιζε σε μας το έλεγα, ότι πιστεύω ότι σαν χαφ-εξτρέμ ο Χοσές θα ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, καθώς τη σέντρα που έχει, λίγοι παίκτες στη θέση τη διαθέτουν. Αφού δεν κόβει το παιδί, γιατί κανένας δεν τολμάει να του αλλάξει θέση και να παίξει εκεί που αποδίδει πολύ καλύτερα;
Ολοκληρώνοντας, πιστεύω με τις επιστροφές παικτών, Μανωλά στην άμυνα, Μανιάτη στα χαφ, μια αλλαγή στο τέρμα και ένα ροτέισον με τα πολλά ταλαντούχα παιδιά που διαθέτουμε απ' τη μέση και μπροστά, ο νέος προπονητής, που απ' ότι φαίνεται θα έχει βαρύ βιογραφικό και νοοτροπία κατάλληλη, μπορεί να ζωντανέψει και πάλι την Εθνική και να επιστρέψει στις επιτυχίες.
ΥΓ. Μ' αυτόν τον Τζαννετόπουλο έπαθα deja-vu Παπάζογλου.. ίδιος μιλάμε.

Αρχική Δημοσίευση από
Paneas
Εγώ πάντως που δεν είμαι διάσημος (

) όταν μου μιλάει κάποιος στο δρόμο για κάτι άκυρο σπάζομαι, πχ μια φορά με σταμάτησε μια γιαγιά στο δρόμο που περπάταγα για τη στάση του λεωφορίου, για να με ρωτήσει πώς ζω χωρίς να φοράω ρολόι (γουάτ;) χωρίς να ξέρει λογικά ότι και το κάθε πικραμένο κινητό πλέον γράφει την ώρα πάνω... Τελοσπάντων μου έχει τύχει πολλές φορές να μου μιλήσουν άγνωστοι και μερικές φορές δεν γουστάρω. Πείτε με αντικοινωνικό, πείτε με μαλάκα. Έτσι είμαι, τι να κάνουμε. Φαντάσου λοιπόν να είσαι ο Παπασταθό, να έχεις φάει την πούτσα από τον κάθε ψαρά της Ευρώπης, λογικά θα έχει δεχθεί και ειρωνία από κάποιους (δε νομίζω να τον προσεγγίζουν όλοι καλοπροέραιτα) οπότε λογικό είναι να μην είναι μες την τρελή χαρά ρε παιδιά. Άνθρωποι είναι ρε μάγκες. Και για τον Χολέμπας που δεν χαιρέτησε την κερκίδα το ίδιο λέω. Έχει φάει ΦΑΠΑ ο άλλος και είναι με τα μούτρα κάτω και ξυνίσανε οι άλλοι που δεν πήγε μαζί τους να βγει σέλφι να έχουν να λένε; Για την φανέλα που πέταξε δεν ξέρω αν ισχύει, ο ίδιος πάντως το διέψευσε, αλλά και πάλι, εγώ τον βλέπω να είναι απ' τους λίγους που ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο, και νομίζω ότι έτσι την τιμάς την εθνική. Όχι στις δηλώσεις. Προσωπική μου άποψη έτσι; Μπορεί να είμαι λάθος.
Με τη διαφορά ότι εσύ κι εγώ δεν έχουμε καμιά σχέση με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν σε μια κατηγορία επαγγελμάτων που ναι μεν πληρώνονται από αλλού, έμμεσα όμως το αφεντικό τους είναι ο κόσμος. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, αθλητές κτλ υπάρχουν για να διασκεδάζουν και να ικανοποιούν το εκάστοτε κοινό, συνεπώς να κόψει το λαιμό του και να βρει την όρεξη να μιλάει με τους θαυμαστές και μη, ειδικά δε όταν τον πλησιάζουν καλοπροαίρετα.
Bookmarks