εγω στον Ολυμπιακο τον θελω με χιλια τον σαμαρα, με ενα λογικο συμβολαιο μεχρι εκατομμυριο και με την προυποθεση να μην ερθει σαν πριμαντονα.
Γελάτε - γελάτε...
Να δω τι θα πείτε τώρα, που έκλεισε...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
εγω στον Ολυμπιακο τον θελω με χιλια τον σαμαρα, με ενα λογικο συμβολαιο μεχρι εκατομμυριο και με την προυποθεση να μην ερθει σαν πριμαντονα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Την μαθαίνει μπάλλα απόψε τη Ρεάλ η Ατλέτικο.
Επειδή διάβασα ποστς του τύπου "τρομερή η Ρεάλ, μη μας πέσει στον όμιλο" πριν λίγες μέρες, έχω να πω πως η Ρεάλ θα πάθει ότι έπαθε πριν μια δεκαετία που είχε μαζέψει και τότε ένα σωρό κεντίστρες και χάθηκε η ισορροπία της ομάδας. Και θυμηθείτε αυτή τη κουβέντα.
Και βέβαια, μακριά όχι απ' τη Ρεάλ αλλά απ' την Ατλέτικο.
Αν κ νωρίς βλέπω την Ατλέτικο να ειναι γερά μεσα στο παιχνίδι του τίτλου όσο δύσκολο κι αν φαντάζει γιατί η Ρεάλ οπως κ να χει ειναι το φαβορί για μένα.
να δειτε που θα σκασει, δεν θα αντεξει η ατλεντικο μεχρι το τελος. Σας το ελεγα και περσι και δεν με πιστευατε.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (24-08-14)
Η γνώμη μου ότι η Ατλέτικο είναι το πρώτο φαβορί για τη φετινή Πριμέρα. Η Ρεάλ μου θυμίζει την εποχή που είχε ξαναμαζέψει ένα σωρό πριμαντόνες και θύμιζε περιοδεύοντα θίασο παρά ομάδα με συνοχή. Κι η Μπαρτσελόνα μπορεί να έκανε τη σούπερ μεταγραφή του Σουάρες, αλλά ο Μέσι δεν θα επιτρέψει σε άλλον να πάρει τη μπαγκέτα του πρώτου βιολιού κι αυτό θα κοστίσει στην εικόνα της ομάδας.
SOLID (24-08-14)
να αλλαξουμε το σημα της αμεσα και να βαλουμε το πραγματικο....
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (10-10-14), VALVERDES_7 (19-09-14), voskos_7 (18-09-14)
Χαμός σήμερα με την Ατλέτικο, καθώς ο αρχηγός της, ο Γκάμπι, παρουσιάστηκε με δική του πρωτοβουλία στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση στημένων παιχνιδιών προ 2ετίας και παραδέχτηκε πως συμμετείχε σε στημένο αγώνα όταν αγωνιζόταν στην Σαραγόσα! Έριξε το φταίξιμο στην πρώην ομάδα του βέβαια και είπε πως έκανε ότι του ζήτησε ο σύλλογος, χωρίς να έχει επιλογή, κίνηση που δεν προβλέπεται να τον απαλλάξει πάντως όπως λένε στην Ισπανία, από βαριά τιμωρία που έρχεται...
Παρόλα αύτα βασικός χτες κόντρα στην Βαλενθια. Δεν τον κάλεσε ο Κορρεαθ τηθ ΙθπανιαΘ για απολογία ? και εκει άκρες έχεις ρε Βαγγελα?![]()
Με τιμάει, που πάλι πρώτος γράφω ότι ίσως τελικά, αυτό που κάναμε στο Καραϊσκάκη, δεν ήταν και τόσο άθλος, όσο φαινότανε;
![]()
Οχι, δεν σε τιμάει γιατί δεν ισχύει. Κερδίσαμε την ομάδα που έχει ξεκωλιάσει φέτος δυο φορές τη Ρεάλ και πρόσφατα νίκησε και τη Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα έκανε μόλις προχθές τη πρώτη της ήττα απ' την εξαιρετική φέτος Βαλέντσια κι έχει βγάλει πολύ πιο φορτωμένο πρόγραμμα απ' τη πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.
Κάτσε, να δούμε και την συνέχεια...
Γιατί, η Ατλέτικο, στη συνέχεια βελτιώνεται, όταν εμείς αράζουμε, ή σκάμε...
Mε Μποτία βράχο και Αμπιντάλ πανταχού παρών δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 10-10-14 στις 16:10
VALVERDES_7 (10-10-14)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά είναι ακόμα χειρότερο: Μάριο Σουάρεθ, μετά του σκεύους του.
Αυτός ο λαμπρός νέος και αυτή η απαστράπτουσα νεαρά, προάγουν τα ήθη των νέων, αλλά και των μεγαλυτέρων και ευελπιστώ κάποια στιγμή, ότι θα βρεθούν και τίποτε πιο προχωρημένοι να καβαλιούνται φάτσα - φόρα...
Αυτό είναι το πραγματικό νόημα: Εκπαιδεύεσαι να μην μπορείς να καταλάβεις πότε προσβάλλεις και τον εαυτό σου και το κομμάτι κρέας που κουβαλάς για συμβία σου και υποτίθεται ότι συνδέεσαι και συναισθηματικά μαζί της, αλλά και η γλάστρα, μπροστά στην δημόσια προβολή, να μην έχει καμία αυτοεκτίμηση.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-07-15)
Εντάξει με τέτοιο κωλαράκι πως να αντισταθείς;![]()
BrazHlias (04-07-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-07-15)
Στην αρχη μου φανηκε οτι ειδα τον Μποτια![]()
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-07-15)
Bookmarks