voskos_7 (09-09-14)
είναι η δημοσκόπηση για το τι γουστάρει περισσότερο ο κόσμος του οσφπ.
προσωπικά αν και έχω παραδεχτεί ότι μεγάλωσα με μπάσκετ (ήταν η εποχή τότε) και το αγαπώ πολύ, το ποδόσφαιρο είναι φυσικά η μεγάλη μου αγάπη. δε χρειάζεται πολλά λόγια, αρκεί να έχει κλωτσήσει κανείς έστω μια φορά μπάλα και καταλαβαίνει τι εννοώ.
υγ: δε βάζω τρίτη επιλογή "και τα δύο", για να ψηφίσουμε αντρικά![]()
voskos_7 (09-09-14)
ποδοσφαιρο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπάσκετ.
Μεγάλωσα με μπασκετ γι αυτό. Και προσωπικά θεωρώ ότι το σασπενς που έχει σε ορισμένα ματς το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο δεν το έχει.
Αμα είχε το μπάσκετ τον ανταγωνισμό που έχει το ποδόσφαιρο θα ήταν περισσότερο αγαπητό σε περισσότερες χώρες.
Φυσικά το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ποδοσφαιρο μονο, μπασκετ μονο οταν παιζει ο Ολυμπιακος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ttg_red (13-09-14)
sirkostas (10-09-14)
Ποδοσφαιρο...Αν και ο μπασκετικος Ολυμπιακος την χρονια που κερδισε την ΤΣΣΚΑ,ηταν σαν να ειχε βγει απο ταινια..
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
ttg_red (13-09-14)
Αφού δεν έχει ιστιοπλοΐα και ιππασία, που είναι του επιπέδου και της τάξης μου και αν μου δώσεις μπάλα του μπάσκετ, θα σε ρωτήσω "Φάρσα ή κέρασμα;", θα επιλέξω με πόνο ψυχής το ποδόσφαιρο, αφού θυμάμαι τα ατελείωτα πρώτα χρόνια, που έμενα στη Θεσσαλονίκη και έτρωγα την ειρωνεία της αρκούδας από διάφορους άτιτλους για το ποδόσφαιρο, αφού ούτε ο Ιωαννίδης ακόμα, είχε πιάσει λιμάνι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει το γκολφ, το σνουκερ, το κερλινγκ και το κυνηγι του λαγου... Απο τις υπολοιπες επιλογες (λες και ειναι και πολλες) το μπασκετ. Ωραια η μπαλα αλλα μονο οταν παιζουν στο κορυφαιο επιπεδο περαν του Ολυμπιακου. Αν κατσεις να δεις κανα τοπικο ντερμπυ Ε κατηγοριας θα νυσταξεις ενω στο μπασκετ υπαρχει σασπενς ακομα και σε ματς ερασιτεχνικου πρωταθληματος που τυγχανει να κρινονται στο τελευταιο δευτερολεπτο
Μάλλον ποδόμπαλα. Αυτό έχουμε στο ντι εν έϊ μας ως οπαδοί του Ολυμπιακού. Αλλά και το μπασκετ το αγαπάμε. Εϊναι πιο κυριλέ. Εσωτερικός χώρος, τσιρλίντερς να τον τουρλώνουν, βάζω-καλάθι-παίρνω-βραβείο και ευρωκιούπια. Τρία τον αριθμό. Δεν είναι λίγο.
There is a Dude in town
Διαφωνώ σε απίστευτο βαθμό. Στη Λαμία έκατσα κάμποσες φορές να δω απ' το τοπικό κανάλι αγώνες μικρότερων κατηγοριών. Ε, λοιπόν, μεγαλύτερο σασπένς έχει να πλύνεις τις κάλτσες σου και να τις απλώσεις μετά στο σύρμα και να τις κοιτάζεις μέχρι να στεγνώσουν.
Ενώ στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου διεξάγονται φοβερά παιχνίδια. Εχω παραστεί σε παιχνίδια που ήταν κυριολεκτικά αίμα και άμμος. Γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο μέσα στις λάσπες, να σε κρατάει στη τσίτα μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
red.empire7 (12-09-14)
Από την στιγμή που υπάρχει κοινό το οποίο παρακολουθεί κέρλινγκ, πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να ισοπεδώνουμε κανένα άθλημα σε σχέση με κάποιο άλλο.
Όλα καλά είναι, αλλά όχι για όλους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
red.empire7 (12-09-14)
Θεωρώ την δημοσκόπηση γελοία
Κανένα από τα δύο αθλήματα δεν είναι το αγαπημένο μου ομαδικό
Θα επιλέξω από τα δύο το μπάσκετ γιατί έχει στρατηγική και μυαλό σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Επίσης, μου φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον να παρακολουθώ μπάσκετ με ομάδες που δεν παίζουν στο υψηλό επίπεδο πάρα στο ποδόσφαιρο
Ενταξει το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο.
Για μενα το μπασκετ που μου αρεσει, θα κατσω να το δω οποιος και αν παιζει και το βρισκω ενδιαφερον. Για το ποδοσφαιρο θα πρεπει να ειναι μεγαλο το ματς η γενικα καλο το παιχνιδι για να κατσω να το δω μεχρι το τελος. Αν δεν εχει φασεις το βαριεμαι ευκολα.
chainsaw (11-03-21), kouzoulo (13-09-14), vasilis-thrylos7 (12-09-14)
Ένας συμφορουμίτης μας είχε μία ιδέα, μια απορία, κάτι τέλος πάντων που του τριβέλιζε το μυαλό και είπε να ανοίξει μια δημοσκόπηση. Εκφράσεις τύπου "γελοία" αντανακλούν πέρα από τη δημοσκόπηση και στον ίδιο τον συμφορουμίτη μας. Δεν είναι πρέπουσες λοιπόν. Άμα δε σας ενδιαφέρει η παρούσα, μπορείτε απλά να απέχετε. Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σας. Από τη στιγμή που συμμετέχετε παρακαλώ πολύ να προσέχετε λίγο περισσότερο τα σχόλια σας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
AIIZ (13-09-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-09-14), Rena (13-09-14), sirkostas (13-09-14)
Ερασιτεχνικό μπάσκετ εννοείς
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks