ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
Εχουν αλλαξει τους κανονισμους σε αυτο το μουντιαλ... Ελεος και αισχος...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
Μιλαμε τοσο αστεια αμυνα δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξειβστα χρονικα κανενος τουρνουα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πόσο δίνει το 7-1 για να δω...![]()
Ποσα λεφτα κανει ειπαμε αυτος ο νταβιντ λουιζ;;; Γελαει ο πλανητης, απο καμιναδα σε καμιναδα το παει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
dimace (12-07-14)
Nikolaos_Kokkinos (12-07-14), voskos_7 (13-07-14)
Ψήνεται 2ο ρεζιλίκι για τη Μπραζίλ...
"Στα στημένα είναι καλή η Βραζιλία, το έχει δείξει σ' αυτό το τουρνουά" λέει ο σπίκερ! Το στήσιμο στα 4 εννοεί;![]()
kwtsios (13-07-14)
Σκολάρι δεν ήθελες τον μπάρμπα-Ροναλντίνιο με τη μπυροκοιλιά που πήρε μόνος του το Κόπα Λιμπερταδόρες, μου ήθελες τα γατάκια με τα φρου-φρου κι αρώματα. Πάρε τα 3 μου τώρα...
νικάς μανικας λιας καραμαλικας
sent from my cave with smoke signals
Το μέγα ερώτημα αυτού του αγώνα.
Αυτό το Κλάσει της Ολλανδίας, με ήτα γράφεται για με έψιλον γιώτα;
Καλώς τα παιδιά... 3-0...
There is a Dude in town
Για να βγει ο αλεφαντος λιγο στο τηλεφωνο να δω κατι.![]()
Γατάκια με όλη τη σημασία της λέξης. Γατάκια που κοστολογούνται 40 και 50εκ δεν μπορούν όχι να σκοράρουν, ούτε καν να φτιάξουν μια φάση! Και φοράνε τη φανέλα της Σελεσάο. Ειλικρινά δεν ξέρεις αν είναι πλάκα ή λυπηρή πραγματικότητα αυτό που ανέφερα πριν, ότι και μόνο τον Ροναλντίνιο με την μπυροκοιλιά να είχαν μπροστά, θα ήταν τουλάχιστον 2 σκάλες πάνω απ' αυτό το χάλι. 1-10 γκολ στα τελευταία 2 παιχνίδια η Εθνική Βραζιλίας. Ποιος να το έλεγε...
8PYLOS (13-07-14)
Παίζει και το σενάριο να δουλεύαμε την Παρί, που βολέυτηκε με τον Τιάγκο Σίλβα και τον Μάξουελ, ενώ εμείς πήραμε τον "καλό" - μην το αποκλείεις...
Το κίτρινο τσίρκο, έκανε το χρέος του για άλλη μία φορά και μας διασκέδασε δεόντως, ενώ ο διαιτητής με λάθη εκατέρωθεν απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι το επίπεδο του έλληνα συναδέλφου του, δεν είναι και τόσο τραγικό όσο νομίζουμε, απλά έχει την ατυχία να κατάγεται από εδώ και να έχει μπλέξει με εμάς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (13-07-14)
Είμαι περίεργος να δω ποιούς παίκτες εκτός Νέιμαρ θα συμπεριλάβει στην Εθνική Βραζιλίας ο επόμενος προπονητής της... Μιλάμε πως το 80% αυτών που είδαμε σγνοούν τα ΒΑΣΙΚΑ του ποδοσφαίρου. (10 φορές στα τελευταία 2 παιχνίδία είδα κεντρικό αμυντικό να κάνει τον οργανωτή, 5 τον στράικερ να μπερδεύεται στα πόδια των αμυντικών και άλλα πολλά και γραφικά...)
*τουλάχιστον, για τα επόμενα 10 χρόνια, στον Ολυμπιακό, θα γλυτώσουμε απ΄τον καρκίνο «Πρόεδρε φέρε τον τάδε Βραζιλιάνο μάγο να πέσουν τα τσιμέντα και να γκαβλώσουμε».
voskos_7 (13-07-14)
Μήπως ο προπονητής αγνοεί τα βασικά του ποδοσφαίρου και όχι οι παίχτες ;
Λέω εγώ τώρα.
Μάλλον και οι δύο.
Αυτά που έκανε ο κύριος 50 εκ., αυτά που ΔΕΝ έκανε ο Φρεντ, τις ΑΗΔΙΕΣ του Χουλκ κλπ... δεν νομίζω πως κανένας προπονητής τους είπε να τα κάνουν. Ο Σκολάρι φταίει, γιατί γέμισε την ομάδα με άσχετους, από παίκτες από μη ανταγωνιστικά πρωταθλήματα (που πας ρε από Ζενίτ και από Ουκρανία στο ΠΚ;) και άλλα πολλά. Συν το έγκλημα, ΟΛΗ η ομάδα να κρέμεται από τα παπάρια του Νέυμαρ...
voskos_7 (13-07-14)
Εγώ, την Βραζιλία, έπαψα να την πιστεύω από το 06, σαν "ακαδημία"...
Αργεντινή και πλέον καλά - καλά, ούτε εκεί: Ουρουγουάη - Κολομβία - Χιλή. Απείρως προσαρμοστικότερα μυαλά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-07-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (13-07-14)
Bookmarks