Η Βραζιλία ενώ δεν πείθει κανέναν, θα τερματίσει και πρώτη πλέον και θ' αφήσει Μεξικό και Κροατία να σφαχτούν την τελευταία αγωνιστική.
Η Βραζιλία ενώ δεν πείθει κανέναν, θα τερματίσει και πρώτη πλέον και θ' αφήσει Μεξικό και Κροατία να σφαχτούν την τελευταία αγωνιστική.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
Άσε Γιάννη, πόρωση. Μια φορά στα 4 χρόνια βέβαια αλλά πόρωση. Και πιο πολύ φυσικά για τα πιτσιρίκια. Ειδικά ο μικρός κάθε μεσημέρι που γυρνάω σπίτι τρέχει να μου ζητήσει αυτοκόλλητα. Έχει μάθει και τα νούμερα και βρίσκει και τα κολλάει στις θέσεις τους. Και όταν βρει κάναν κωδικό μου τον φέρνει για να ανοίξουμε τα ιντερνετικά πακέτα. Μεγάλη φάση μιλάμε.
Μπα, όχι. Αυτά δεν τα έχω κρατήσει. Είχα πολύ υλικό μικρός, άλμπουμς, κόμικς (Μπλεκ, Τανκ, Πόλεμος, Δράση), άλλα κόμικς, πιο "μεγαλίστικα" (Αστερίξ, Λούκυ, Ιντεφίξ κλπ) αλλά πλέον δεν έχω παρά ελάχιστα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (17-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
Που να επαιζε και ο Πουλιδο.
differance (17-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (18-06-14)
Εμένα δεν μου φάνηκε τόσο κακή η Βραζιλία. Από τα 4 μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, μόνο η Γερμανία έχει παρουσιάσει καλύτερα πράγματα απ' τους βραζιλιάνους. Απόψε παίζαν με τον κακό τους δαίμονα που ευτύχησε κιόλας να έχει τον Οτσόα σε God Mode.
Σίγουρα έχει δείξει πολύ περισσότερα πράγματα απ' τους αργεντίνους που ούτε ξέρουν τι σύστημα παίζουν κι απ' τους ισπανούς που διασύρθηκαν.
voskos_7 (17-06-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οι Ντιέγκο Κόστα/Τόρρες/Αγουέρο/Ιγκουαΐν θεωρείς ότι παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο απ' τον Φρεντ?
παντως για 0-0 ηταν αρκετα καλο ματσακι.Και γαμω τα μουντιαλ ειναι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Διαχρονικά, στην καριέρα τους, σίγουρα.
Στην συγκεκριμένη διοργάνωση, η Ισπανία και η Αργεντινή, θεωρείς ότι παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο από την Βραζιλία;
Φυσικά και το ερώτημα δεν έχει σκοπό να καταλήξει σε συμπέρασμα τύπου κότας - αυγού, αλλά σίγουρα ο Φρεντ, σε απόδοση υστερεί των υπολοίπων. Ώρες - ώρες, δείχνει εμφανή αδυναμία να ακολουθήσει τις σκέψεις και τις κινήσεις των υπολοίπων.
Eμένα μια χαρά μου φαίνεται ο Φρεντ, δεν τον έχουν πάει οι φάσεις αλλά σίγουρα έχει δείξει πιο δραστήριος κι απ' τους 4 προαναφερθέντες των οποίων δεν εξετάζω τη συνολική καριέρα αλλά τι έδειξαν στο παρόν Μουντιάλ.
Η ερώτηση στη δεύτερη παράγραφο τι νόημα έχει? Δεν γράφω παραπάνω τι γνώμη έχω σχηματίσει?
είχαν παίξει όλοι οι γνωστοί μου όβερ το βραζιλία-μεξικό, φαντάζομαι πόσοι ακόμα θα κουβαδιάστηκαν![]()
Bookmarks