Ο Μήτρογλου είναι καθολικής αποδοχής στην Ελλάδα πολύ πριν το προχθεσινό ματς. Εχω δει κολακευτικά σχόλια γι' αυτόν ακόμα και στην Ωρα. Δε βλέπω τίποτα περίεργο που τον αποθεώνει κι ο Νικολογιάννης, άλλωστε ξέρει ότι σύντομα δεν θα είναι αντίπαλος της ομάδας του.
Εγω απο την πλευρα μου που γενικα τα τελευταια χρονια ασχολουμαι πολυ με το μεταγραφικο
κομματι στην Ευρωπη,μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι Ελληνας παιχτης ακομα και με την
ποιοτητα του Μητρογλου,δυσκολα μπορει να πουληθει με πανω απο 10εκ. Αυτη πρεπει να
ειναι και η νεα ρητρα του απο την ΠΑΕ.
Ενας συνδυασμος μανατζερ-παε-εθνικοτητας κανει τους Ελληνες παιχτες "μη-αρεστους"
στα περισσοτερα πρωταθληματα της Ευρωπης.
Δεν θα σταθω στις περιπτωσεις Παπασταθοπουλου-Κ.Παπαδοπουλου και Σαμαρα καθως και
οι 3 "φτιαξανε" μονοι τους τις καριερες τους με σημαντικες θυσιες απο την πλευρα τους
και δουλεψανε ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για μεγαλο χρονικο διαστημα για να καθιερωθουνε.
Ο Μητρογλου μπορει να εχει το momentum φετος αλλα με το που υπογραψει σε εναν συλλογο
αντιστοιχο του μεγεθους του,θα καταλαβει οτι χρειαζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δουλεια για να καθιερωθει.
sirkostas (19-11-13)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
<<Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκριση της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της ρεβάνς με τους Ρουμάνους. Ομάδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει. Όλα δείχνουν λοιπόν ή για να ακριβολογούμε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος θα ακολουθήσει την πεπατημένη.
Μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα θα είναι η χρησιμοποίηση του Γιώργου Καραγκούνη στη θέση του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής -εκτός απροόπτου- θα επιλέξει τον αρχηγό της Εθνικής λόγω της εμπειρίας του σε τέτοιου είδους αγώνες και έτσι ο Ανδρέας Σάμαρης θα μείνει στον πάγκο. >>
έλα νιμού στον τόπο σου....έλα νιμού στον τόπο σου.....έλα νιμού στον τόπο σου......![]()
εξυπνη κινηση, με τον καραγκουνη μεσα, δεν θα εχουμε πανω απο 10 λεπτα καθαρο χρονο παιχνιδιου και ετσι θα μειωθουν οι πιθανοτητες των ρουμανων να σκοραρουν.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Λογική κίνηση και αναμενόμενη. Όπως έχω ξαναγράψει ο Σάμαρης είναι πολύ νέος στην εθνική για να πάρει θέση βασικού. Έχει μέλλον μπροστά του. Και φυσικά και παρόν γιατί δε νομίζω ο Καραγκούνης να βγάλει το 90λεπτο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο 57χρονος προπονητής προσκλήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα.
Η απάντηση του Πιτσούρκα ωστόσο ήταν αφοπλιστική αφού προανήγγειλε τον εγκλεισμό του σε μοναστήρι για τουλάχιστον τρεις μήνες σε περίπτωση που οι "Tricolorii" αποκλειστούν.
Θα έρθω στην εκπομπή μόνο αν προκριθούμε στο Μουντιάλ. Αν δεν τα καταφέρουμε κόντρα στην Ελλάδα, ξεχάστε με για τρεις μήνες. Θα πάω σε μοναστήρι".
Ο Βίκτορ Πιτσούρκα πάντως με δηλώσεις που έκανε μετά το πρώτο ματς παραδέχεται πως οι ελπίδες πρόκρισης για την εθνική ομάδα της χώρας του είναι ελάχιστες.
"Η Ελλάδα ήταν καλύτερη και νίκησε. Ακολουθεί η ρεβάνς στο Βουκουρέστι. Σίγουρα οι ελπίδες πρόκρισης είναι λίγες όμως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε".
Mονο και μονο γι αυτο θελω θεαματικη νικη.![]()
Παιδιά, οι Ρουμάνοι ήταν πολύ αργοί στο 1ο ματς.. Μέχρι και ο Τζιόλης φαινόταν θετική παρουσία!
Απέναντι σε ένα τέτοιο κέντρο και με την υποχρέωση να σκοράρουν πρώτοι αύριο κόντρα στην Εθνική μας, είναι χρυσή ευκαιρία! Πρέπει να παίξουμε σφιχτά πίσω και να σκοράρουμε πρώτοι. Είτε με αντεπιθέσεις, είτε με κανένα φάουλ που θα πάρει ο βουτηχτής Καραγκούνης.
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Eίμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάμε αύριο να πάρουμε τη νίκη μέσα στο - πανέμορφο ομολογουμένως - υπερσύγχρονο στάδιο τους. To να κάτσουμε πίσω και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το σκορ του 1ου αγώνα θα είναι καταστροφή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Καλη κινηση η χρησιμοποιηση του Καραγκουνη θα κερδισουμε μπαλες και χρονο
με την παρουσια του.
Η μη-χρηση των Μανωλα και Σαμαρη ειναι τουλαχιστον αστεια με το momentum των δυο παιχτων.
Με ολο τον σεβασμο,23 ετων δεν ειναι σε κανενα κρατος "μικρος" για να παιξει σε αυτη την Εθνικη ο
Σαμαρης. Ο Μαξιμ που μπηκε στο 85` προχτες,ειναι 20 και βασικος στην Στουτγαρδη.
Εαν εχεις ταλεντο και διαρκεια ανταμειβεσαι. Ο Σαμαρης σημερα βασει στατιστικων ειναι ο 4ος καλυτερος
πασερ στην Σουπερλιγκ.
Δεν είπα πολύ μικρός, είπα νέος στην Εθνική. Και 30 χρονών να ήταν, θα ήταν νέος.
SOLID (18-11-13)
differance (18-11-13)
Για να γ@μήσω εντελώς την κουβέντα:
Ευτυχώς που μπήκαν τόσοι πολλοί παίκτες του Θρύλου στην Εθνική κι αρχίσαμε επιτέλους να παίζουμε επιθετικά!!!
Ο Σάντος πρέπει να είχε ταχυπαλμίες προχθές. 3 γκολ ομάδα δική του δεν πρέπει να έχει ξαναβάλει ποτέ των ποτών...
Καλά και στα 0-1 και 1-0, τόσοι δικοί μας έπαιζαν. Νομίζω οτι εκτός απ' το φορμάρισμα του Μήτρογλου που 2 φάσεις τις τελείωσε για πλάκα, ήταν και η σημασία του παιχνιδιού που "έφτιαξε" τους παίκτες. Εδώ ο Κατσουράνης έτρεχε και πίεζε σε όλο τον αγώνα, ποιός ο Κατσουράνης που περπατάει περισσότερο απ' όσο περπατάνε όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί παγκοσμίως.
Καραγκούνης ή Κονέ πρέπει να είναι στη θέση του Κατσουράνη. Οχι Σάμαρης, ήμαρτον. Με 3 παίχτες στον άξονα που μόνο τρέχουν και μαρκάρουν όλο το βάρος για ανάπτυξη θα πέσει στον Σαμαρά και στους δύο ακραίους μπακ. Πάση θυσία πρέπει να παίξει ένας τουλάχιστον χαφ που θα μπορεί να επιτεθεί και να περάσει μερικές πάσες στην επίθεση. Ας μείνει στον πάγκο ο Σάμαρης και να παίξει ως αλλαγή στη θέση όποιου από τους Μανιάτη/Τζιώλη κουραστεί ή υστερήσει.
Οσο για Μανωλά που γράφει ο Σόλιντ από πάνω, όλοι ξέρετε πως τον γουστάρω πολύ. Αλλά φαίνεται πως το δίδυμο Παπασταθόπουλου-Σιόβα βρίσκει καλή χημεία, οπότε ας μείνει για εναλλακτική λύση στον πάγκο. Στο κάτω κάτω, καλύτερα να περισσεύουν οι καλοί παρα να περισσεύουν τα μπάζα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sirkostas : 19-11-13 στις 20:36
kwtsios (19-11-13)
Κάπου με μπέρδεψες... Κατσουράνης στη θέση του Κατσουράνη?? Μα είναι τιμωρημένος! Θα τον μεταμφιέσει ο Σάντος??
Εγώ θα έλεγα Καραγκούνη αντί του Κατσουράνη, για να έχουμε και κάποιον που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα (μέχρι να τον ακουμπήσει έστω και το σορτσάκι ενός αντιπάλου και να βουτήξει).
Και θα προτιμούσα Σάμαρη αντί Τζιώλη. ΟΚ ο Τζιώλης ήταν ανεκτός στο Α' παιχνίδι, επειδή οι Ρουμάνοι ήταν slow-motion. Σίγουρα όμως θα είδαν αυτήν την αδυναμία και σίγουρα ξέρουν (από τον Λάζαρ) ότι ο Τζιώλης είναι πιο αργός κι απ' την καθυστέρηση κι εκεί θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν.
Καλά επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα απόψε.
Βλέπω πολύ δύσκολο βράδυ αλλά πιστεύω να περάσουμε.![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Θα ανοίξουμε πρώτοι το σκορ και μετά μούγκα. Οπως τα ζέλια στο γκολ του Ντερμπισίρη που στέκονταν 60 χιλιάδες αποσβολωμένα ζώα. Ετσι απόψε και οι γύφτοι.
There is a Dude in town
εγω θα εβαζα γκεκα αντι μητρογλου για να τους μπερδεψω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (19-11-13)
Bookmarks