Με εχει πιασει μεγαλη ανυπομονησια να δω την ανανεωμενη ομαδα μας να αρχιζει να παιζει ρε παιδια! δε βλεπω την ωρα. Εχω κ τεραστια περιεργεια για τους καινουργιους!.
Ιιιιιιιιιιι ρε Κομπότη τι πάνε να κάνουν αυτοί;;; Τρέχα γρήγορα θα γίνει ζημιά!!
Με εχει πιασει μεγαλη ανυπομονησια να δω την ανανεωμενη ομαδα μας να αρχιζει να παιζει ρε παιδια! δε βλεπω την ωρα. Εχω κ τεραστια περιεργεια για τους καινουργιους!.
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Στο μεταξύ η Κηφισιά δεν έχει έδρα, ο βάζελος γύρισε στην Λαγοφλώρο για Ελλάδα και στο ΟΑΚΑ θα παίζει τα ευρωπαϊκά. Και δεν συμφωνεί στη χρήση κανενός από τα 2. Στη Λαμία που υπήρξε σκέψη, το γήπεδο πλέον είναι βοσκοτόπι απ' ότι λένε. Και κανέναν δεν φαίνεται να απασχολεί το ότι μια ομάδα SL πήρε άδεια, χωρίς να έχει δηλωμένη έδρα.
Nikolaos_Kokkinos (04-09-25), Paneas (04-09-25)
Πιστευω θα κανει την καλη ο Δημαρχος σου ρε κ θα δωσει το πανθεσσαλικο ως γνωστος ενωτικος, φιλανθρωπος και φιλαθλος που ειναι.
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Καλά ο Μπέος αν ήταν να τσεπώσει χρήμα, άνετα το έδινε. Αλλά κυρίως για Αθήνα ψάχνουν, λένε για Νέα Σμύρνη. Τραγικά πράγματα πάντως, να αρχίζει το πρωτάθλημα και μία ομάδα να μην έχει έδρα. Ούτε εμείς στις γειτονιές που κάναμε πρωταθληματάκια δεν είχαμε τέτοια ανοργανωσιά ρε μαλάκα μου.
Nikolaos_Kokkinos (04-09-25), Paneas (04-09-25)
Τριμπουρδελο όπως πάντα. Τώρα που είπες νέα Σμύρνη θυμήθηκα που είχαν μπει μέσα οι πανιώνιοι και είχαν σκάψει το γήπεδο τους για να μην παίξει η Κούλα (που έπαιξε τελικά στο Καραϊσκάκη).
Nikolaos_Kokkinos (04-09-25)
Το γήπεδο δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα, κάποιο θα βρεθεί. Το θέμα είναι πώς θα μπουν var, goal line και semi auto offside για να πάρει άδεια.
Nikolaos_Kokkinos (04-09-25)
ΣΥΜΦΩΝΩ 100% αλλά ας ξεκινήσουμε από το γήπεδο τουλάχιστον.
Και κάτι άλλο που θα πρέπει να αλλάξει άμεσα αν θέλουμε να ανέβουμε σαν πρωτάθλημα είναι να γίνει κάτι σαν το δηλωμένο Ρόστερ σαν την Ευρώπη. Με μέγιστο αριθμό 17 ξένων και μέγιστο 8 Ελλήνων που δεν θα είναι από την Ακαδημία
Ποιος ξερει τωρα σε τι χωραφι θα μας αναγκασουν να βαλουμε τα καθαροαιμα αλογα εκατομμυριων που εχουμε αγορασει φετος να παιξουν. Δηλαδη να τρεχει ο ποντενσε τωρα και να σκονταφτει σε λακουβες , να πεσει και μεσα σε καμμια να τον ψαχνουμε με φακο ενω η μπαλα.να συνεχισει να τσουλαει μονη της.
panahs7 (04-09-25)
Το γηπεδάκι της Καισαριανής που παίζανε πέρισυ τι απέγινε;
Όμορφο γηπεδάκι ήταν και ο αγωνιστικός χώρος απο οτι θυμάμαι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.
Κανονικά, οι ίδιες βασικές προδιαγραφές πρέπει να ισχύουν και από την β εθνική, αν σέβεσαι όσους συμμετέχουν και τους μαλάκες που πάνε στα γήπεδα.
Από πρόπερσι, έχει πρόβλημα μέχρι και ο Δήμαρχος Καισαριανής που τους το έδωσε. Από πέρυσι παίζουν στο Ζηρίνειο το οποίο μόνο για στίβο είναι από όποια άποψη και να το δεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το γήπεδο της Καισαριανής είναι στολιδακι. όχι τυχαίο, Κομμουνιστή δήμαρχο έχουν.
hang your demons
Βέβαια, δεν έχω αφήσει απαρατήρητο ότι τα κόκκινα καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από μπλε...
Bookmarks