chainsaw (02-05-25)
Αφηνω αυτο εδω γιατι εισπρατω μια σχετικη χαλαρωση, το πρωταθλημα δεν τελείωσε ακομα. Πρεπει να φανουμε ανταξιοι των προσδοκιών για να μην βρεθούμε προ-εκπληξεων στους τελευταιους αγωνες. Ο Ολυμπιακος παιζει παντου και παντα για το Ονομα του κ την Ιστορια του και οχι για να καθορισει τι και ποιος θα παιξει που του χρονου. Το ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ.
Εαν πστευουν τα μπαοκια , οτι θα τους αφησουμε ετσι αντουφεκιστους να περασουνε στο Μωρηά (δηλαδη στη δευτερη θεση) ε τοτε they are in for a rude awakening.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (02-05-25)
Δε γινεται να χασουμε απο τον μπαοκ μεθαυριο που στην ουσια θα κανουμε και την φιεστα κατακτησης τιτλου. Απλα δε γινεται.
2- 1 με γκολ βελντε ξανά
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Νικήσουμε χάσουμε ζμπούτσαμας. Καλό θα ήταν να νικήσουμε στη λαγοφόρο τελευταία αγωνιστική όμως και να τους κόψουμε τα προκριματικά τσουλου.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τρία, τέσσερα τεμάχια, για να γίνει τέλεια η γιορτή της στέψης του αιώνιου πρωταθλητή.
Σουβλάκια ή καλαμάκια?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
drizzt (04-05-25)
giovanni#10 (04-05-25)
Δε μου λετε ρε μαγκες, ο Παλμα δλδ τοσο για τον πεοντα ειναι που πρεπει παλι να βλεπουμε Βελντε? Τοσο σκατα ειναι στις προπονησεος δλδ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Lol, Καλο ντεμπουτο εκανε αυτος, αν δεν ειναι δοσμαν αυτο τοτε μιλαμε για τεραστιο μαλακα
Τόσο έξω που παίζει ετούτος βλέπω να διορθώνει το λάθος του σκοράροντας από κόρνερ![]()
Δεν ειναι οτι δεν το περιμεναμε, αλλα οχι κ ετσι, γελαει το συμπαν
Κακό για το παιδί αυτό πολύ κακό να σου συμβεί στην πρώτη του εμφάνιση , ελπίζω να το ρεφάρει το λάθος στη συνέχεια του ματς!!
Αναμενω πολυ ασχημη βραδυα θα βρεθουμε προ εκπληξεων, βγαλετε αυτο τον κλοουν απο το τερμα τωρα ομως . Οχι.μετα, τωρα.
Μην τρελαίνεστε, διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το ματς.
Ρε ο αναγνωστόπουλος ήταν καθ εγώ χάρηκα ότι θα γλυτώναμε την μετάφραση του Τζολάκη
Α καλα..οκ το πιασαμε το υπονοουμενο με το κοντρολ που εκανε ο ροντινει.
Bookmarks