ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-05-25), pirateeeeeee (04-05-25)
Για πρώτη φορά στον Περσικό κόλπο και η ομαδάρα μας θα διεκδικήσει αυτό που στερήθηκε τα προηγούμενα χρόνια (και περισσότερο από δικές μας μαλακίες): την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης
Yas Island’s state-of-the-art Etihad Arena Abu Dhabi 23-25 May 2025
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-05-25), pirateeeeeee (04-05-25)
Αν δεν κάνουμε αυτό που κάνουμε συνήθως, δηλαδή να προηγούμαστε 10-15 πόντους και να πηγαινει στο ποντο, θα το κατακτήσουμε πανηγυρικά.
Εν τω μεταξύ ο ημιτελικός μας θα είναι 17:00 (18:00 τοπική).
τρομερό γήπεδο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (04-05-25), Gtakis (04-05-25), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-05-25), Paneas (04-05-25)
Πέρασε η Μονακό και θα βρούμε τον Μπιλ απέναντι μας. Μαλακία.
![]()
+ βάζελος ευρωπαϊκό 1996, 2011, 2024
Τι μας κρύβουν;;
chainsaw (11-05-25), differance (10-05-25), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-05-25), SOAD37 (11-05-25)
Αυτά είναι ωραία για τους λάτρεις των αριθμών και των στατιστικών![]()
Από την άλλη υπάρχει και το στατιστικό που λέει ότι ο 1ος στον όμιλο δεν κατακτά την κούπα
Εμείς πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα σε 2 παιχνίδια και ό,τι θέλει ας προκύψει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πάντως είναι ακραίο όπως έχει κάτσει αυτές τις 2 φορές, να προσθέτεις τη διαφορά του τελικού σκορ με τη χρονιά που το πήραμε και να βγαίνει ακριβώς η επόμενη. Και πάντα μετά από κατάκτηση του βάζελου την προηγούμενη χρονιά. Αν γίνει και 3η φορά φέτος, τότε σίγουρα ζούμε στο μάτριξ.
ΥΓ. Επίσης από το τελικό σκορ θα ξέρουμε και πότε θα πάρουμε το 5ο.![]()
Είναι φοβερό πάντως ότι οι ζελές είναι σίγουροι ότι θα πάνε τελικό και απλά περιμένουν αν θα πάμε κι εμείς. Από την άλλη τους καταλαβαίνω δεν ξέρω πως το καταφέρνουν, αν κάτσετε και το αναλογιστείτε είναι τρελό ότι έφτασαν f4 χωρίς τον Λεφλοπ. Αν ισχύει ότι θα παίξει στα δύο ματς τί να πω τους δίνω ένα δίκιο για την αισιοδοξία τους.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (10-05-25)
Bookmarks