chainsaw (Σήμερα)
Θα σου το πω πιο σχηματικά και συνοπτικά, γιατί είμαι σε μία φάση (γενικότερη, που δεν έχει καμία δουλειά με εσάς εδώ, σε καμία περίπτωση) να μην αντέχω να εξηγώ τόσο διεξοδικά: Και οι δύο, με διαφορετική αφετηρία, έχουμε πολύ καλύτερες ομάδες από αυτές που μας αξίζουν, βάσει της συμπεριφοράς μας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (Σήμερα)
οταν μαζευεις οικοδομους για γκαρντ , ειχαμε πιο δυσκολο τριποντο κ απο την αλμπα , οταν πας να αφησεις το μιλουτινοφ κ να κρατησεις τον φαλ που ειναι παλαιμαχος πλεον , οταν επιμενεις να παιζεις με παιχτες που δεν τραβανε κ να μην κανεις αλλαγες . επισης ποιο το νοημα να μην τρεχεις ή να βγαζεις αιφνιδιασμους κ να πηγαινεις σε τσου τσουκου με παιχτες που δεν εχουν το ενας με ενα . δυστυχως ο μπαρτζωκας εχει ξεπεραστει , κακη επιλογη ακριβου ροστερ και παλιακο κοουτσαρισμα
Τελικά ο Έβανς θα μπορούσε να παίξει; Ο άλλος ήταν 5 μήνες εκτός αγώνων και απέδωσε κατευθείαν πιο πολύ από κάτι σαπάκια στη θέση του.
Paneas (Σήμερα)
Χάθηκαν τα αυγά και τα πασχάλια, δεν αξίζει καν σχολιασμού το χτεσινό παιχνίδι, λέω απλά να ξεχάσω πως συνέβη, όλα ήταν τραγικά εκτός από τον πουτσαρά το Φουρνιέ. Πρέπει να τελειώσουμε αξιοπρεπώς τη χρονιά και να δούμε μετά πως θα πορευτούμε.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Oι βοθρατζηδες μόνο με τον Ολυμπιακό ασχολούνται από χθες χαχχα. Κατά τ'αλλα θέλουν και το 8ο και το 9ο
Εγώ θα σημειώσω ότι το συγκεκριμένο τμήμα είχε πρόβλημα νοοτροπίας και από την εποχή του Κόκκαλη, γιατί μόνο εμείς θα χάναμε από την Μπανταλόνα σε τελικό και δεν θα κουνιόταν φύλλο και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση να γίνει ουσιαστική αυτοκριτική, καθώς (όπως κάθε ομάδα που δεν νιώθει την πίεση του πρωταθλητισμού) είτε έχει κόσμο που είτε είναι κομπλέ με όλους στο τμήμα, ή με τα φορτώνει όλα στον προπονητή και φυσικά δεν υπάρχει σημείο συνεννόησης και επαφής, για να προκύψει κάτι ουσιαστικά υγιές που να κερδίζει αυτό που αξίζει στο τέλος.
Αν ξεκινήσουμε μόνο από τους τρόπους που χάνουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και τις δικαιολογίες που εφευρίσκουμε τις περισσότερες φορές για αυτό, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί στην Ευρώπη, ή κάτι θα πάει λάθος στην τελευταία επίθεση, ή μη άμυνα, ή δεν θα εμφανιστούμε καν στον ημιτελικό...
Τέτοιο mind-set σε ομάδα, έχω δει μόνο στην παλιά Μπασκόνια της δεκαετίας των '00s.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimitris67 (Σήμερα)
Παλιακό κοουτσάρισμα.!!
Δεν είχα σκεφτεί να το γράψω έτσι, όλη τη χρονιά, που βλέπω αυτή τη δυσκοιλιότητα και τις τρεις προηγούμενες που καταλήξαμε με άδεια χέρια, αλλά μου ΑΡΕΣΕΙ και θα το δανειστώ.
Το μπάσκετ είναι παιχνίδι και όχι Ιερά Εξέταση. Ο Μπαρτζώκας θέλει όλοι να κάνουν αυτά που αυτός έχει στο μυαλό του, αλλά ξεχνά πως και οι παίκτεςέχουν μυαλό. Ο Φουρνιέ, σούπερ σταρ, διασώθηκε και διέπρεψε χθες, γιατί έκανε αυτά που είχε στο δικό του μυαλό και όχι αυτά που του είχε πει ο κόουτς, που σίγουρα έχει εμμονές, τις οποίες βαφτίζει με πιασιάρικα ονόματα όπως τακτική, σύστημα, μοίρασμα χρόνου στο παρκέ, κλπ.
Άν τέτοια πράγματα πραγματικά ίσχυαν στο μπάσκετ, δεν θα υπήρχε ΝΒΑ και το μεγαλύτερο μπασκετικό θέαμα θα ήταν η Λιμόζ του Μάλκοβιτς με τον Σιγάλα να είναι ο GOAT του παιχνιδιού. ( Γιώργο, χωρίς παρεξήγηση, γιατί ήσουν και ψυχάρα και αμυντικάρα)
Δεν έγινε χθες καμία καταστροφή!
Μαθημένοι είμαστε στην αποτυχία ( όχι πως είναι καλό αυτό) Το να συγκρινόμαστε δε με τον Λαγό στο μπάσκετ είναι μαλακία ίδια όπως να συγκρίνονται αυτοί με εμάς στο ποδόσφαιρο και ο νοών νοείτω.
Ξεκινώντας λοιπόν την επόμενη χρονιά, να κοιτάξουμε να ανακαλύψουμε το μπάσκετ, άκα αθλητικότητα, ταχύτητα, θέαμα και σίγουρα υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελαν τα φυντάνια μας που ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν ήδη από χθες.
Restart στην ομαδα και παμε παρακατω.
Ξεκαθαρισμα ποιοι μας κανουν και ποιοι οχι, νομιζω οτι ο κοουτς Β εχει πιασει ταβανι. Τον ευχαριστουμε για τη προσφορα του.
Και εν τελει αν δε μας κανει ο ντορσευ η οποιοσδηποτε αλλος παμε παρακατω.
Respect στον παικταρα Fournier
chainsaw (Σήμερα)
Σάσα, Φουρνιε, Ντορσευ, Λαρυ, Παπ, Ράιτ, Έβανς και Γκος σε ξεκάθαρο ρόλο δεύτερου. Για μένα αυτοί είναι οι μόνοι αμετακίνητοι. Για λόγους διαβατηρίου, αγωνιστικούς κλπ
Και φέρνεις ένα δυνατό combo guard, άλλο έναν οργανωτή, ένα 3αρι τούμπανο και άλλους 2 αθλητικούς ψηλούς στο 4-5.
hang your demons
Σίγουρα εξαρτάται από το τι θέλει να παίξει ο προπονητής, αλλά γενικά αναπληρωματικό άσσο καλύτερο του Γκος δε βρίσκεις στην αγορά. Δεν ήταν μαλακές στη Ρεάλ που τον είχαν
Bookmarks