Άνοιξε ρέι
Το σκουπίδι ο Καζαντζόγλου είπε ότι είχαμε νέα Ριζούπολη χθες. Τα άτομα θέλουν φάρμακα πλέον, δεν αντέχουν τον πόνο.
Άνοιξε ρέι
Ρειιιιιιιιιιι
Άνοιξε θεία!
Άλλη μια απόδειξη ότι δεν αξίζει να ασχολείστε με τα μέσα, παραδοσιακά ή σοσιαλ των άλλων. Και να μην δίνετε δεκάρα για τα "διακαιώματα" και αν θα δώσουμε. Ότι και να γίνει όλα πεντακάθαρα να είναι αυτοί θα κάνουν τον πόλεμό τους για να δικαιολογήσουν τις αποτυχίες των ομάδων τους. Ασχοληθείτε με το τί γίνεται μέσα στο γήπεδο και απολαύστε την εποχή μεντιλιμπαρ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (15-04-25)
Όχι Δημήτρη, προσωπικά δεν θέλω να δίνω το παραμικρό στα σκουπίδια. Από μόνοι τους ας λένε ότι θέλουν, δεν θέλω να μπορούν να πιαστούν όμως ρεαλιστικά από τίποτα που τους δίνει δίκιο. Όσοι είδατε το ντοκιμαντέρ με τη συζήτηση του Μπέζου με Μπαρτζώκα, το ίδιο πράγμα είπε και ο Μπέζος. Έχουμε απαίτηση ως Ολυμπιακοί οι ομάδες μας να είναι υπεράνω και να μην δίνουν δικαιώματα σε κανέναν.
Την εποχή Μεντιλίμπαρ δεν με εμποδίζει κάποιος να την απολαύσω. Αλλά αν είχαμε τίποτα μαλακίες στα αποδυτήρια και έγιναν όσα λένε, πρώτοι οι δικοί μας θα γαμήσουν τη δουλειά του θείου και δεν θα την σεβαστούν. Ας ξεκινήσουν πρώτοι οι διοικούντες να δείχνουν τον σεβασμό που πρέπει στον θείο, γιατί ακόμα έχουμε πολύ δρόμο.
Netscape (15-04-25)
Ναι ρε αδερφέ αλλά ούτε εγώ ούτε εσύ κάνουμε κουμάντο στη διοίκηση ή στα αποδυτήρια. Δεν εξαρτάται από εμάς. Τώρα δηλαδή οτιδήποτε και να έγινε στα αποδυτήρια ή στις φυσούνες ή δεν ξέρω εγώ που αλλού αλλάζει το γεγονός ότι τους έχουμε γαμήσει όλους ασάλιωτα φέτος;
Εγώ εκεί στέκομαι τα υπόλοιπα οκ αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτά ρε φίλε. ΟΚ να γράψουμε όλοι μάζι ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Και τί έγινε;
Το να τα κατακρίνουμε κλπ και να κάνουμε κριτική θεμιτό, μέχρι το σημείο - και δε μιλώ για σένα - που αρχίζουμε κι εμείς και τρώμε το τυράκι και ξαφνικά πιστεύουμε οτιδήποτε μας λένε οι άλλοι που έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝ να τα λένε.
Στο τέλος θα πιστέψουμε κιόλας πως είμαστε ευνοημένοι από τη διαιτησία φέτος.
Τη σελίδα 9 δεν θα τη δω ποτέ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolaos_Kokkinos : 15-04-25 στις 20:23
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ξύπνα Κούλα! Ο γιόκας σου πατάει like στους γαμιάδες του!
![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν κάποιος μου είχε ψωλοχήσει τόσο πολύ το Καραϊσκάκης, όπως εμείς τη μπουρδελέ αρένα, θα έσκυβα το κεφάλι και μιλιά δε θα έβγαζα. Όμως, ως γνωστό, οι πούστηδες έχουν θράσος και δε χάνουν ευκαιρία να το δείξουν.
Αμέτρητες οι γαργάρες, Κουλίτσα. Κάθε νέος αεκιτζής να έχει πατέρα γαύρο, δεν το λες και τιμητικό...
Πώς τους γάμησε έτσι μέσα στο σπιτάκι τους...
Nikolaos_Kokkinos (16-04-25), Paneas (16-04-25)
Ελαααααα μωρή μλκια
3 αγωνιστικές σε Πασχαλάκη, Κάρμο, Μαρσιάλ, Μουκουντί, τέλος το πρωτάθλημα γι' αυτούς. Όσον αφορά τις καταγγελίες της Κούλας, ο Νικολακόπουλος είπε ότι η ΔΕΑΒ δεν βρήκε τίποτα από τις κάμερες, ενώ ο Τσακίρης λέει ότι του Κοϊτά επιβεβαιώθηκε και συνεχίζουν να ψάχνουν για του Ρότα.
Ψαχνουν νεες "κροτιδες" φαση αλλα δεν τους καθετε. Μεχρι κ ο Προεδρος τουλαχιστον στις καμερες στο χορταρι ηταν κατευναστικος προσπαθωντας να ηρεμησει τους αλλους (ασχετα μετα αν τους ελεγε τσιρκο στις καμερες) δεν εχουν να προσαψουν τπτ αυτοι τα ξεκινησαν ολα.
Νανοι / σκουπιδια των νανων. Ψωλοχυματα του μπαρμπαστρουμφ
Έλα μωρέ απευθύνονται σε χαζούς, σε παιχνίδι που στρέφονταν πρωταθλητές και κέρδισαν χωρίς αμφισβητήσεις στο γήπεδο, οι δικοί μας θα ξεκινούσαν επεισόδια; Να πανηγυρίσεις έχεις στο μυαλό σου μόνο εκείνη την ώρα. Ξεκάθαρα σανό ταΐζουν.
Bookmarks