ευτυχως δεν θα εχει τοσο κρυο για την περιοχη. 0 βαθμους μονο
ελπιζω να προσαρμοστουν οσο γινεται περισσοτερο. και ειδικα στον τεχνητο χλοοταπητα.
Όπως πέρσι μετά την μεγάλη νίκη στην Τούμπα έτσι και τώρα μπήκαμε στη φάση που δεν μπορώ να περιμένω με τίποτα το επόμενο ματς του ολυμπιακού.
Δυστυχώς έχουμε πολλούς τραυματισμούς και ελπίζω να σταματήσει αυτό.
Παρόλα αυτά όλοι εμπιστευόμαστε τον προπονητή και περιμένουμε άλλο ένα μεγάλο ματς.
Ήρθε η ώρα να σκοράρει ο Κωστούλας το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ σε επίπεδο ανδρών.
ευτυχως δεν θα εχει τοσο κρυο για την περιοχη. 0 βαθμους μονο
ελπιζω να προσαρμοστουν οσο γινεται περισσοτερο. και ειδικα στον τεχνητο χλοοταπητα.
hang your demons
Bασικό οτι το δειχνει ο Αντενας.
Αιντε να δουμε. Ειμαι αισιοδοξος.
Έφτασαν Βόρειο Πόλο.
![]()
Josimar (05-03-25)
Έχω ανησυχήσει με τις επιδόσεις τους εντός έδρας και τη δυσκολία του αγωνιστικού χώρου. Από την άλλη εμείς δε θέλουμε κατοχή και πασούλες, και νομίζω μας επηρεάζει λιγότερο από άλλες ομάδες λόγω φιλοσοφίας (Μέντιμπολ).
chainsaw (06-03-25)
Εχουμε κανει τρελο σερι, ειναι απολυτως λογικο και πρεπει να συμβιβαστουμε με το οτι καποια στιγμη θα ερθει κ το στραβo αποτελεσμα. Απολυτα θεμιτο, δεν θελω στεναχωριες οταν/μολις συμβει αυτο.
Pame Olympiakara
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
SKORPIOS7 (06-03-25)
Nikolaos_Kokkinos (05-03-25)
Poli crio re malakaa
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (05-03-25)
Giati, είσαι στη Νορβηγία?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
SKORPIOS7 (06-03-25)
Πωπω γαμησε τα ο χλοοτάπητας
Νομίζω ότι μας βολεύει που είναι χάλια ο χλοοτάπητας.
ο Αντυπας ειπε χτες οτι ο Μεντιλιμπαρ εσκασε στην προπονηση εκει με κοντομανικο... Δε φοβαμαι τιποtα, ο ανθρωπος ειναι psycho.
O Βελντε λογικα νοιωθει ομορφα εκει .![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikolaos_Kokkinos : 06-03-25 στις 14:28
SKORPIOS7 (06-03-25)
Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα του Γιάρεμτσουκ να βγάλει τα λεφτά του και στην Ευρώπη απόψε
Κωστουλας θα ξεκινησει
Αγνωστος Χ για εμενα η Μποντο, αλλα διαβαζω οτι εχει παστελωσει ολο τον κοσμο φετος στην εδρα της. Πολυ προσοχη αμυντικα για να φυγουμε με καλο αποτελεσμα απο εκει.
Nikolaos_Kokkinos (06-03-25)
Bookmarks