Ένα ταξιδάκι στα Φιλαδέλφεια για να κάψουμε τον καρναβαλο. Χωρίς Ελ καμπι και χωρίς χόρτα.
1- 3 με γκολ κονίαμαετσι
Εν τω μεταξύ ο τσικινιο και ο Ρέτσος εντός αποστολής.
Ματς τελικός που μας κλειδώνει το πρωτάθλημα και μετά επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη. Καλό και το Χ, αλλά το +5 (με υπέρ σου όλες τις ισοβαθμίες) είναι η μέρα με τη νύχτα από το +2 και μόνο αν αυτοκτονήσεις σε 6 παιχνίδια στα πλει-ωχ θα το χάσεις.
Είμαι σίγουρος ότι και ο θείος το έχει στο μυαλό του ως το πιο σημαντικό απ' όλα τα εναπομείναντα ντέρμπι, δεδομένων και των συνθηκών της Τετάρτης και την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται. Από εκεί που μιλούσαμε για 9 κρίσιμα ντέρμπι, έχουμε την ευκαιρία με 2 παιχνίδια να καταστήσουμε διαδικαστικού χαρακτήρα τα περισσότερα από αυτά.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Συμφωνώ. Και εγώ το βλέπω δύσκολο το ματς. Θα βάλουν λυτούς και δεμένους
Nikolaos_Kokkinos (02-03-25)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η εντεκάδα που περιμένω.
Τζολάκης
Ροντινέι-Πιρόλα-Κάρμο-Μπρούνο
Γκαρσία-Έσε-Κωστούλας
Μαρτίνς-Γιάρεμτσουκ-Πάλμα
δεν νομιζω η κουλα οτι εχει το επιπεδο να μας αντιεμτωπισει , εκτος αν το γυρισει 11-0-0 οπως οι αλλες ομαδουλες
Εγω λεω χαμηλα τη μπαλα δεν χρειαζομαστε κορωνες γτ θα γινει μαλακια.
Χαμηλά ξεχαμηλα δεν έχει σημασία αν εμείς περιμένουμε εύκολη νίκη η όχι, οι παίκτες έχουν προπονητή για να τους προσγειώνει. Προσωπικά το παιχνίδι το βλέπω 1Χ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εννοειται οτι θα μπουν ψυλιασμενοι και προχεχτικοι σημερα μετα την σφαλιαρα της Τεταρτης. Λειπει κι ο Ελ Κααμπι, αλλα κι ο Ορτα που εκανε παπαδες στο κυπελο. Λογικα θα δουμε πολυ διαφορετικο παιχνιδι σημερα.
Τους κατεβάεζει με 3 σέντερ μπακ ο Αλμέυδα.
Ο Αλμέιδας κατεβάζει 3 στόπερ και όλοι οι άλλοι ψιλοφουλ επίθεση μοιάζουν. Οι αρδ της Κούλας έχουν χλομιάσει λίγο, δεν περίμεναν τέτοια 11αδα. Τέρμα yolαρισμα και ότι βγει.
Το μόνο που ίσως ξενίζει είναι το ότι δεν ξεκίνησε τον Γιάρεμτσουκ με τον Κωστούλα πιο πίσω και να έχει τον Μαρτινς φρέσκο για αργότερα.... τεσπα ο θείος ξέρει καλύτερα
Για να δούμε. Αχρείαστος να 'ναι, αλλά ελπίζω να το έχει ένα 20λεπτο ο Τσικίνιο για παν ενδεχόμενο.
Νομίζω κακώς δεν επιβραβεύει τον Μπρούνο.
Νομίζω ότι είναι κακή επιλογή η ενδεκάδα αλλά δεν έχει σημασία. Θα το διορθώσει στο ημίχρονο ως συνήθως. Αν και η ενδεκάδα της Αεκ είναι ακόμη χειρότερη οπότε όλα είναι πιθανά
Οποιαδήποτε 11αδα και να κατέβαζε ο θείος, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα χρειαστεί απέναντι σ' αυτό που κατεβάζει ο Αλμέιδας για 1η φορά όσο είναι στην Κούλα. Η απόλυτη τριπλή είναι το ματσάκι αυτή τη στιγμή στα προγνωστικά, μπορεί να κάτσει οπουδήποτε η φάση. Ελπίζω στο ημίχρονο να είναι αυτοί που θα τρέχουν να αλλάξουν πράγματα.
Bookmarks