Paneas (11-03-25)
Καλά το τι κόμπλεξ έχουνε βγάλει όλοι οι απέναντι αυτές τις μέρες δεν λέγεται....γνωστός μου βαζελος ανέβασε στο φουμπού χθες ότι εφόσον ψηφίσαμε Σπανούλη ως κορυφαίο αθλητή και επειδή ο Βασίλης τους περισσότερους τίτλους τους έχει κατακτήσει με την λαγοτροφή παραδεχόμαστε ότι είναι μεγαλύτερο σωματείο λέει.....μαλάκα θα τρελαθώ,θα καραφλιάσω με αυτά που διαβάζω και βλέπω..... πόσο πόνο έχει μοιράσει ο Θρύλος μας ρεεεε
Paneas (11-03-25)
ΑΝΟΙΚΣΕ
Καλα, αυτο πρωτα απ'ολα ειναι απο το Σπορτ24, δηλαδη παπαρια ψηφοφορια. Κατα 2ο λογο, ναι ειναι μαλακια να ψηφιζει ο κοσμος τον Σπανουλη σα τον πιο σημαντικο αθλητη του Ολυμπιακου στα 100 χρονια ιστορια μας. Ελεος δηλαδη...Αλλα ποιοι διαβαζουν Σπορτ24 και ψηφιζουν σε αυτες τις ψηφοφοριες? Ενα πολυ μικρο ποσοστο φιλαθλων του Ολυμπιακου, και μαλλον οπαδοι που ειναι κατω απο 30 χρονων και νομιζουν οτι ο Σπανουλης ειναι ο πιο σημαντικος αθλητης που περασε απο τον Ολυμπιακο.
Αν ψαχνουμε για τον πιο σημαντικο αθλητη στο μπασκετ παντως, και για να ανοιξουν τα ματια των νεοτερων λιγακι, αυτος ειναι μαλλον ο Πασπαλι. Αυτος αλλαξε την ιστορια για τον μπασκετικο Ολυμπιακο.
Nikolaos_Kokkinos (11-03-25), Paneas (12-03-25)
Δεν εχω ξαναδει γελοιοτερη ψηφοφορια... ο Πριντεζης τι δουλεια εχει στο νουμερο 4 πανω απο το Σιδερη και το Δεληκαρη? εινια καθολου με τα καλα τους?? Το πολο το γραψανε στα παπαπαρια τους πουθενα ο Χατζηθεοδώρου? Που πρεπει να ειναι ο μονος που μασταρει τον Τζολε σε τιτλους...
Βολλευ επισης στην πουτσα τους.
τι δουλεια εχει ο Σπανουλης στο Νουμερο 1? οτι ναναι .
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (12-03-25)
Πολύ ασχολείστε, αυτό ελπίζουν γιατί αλλιώς κάνεις δεν ασχολείται μαζί τους πλέον
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (22-03-25)
drizzt (12-03-25)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν και καταλαβαίνω το concept, καλό είναι να συνηθίσουμε λίγο στην ιδέα όταν γράφονται τέτοια, να μην τα γειώνουμε έτσι. Το γράφω κυρίως γιατί έχουμε μάθει να καταπιεζόμαστε για να μην χαλάει το στερεότυπο...
(Το παρόν δεν αποτελεί ούτε καν παρατήρηση)
Τέλος πάντων, άγια ημέρα και η σημερινή, με πολύ καυλωτικές αναμνήσεις από τον κώλο του βάζελου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (21-03-25)
Το ξέρω ρε και δεν σου τηνε λέω, απλά καμία φορά κάποιος γράφει ή μας λέει κάτι (όχι ντε και καλά ότι είναι αυτό το συγκεκριμένο τώρα) και εμείς απαντάμε κάτι που δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε να διαβάσει ο άλλος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
mankap (30-03-25), panahs7 (27-03-25), PetranPireotis (28-03-25)
Coverάκι για τα social σας, posterάκι για τον τοίχο σας, ή ότι γουστάρετε τελοσπάντωνε.
![]()
Nikolaos_Kokkinos (29-03-25)
Bookmarks