Γκολάρα
Γκολάρα
Το ειπα μετα το 2-0 οτι εχει κι αλλα γκολ αυτο το παιχνιδι. Μαλλον εχει και 5ο ακομα. Βγαινουμε πολυ ευκολα μπροστα.
Ο Μπρούνος φαίνεται αδάμαστο άτι, βλέπω να κλείνει σπίτια στην Ευρώπη αν βρει χώρους.
Επιτέλους , μήπως ξεμπουκώσει ο Μαρτίνς ..
Protassov (17-02-25)
Ματια στην πλατη ο Ουκρανος.. εκει που ειδε τον Ζελσον δν θα το εκανε κανεις.. ο Μασουρας ασπουμε θα την εριχνε πανω στον τερμστοφυλακα, ο Βελντε στα πουλια, ενω ο Κααμπι θα σκοραριζε μονος του
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μπραβο καιβστον ουκρανο, ωραια ασίστ
Nikolaos_Kokkinos (16-02-25)
Θα πάρει κόκκινη ο μαλάκας ο Γιουκρέιν όπως το πάει όμως.
Protassov (17-02-25)
ΚΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ. Αεκακια που μας διαβάζετε σήμερα είχε πουτσα στα δόντια.
Nikolaos_Kokkinos (16-02-25)
Πονος τα μουνοπανα..μεχρι κ ο εκφωνητης ειπε η αεκ που "εχει 2 βαθμους διαφορα απο τον Ολυμπιακο" ΑΝΑΠΟΔΑ τα λες γαμημενε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ήρθε σε καλό σημείο αυτό το ματς, απέναντι ίσως στον πιο αποδεκατισμένο αντίπαλο που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ οπότε το μόνο που φοβόμουν ήταν κάποιος τραυματισμός. Η τελευταία ευκαιρία ήταν σήμερα σήμερα για μπεργκεράρες με διπλά τυριά και έξτρα χοληστερίνη. Από δω και πέρα έχουμε μόνο δύσκολα ματς, ακόμα και ο ΟΦΗ είναι αρκετά επικίνδυνος.
Protassov (17-02-25)
Δεν περίμενα η παρέα του Μύγα και του Χατζιστραβού να μας δημιουργήσει προβλήματα, αλλά και εμείς παίξαμε πολύ καλά και στρωτά.
Ο Πάλμα είναι κανονικός παίκτης που θα βοηθήσει, ο Μπρούνο μου φαίνεται πως θα κάνει πολύ ωραία πράγματα και θα πάρει τη θέση του αριστερού μπακ από τον Ορτέγκα.
drizzt (16-02-25)
Αυτό που βγάλατε και συμπεράσματα για το Μπρούνο με ξεπερνάει.
Protassov (17-02-25)
Γενικά το σημερινό δεν ήταν για συμπεράσματα.
Με μια μέρα δεν κάνεις τίποτε άλλο εκτός από οφθαλμόλουτρο. Γυναίκες με φυσική ομορφιά και όχι πλαστικούρα. Πρέπει να είσαι ελεύθερος, να καθίσεις κανα δυο μήνες το λιγώτερο και φεύγοντας παίρνεις την καλύτερη μαζί σου, πακεταρισμένη με κορδέλα κόκκινη. Αυτήν την τύχη την έχουν όσοι υπηρετούν εκεί φαντάροι.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Nikolaos_Kokkinos (17-02-25)
Γιάννη, δεν πέφτει φέτος.
ΑΝ ήσανε πιο συγκεντρωμένος εδώ, θα ήξερες από εμένα, καμία 9 χρόνια πριν, που τα λέγαμε.
Τώρα, απλά, πήγαινε να δεις το αεροδρόμιο (πίστα καρτ) για να ξέρεις τί δυνατότητες έχει για τις περιηγήσεις που θα κάνουν οι επισκέπτες στο βόρειο τμήμα του Νομού, τη Δράμα και το Παγγαίο, αν θα χρησιμοποιείς αυτό, ή της Καβάλας...
Τεράστιο φυτώριο, αλλά να ξέρεις, αν σου χρειαστεί ποτέ, δεν είναι και για να βγεις στη σύνταξη με μία συγκεκριμένη...
Επειδή κάτι πήρε το μάτι μου ότι παίξαμε εχθές εκεί, δεν νομίζω κανένας από το χθεσινό παιχνίδι να έβγαλε κανένα συμπέρασμα, γιατί αν είναι να πιάνουμε κάτι τέτοια όπως τα χθεσινά, να γράψετε και για την ομαδάρα που έχει ο μΠαοκ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks